Jump to content

ModDB odabrao Brutal Doom kao najbolji mod u 2017. godini


SolidChief

Recommended Posts

Brutal-Doom-Doomguy_low_on_health.jpg?fi

Pored odabira najboljih igara u raznim kategorijama, jedan od najvećih sajtova, ModDB je proglasio najbolji mod u protekloj godini po glasovima članova, i to je Brutal DooM.

Brutal Doom je titulu odneo sasvim pošteno, pošto moderi od 2012. godine naporno rade na dodavanju novog sadržaja i potpuno novih elemenata, koji nisu postojali u eri kada je Doom bio na vrhuncu. Igra sada poseduje još više nasilja, više krvi, egzekucija, animacija, a tu su i nove eksplozije, senke i sve je još napetije nego pre.

Naravno tu je još modova, koji su po kvalitetu tik iza prvog mesta:

Ovaj mod donosi sasvim novo poglavlje priče iz obimnog Star Wars univerzuma u kultni Empire at War. Priča ovde prati događaje nakon bitke za Endor.

Twisted Insurection predstavlja samostalnu igru baziranu u potpunosti na Command & Conquer: Tiberian Sun gde potpuno nova priča sa izmenjenom vremenskom linijom čeka na igrače.

Strategije su veoma zanimljive moderima tako da i ovaj mod za Medieval II: Total War donosi puno novina poput poboljšanja multiplejera i uvođenja novih jedinica i nasumičnih scenarija.

Još jedan mod na listi najboljih modova je vezan za Star Wars: Empire at War, ali on u ovom slučaju igru prilagođava modernom dobu sa boljom grafikom i boljim balansom dok su očuvani oni elementi koji ovu igru čine pravim draguljem.

Ovaj mod za Battle for Middle-earth II: Rise of the Witch King donosi priče iz filmova Pitera Džeksona iz Tolkinovih dela, sa verno prikazanom kulturom, ratnicima i herojima, ali i sa poboljšanim balansom.

Iskusite Morrowind kao nikada do sada sa potpuno novim avanturama, oblastima i skrivenim tajnama. Rebirth mod donosi i niz novih detalja, oružja, oklopa i još dosta toga.

Command & Conquer: Tiberian Sun na top 10 listi poseduje još jedan standalone mod koji ga kombinuje sa nešto mlađim Red Alert i donosi pregršt novih misija i poboljšanja u multiplejeru.

Ovaj mod u AoE III donosi čak 24 novih i unikatnih nacija, zajedno sa poboljšanjima onih postojećih, i novim mapama.

Sa ovom modifikacijom SWAT 4 poštaje još realističniji taktički simulator sa boljom opremom, stopljenim kampanjama, novim misijama i naprednijom veštačkom inteligencijom.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...