Jump to content

Pridružite se Play!Zine ekipi kao video editor!


SolidChief

Recommended Posts

video-editor.png?fit=450%2C236

U novoj godini i Play!Zine ulazi sa novim planovima i željama da stalno napredujemo.

Jedna od oblasti koju smo u poslednje vreme svakako zapostavili jeste video sadržaj na našem Youtube kanalu, gde smo ranije bili dosta aktivniji.

Zato nam možda trebate baš Vi! Želite da budete u redakciji jednog od najboljih domaćih gejming časopisa, Play!Zine?

Ukoliko se odlično snalazite u okruženjima kao što su Adobe Premiere i Vegas Pro, umete da radite od bazičnih do naprednih stvari, kako što se tiče obrade sirovih snimaka, tako i montiranja kompleksnijih projekata, onda ste prva osoba za nas.

Pozicija bi sa jedne strane obuhvatala samostalno osmišljavanje i kreiranje video sadržaja na dnevnom i nedeljnom nivou u skladu sa tematikom portala RUR Esports i Play!Zine, a sa druge strane obavljane određenih zadataka u skladu sa aktuelnim potrebama ovih portala, takođe u oblasti video editinga.

Takođe, potrebno je da osoba odlično poznaje i tehnike strimovanja i kompleksnijih postavki u OBS-u, jer bi po potrebi bila i deo tima koji realizuje održavanje turnira, kao deo režije strima.

Ukoliko vam se sviđa ova ideja i želite da postanete deo našeg tima, javite nam se na mejl redakcija@play-zine.com sa jednim test snimkom gde biste nam pokazali vašu veštinu editovanja i šta sve umete. Naslov mejla da bude “Konkurs za video editora” i pored priloženog test snimka treba da sadrži osnovnu biografiju i možda još neke zanimljivosti koje želite da pomenete usput.

Snimak može da bude bilo kakve gejming tematike (prvi utisci neke igre, video recenzija, predstavljanje nečega, top x liste…) i potrebno je takođe da se u njemu čujete i vi, odnosno da čitate pripremljeni tekst koji je deo test snimka.

Najbolji kandidati će zatim dobiti neke zadatke kako bi videli kako se tu snalaze i zatim ćemo se sa pogodnim kandidatima dogovoriti oko detalja, kao što je i to da li žele da rade iz naše redakcije ili od kuće ukoliko im tako više odgovara.

Srećno svima!

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...