Jump to content

Crackdown 3 odložen za 2018. godinu


SolidChief

Recommended Posts

Prvobitni plan kompanije Microsoft bio je da Crackdown 3 na police dođe 7. novembra, odnosno istog dana kada bi se na tržištu pojavila i moćna Xbox One X konzola, ali se on izjalovio, tako da je datum izlaska ove akcione avanture u kojoj se pojavljuje Teri Kruz pomeren na proleće naredne godine.

Ova vest je došla od Šenon Loftis, koja radi u Majkrosoftu. Ona je u mejlu upućenom Polygon portalu navela da razvojni timovi zaduženi za Crackdown 3 žele da korisnicima pruže “pravu igru, sa pravim kvalitetom i u pravo vreme”, stoga je pala teška odluka da se datum izlaska pomeri kako bi se poboljšali svi elementi igre: kampanja, co-op multiplejer i drugi.

“Crackdown 3 je zapanjujuće ambiciozni projekat koji pomera tehnološke granice sa isitnskim 4K gejmplejom, kompetitivnim multiplejerom i ogromnim i futurističkim otvorenim svetom”, rekla je ona.

Takođe, Šenon je rekla da kupci Xbox One X konzole neće imati problema sa nedostatkom sadržaja, pošto na jesen dolaze ekskluzive – Forza Motorsport 7, Cuphead, ali i druge igre koje su “optimizovane za maksimalni doživljaj”, AC: Origins, Star Wars Battlefront II, Shadow of War, Destiny 2 i druge.

Na osnovu prikazanog sadržaja na E3 sajmu se moglo i zaključiti da je preambiciozno smestiti datum izlaska u ovu godinu, pošto je bilo dosta negativnih koji se tiču samog izgleda i funkcionalnosti igre.

Nadamo se da će i ovo odlaganje pomoći da se isporuči kompletan proizvod, jer je bolje razočarati se zbog odlaganja, nego zbog datih para na nešto što ne funkcioniše.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...