Jump to content

Ovekovečite vaš prdež zauvek u South Park: The Fractured But Whole


SolidChief

Recommended Posts

SPFBW_IamtheFart_logo_PR_290917_11AM_150

Uvek ste znali da posedujete neizmerni talenat i ispuštanju gasova, ali vas nekako nikada nisu primali sa tom veštinom u “Ja imam talenat” i “Idol”, pa ste celog života čekali priliku da zasijate? Sada je vaša šansa!

UbiSoft organizuje specijalno takmičenje u prdenju pod imenom “I am the Fart” (“Ja sam prdež”), što mislimo da je ime-omaž čuvenoj rečenici koju je Walter White iz “Breaking Bad” izgovorio svojoj ženi: “I am the Danger”.

O čemu se radi? Od 3. oktobra pa sve do 16. oktobra otvorene su prijave za svakog ko misli da je njegova “melodija” dostojna da ostane zauvek ovekovečena u igri South Park: The Fractured But Whole. Potrebno je da snimite sebe u akciji i zatim okačite video. Najbolji prdonja, po izboru stručne komisije koju možete videti u videu na dnu snimka, će imati to zadovoljvstvo da upravo njegov prdež bude snimljen i ubačen u igru kao zvuk specijalnih smrtonosnih poteza koje izvodi “Novi klinac”, odnosno glavni lik u igri koga vode igrači.

Neke od ključnih veština u oba South Park naslova se zasnivaju na smrtonosnom prdenju, a možda ih zvuk baš vašeg provetravanja bude pratio? Ako mislite da ste dorasli izazovu, možete pronaći sve informacije o takmičenju na zvaničnoj stranici – iamthefart.ubi.com.

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...