Jump to content

HARDWARE: Logitech dobio CES nagradu za najbolju gejming inovaciju


Zwerko

Recommended Posts

Logitech-powerplay-800x450.jpg?fit=600%2

Logitech Powerplay sistem podloge i bežičnih gejming miševa je dobio prestižnu CES nagradu za najbolju inovaciju na polju gejminga. Naime ovaj sistem vam omogućava da podloga bežično puni miša sve vreme dok ga koristite, odnosno bolje rečeno dok se igrate, i na taj način zaista uživate u slobodi bez kablova i bez bojazni da će se baterija istrošiti. Ovaj zaista revolucionaran koncept im je i doneo ovu vrlo prestižnu nagradu.

O Powerplay podlozi smo već govorili kada smo opisivali G703 i G903 miševe koji podržavaju ovaj način punjenja, ali nažalost još nismo bili u prilici da se dokopamo same podloge i testiramo ceo sistem ali se nadamo da će se i to desiti u skorijoj budućnosti. Sve u svemu ona bi praktično trebalo da bude “perpetuum mobile” bežičnog igranja a kada to uparite sa Lightspeed tehnologijom koja donosi iste performanse kao i preko kabla deluje da će kablovi na desktop računaru za igranje uskoro postati prošlost.

craft.jpg?resize=600%2C337

Logitech Craft tastatura

Zanimljivo je da je Logitech pored ove nagrade za gejming deo dobio i još četiri nagrade za inovacije – najbolji smart home uređaj (njihova nova sigurnosna kamera), najbolja periferija, najbolje slušalice i najbolja aplikacija. Kada govorimo o najboljoj periferiji Logitech Craft bežična tastatura ne samo da predstavlja vrhunac luksuza nego ima i jako inovativni potenciometar sa strane koji možete vezati za različite aplikacije. Jaybird RUN slušalice su bežične bubice namenjene onima koji se bave sportom, dugo traje baterija a otporne su na vodu znoj i slično. Konačno najbolja aplikacija je Logitech Flow – softver koji omogućava da istim mišem kontrolišete više računara, ali da čak i preko njega bežično prebacujete fajlove! Više o tome možete pročitati u oktobarskom broju Play! Magazina u tekstu o MX Master 2 i MX Anywhere 2s miševima.

Sve ove periferije će Logitech predstaviti i tokom najvećeg sajma potrošačke elektronike – CES u Las Vegasu od 9. do 12. januara 2018. godine.

Pročitajte više na sajtu

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...