daniiL Posted November 6, 2017 Report Share Posted November 6, 2017 Tesko da pucaju na par miliona.Toliko jedva imaju trenutno.Par stotina hiljada mogu da navuku.Kontam da pucaju na vanila ekipu kojoj nece biti problem da izdvoje 15$ mesecno za nostalgiju,a mladez neka igra novu ekspanziju. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
neverdie Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 Na kraju krajeva, zaista mislim da nama kao igracima nije bitno na koliko pucaju, a generalno vec svako zna za sebe da li ce igrati ili ne. Konkretna pitanja koja mene npr interesuju je da li se placa mesecno ili one time, playercap pojedinacnog servera, patch koji ce biti aktuelan (ili mozda blizzlike release od pocetka pa do 1.12), da li ce biti full blizzlike itd. Sto se mene tice nista ne moze da pobedi TBC, mada s obzirom koliko su se natezali sa ovom Vanilom i iskomplikovali stvari licno nisam optimistican da ce izbaciti taj server. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 (edited) Mlekarena reporting for duty! Mislim... do 20 lvl-a ću igrati... :D Realno, više bih voleo TBC. Ali šta je tu je. Jer Stormherald za arms warriora je zakon! Kad se setim jebenog blacksmith grinda..  Edited November 7, 2017 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
xensho Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 Kada samo pomislim sta sam sve prosao da bih dobio svoj TF i sad mi daju mogucnost da opet wipe-ujem do iznemoglosti u BWL-u? Povrh toga, da placam za sve to? Ma ROFLMAO, samo uzivajte, ako niste igrali wow do sada, bice zaista divno iskustvo, u protivnom je zlopacenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neverdie Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 (edited) Bez uvrede, ako wipujes u BWLu do iznemoglosti 2017 onda ne radis nesto kako treba. Edited November 7, 2017 by neverdie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 To, Kontent je pizdarija sa ovim znjanjem danas. I dalje je potrebno vreme za Nax koje nemamo kao sto smo imali ranije, prvenstveno kada je farm consumablesa u pitanju. I definitivno su ovo trebali da urade kada su zatvorili nost prvi put, a ne sad. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted November 8, 2017 Report Share Posted November 8, 2017 https://us.battle.net/forums/en/wow/22814264/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts