Neptune Posted November 8, 2017 Report Share Posted November 8, 2017 Sta god da kupim u mesari sve ima ruski dub preko engleskog dijaloga. Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 8, 2017 Report Share Posted November 8, 2017 Film je originalno na ruskom, kako to misliš "ruski dub"? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted November 8, 2017 Author Report Share Posted November 8, 2017 u scenama gde pricaju engleski , neki matori kgb-ovac radi naraciju na ruskom , i oba zvucna strima idu uporedo Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 8, 2017 Report Share Posted November 8, 2017 Što je isto vrlo logično u filmu koji je rađen za rusko tržište. Dabovani su delovi koji nisu na ruskom, kao što su dabovani i svi strani filmovi kod njih. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted November 9, 2017 Author Report Share Posted November 9, 2017 sve je to u redu i ja to razumem , ali se pitam da li negde može da se preuzme verzija bez toga, sigurno je da na verzijama za strana tržišta nema daba Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 10, 2017 Report Share Posted November 10, 2017 A odakle ti to da postoje verzije za strana tržišta? :) Mislim oni pod stranim tržištima podrazumevaju zemlje bivšeg SSSR-a, ali tu isto ide na ruskom. Koliko ja vidim ovaj film nije nigde drugde prikazivan i jedini jezik koji stoji na IMDB je ruski. dok za filmove koji su rađeni i na engleskom to tako stoji. Čak i na njihovoj verziji IMDB-a stoji samo u Rusiji, dok za na primer ovaj drugi koji znam da se prikazivao i u inostranstvu stoji i koliko je zaradio u svetu. U prevodu skini lepo titlove i gledaj :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted November 10, 2017 Author Report Share Posted November 10, 2017 ima na itunes, pretpostavljam da ta verzija nije dubovana: https://itunes.apple.com/md/movie/духless-2/id974911793 Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts