Jump to content

xensho

The X
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About xensho

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Kada samo pomislim sta sam sve prosao da bih dobio svoj TF i sad mi daju mogucnost da opet wipe-ujem do iznemoglosti u BWL-u? Povrh toga, da placam za sve to? Ma ROFLMAO, samo uzivajte, ako niste igrali wow do sada, bice zaista divno iskustvo, u protivnom je zlopacenje.
  2. Eo i ja da se dodam na listu. Stancho#2298 Najveca zelja mi je da podignemo HS zajednicu u Srbiji na neki veci/visi nivo, tako da svako druzenje, coaching, dueli i slicno su uvjek dobrodosli zarad obuke i napredka igraca na obostrano zadovoljstvo.
  3. Ljudi, da li neko zna, da li postoji kod nas u Srbiji negdje da se kupi BlueRay izdanje Warcraft filma sa nagradnim kodovima koji dolaze uz isti. Nadjoh ovaj link pa reko da pitam da li ima neko od nasih, ili da radi amazon :) https://worldofwarcraft.com/en-gb/news/20272634 Unapred se izvinjavam ako je ovo OffTopic za wow.
  4. xensho

    post...

    Probaj da pri paljenju kompa "ulovis" tu poruku tako sto ces u pravom trenutku stisnuti Pause/Break taster (ovo blokira boot kompjutera sve dok ne stisnes enter). Probaj par puta kad lepo procitas poruku onda se javi sa tacnim nazivom
  5. Kad planiras da sajtic bidne gotov. Bilo bi ljepo da se zaigramo toga.
  6. Da bi sastavio Flail of Ages +3 koji je ultra mega dzidzi oruzje za cleric-a ako ne treba ti original igra nego treba malo da se potrudis u tom zamku da bi ga pronasao. U svakom momentu ako ti se ne da traziti ili ako pri igranju svako malo ne pritiskas tab, mozes da skines walktrougth pa pogledaj gde se nalazi svaki deo. Posto ja nemam original igru a sastavio sam i Flail of Ages +3 i u throne of Bhaal sam ga napucao na +5
  7. Ma zbog murke je i igram. Ovaj heat je odlicna stvar, a ako neko nije skontao evo i info sta radi: It's the "heat", which indicates how bad the cops want to catch you. 1 heat = local cops 2 heat = local undercover cop 3 heat = high speed pursuit cruiser + rhino SUV + road block 4 heat = high speed undercover cruiser + Heavier RUV + Heli + spike stripes 5 heat = Same as 4heat but with cross's special corvette unit, and if u piss them off real good, cross comes out for u
  8. Koji su to pajseri ti likovi koji prave igre za te konzole a ne izbace ih za PC. Pa mi smo bwe osnova gameing-a !!! Ccc... Jbt, ja sam sa PS-a presao na PC zbog retardiranih igara a sad oce da me vrate nazad za konzolu. E pa nek puhaju sto ce da gledaju taj film. OTPOR konzolama, long live d PC. We're better, larger & improved with every day.
  9. @mind_overtaker Sta te bwe zanima za NS? Pricaj, samo nemoj glasno da ne cuju zidovi
  10. Prica se o izdanju za PC bwe, ja optrcao sve torrente & P2P klijente. Nothing.
  11. Moguce, vrlo moguce... Ali nista ne obecavam.
  12. Daj ostavi direktan lnk za skidanje full moda u sadasnjoj verziji. Thx unapred.
  13. Hmmm... Sto ste sad svi ponestajali kad se prica zagrejala? Sto se tice onog oruzja, kontam trebalo bi ti big guns 50-ak max posto jbg science je cudo, ne treba ti da izmisljas nego da izdimezionises izbalansiras etc... Ne mozes tako razmisljati da kad imas big guns 300 mo's pravti bilo koji gan. Kontam, napravices ti njega ali kad nadjes sve (GOTOVE) delove inace nema smisla. Postoji mogucnost da ces ti delove i napraviti ali ces vrlo verovatno ubiti svog prvog m8-a ako ne i sebe ukoliko ti se desi critical miss. A sto se tice novih itema, mogao bi da zbudzis neki sniper koji ce ti dici Percepciton +2, da bi mogao da budes ultra snajperista ali da uradi (check perception, then +2 a ne set perception 10 ili tako nesto) Sto da ne ako power armor MK2 moze da ti napici strenght onda moze i snajper da ima ultra dzidzi midzi optiku uz koju ces moci da zveknes nekog na br00ka yards. Mozda bi bilo ultra da se nabaci na oruzje neka varijanta extra okvir municije, ali ne fazon extended nego ako se secate nase cuvene fore sa automatskim puskama AK-47 sto smo slepljivali dva okvira jedan za drugi da ne bi morao da kopas po RAP-u (INVENTROY) pa da samim tim trosi manje AP-a. Ima jos toga, ali dajte se malo aktivirati pa da vidimo sta i kako jos. Ideja je najmanji problem ako moze da se realizuje. U military base-u bi moglo da se nabudzi jos nekoliko stvari ali otom potom. JAOOOO, jos jedna stvar. Mogli bi ubaciti kod onog sugavog robota u samom pocetku kod onog srusenog vertibirda neku weapon-ariju, stvarno je trulo da tamo nadjes samo sugavu karticu. E sad da li jos malo pojacati HP robota pa da se znojimo za malo jaci weapon ili ne?
  14. Jbg kasnim da vam javim istu informaciju, ja sam ga skinuo medjutim meni nista ne znaci posto ja imam PS/2 tastaturu za koju je ustvari i izasao patch Samo se vi meni lepo igrajte
  15. Ma mozda ima svega jedan komad, verovatno covek vrsi rasprodaju starih diskova. Anyway ostavljam to tebi. Ja sam rodjen kao g00sar, urmecu kao g00sar Probacu da se snadjem.
×
×
  • Create New...