Crno-Sunce Posted May 27, 2018 Author Report Share Posted May 27, 2018 https://nerdist.com/amazon-saves-the-expanse-cancellation-syfy/ awww yissss Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 Ha, da li pokvario seriju citanjem knjiga ili obrnuto! Sta znam, meni Expanse knjige nisu nesto spec stvarno, prvi put da ne moram da kazem knjiga je bolja :DSent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 meni su prva sezona serije bile mega, pa sam krenuo da citam knjige druga sezona serije, iako sam vec znao delove price, mi je bila super jer nisam daleko odmakao + je ekranizacija i dalje bila mega (ako izuzmemo diskutabilan kasting i ocigledne ustupke rodukcionim troskovima koje ocekujemo od syfy produkcija) i onda u trecoj sezoni em sam ja odmakao do babylona ili cak persepolisa sa knjigama em je pocelo da mi smeta ubacivanje nekih short therm dramica bez kojih se moze + vremenska kompresija za potrebe TVa malo kvari vajb priche... sve u svemu ja sam mega zadovoljan serijom i dalje, samo mi nije onako dobra kao sto su bile s1 i s2...a jos sam zadovoljniji cinjenicom da je amazon pazario seriju jer syfy ne bi imao para za ono sto predstoji i dok mi je tv drummer mega drag lik zbog s2, ovo spajanje nekoliko likova u nju u s3 meni ostavlja utisak da ce kako sezone odmicu odstupanje od knjiga biti sve vece u korist neke brzine i ekonomicnosti umesto da prenose knjigu vernije kao u s1 i s2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Cekam da se zavrsi sezona, pa da krenem da citam knjige. Ali poslednja epizoda... Dios mio. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 20, 2018 Report Share Posted July 20, 2018 Knjige > serija, pogotovu treća sezona. Baš su osakatili sve što su mogli. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Pogledah konacno celu trecu sezonu...i kao sto rekoste gore, nije lose, ali nisu morali ovoliko da skracuju pricu i guraju celu cetvrtu knjigu u trecu sezonu, sjebali su nekoliko likova zbog toga...videcemo sad kako ce ici dalje posto je Amazon kupio, a ja bih mogao da uzmem 6 knjigu na engleskom ili nemackom ako ne bude skoro prevedena kod nas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Cek, cek ugurali su i Abadonovu kapiju i Sibolu u plamenu u jednu sezonu? Mislio si trecu knjigu mozda? Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 da, mislio je na trecu =o) (s1 = 2/3 prve knjige, s2 = kraj prve i pola druge knjige, s3 = pola druge i cela treca, u tome je problem =o)) edit: obavezni komentar sponsored by igor "olololo dule pijan" ;oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Dada, celu trecu...mada su uspeli da pomenu i jednu bitnu stvar iz pete cak cini mi se, ne znam sto to rade, kao da hoce sve da zbrzaju...sestu i sedmu knjigu nisam citao, jel ima neko ideju kad ce izdanje na srpskom, laguna bese radi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Skini na Engleskom jbg, ima zenski ima sve. Aj sto su Bulla eleminisali, nego i mehanicarku, i kapetanku, nisu burence prikazali kako se vrti iznutra, marsovskog snajpera kako headshotuje kroz power armor vizir, Milera zbrzali cak mu ni efekat nestajanja sa plavim cesticama nisu odradili, Melba zbrzana i pogresan kasting... Sledeca knjiga je jedna od najsporijih, mogu misliti na sta ce to liciti u 4 epizode. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts