Ste Posted April 26, 2017 Report Share Posted April 26, 2017 Pozdrav, problem je sledeći: Imam dva gmail akaunta, hoću da koristim npr. email contact@mojdomen.rs na oba gmail accounta. Ali kada popunim u opcijama u oba gmail akaunta pop3 informacije sa contact@mojdomen.rs , samo na jedan gmail stiže mail(onaj koji se prvi refresuje) Nadam se da sam makar malo bio jasan. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 26, 2017 Report Share Posted April 26, 2017 pa to i jeste u izvesnoj meri problematika POPa ... ali čekaj ovako, jel si ostavio da ti poruke ostanu na serveru a ne da se skinu kad ih prvi put gmail povuče? bazično ali možda si propustio. alternativno, ako nije ovo što sam gore rekao, mada je malo budževina, možeš da uradiš preko labela forward maila upućenog na tu adresu na drugi gmail. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 27, 2017 Report Share Posted April 27, 2017 Meni ima smisla ovo što Laki pita. Ako ostaviš da mailovi ostaju na serveru neki broj dana, trebalo bi da ih "povuku" oba gmail accounta. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted May 4, 2017 Author Report Share Posted May 4, 2017 Nisam nažalost imao vremena da čačkam mnogo od kada sam otvorio topic :/ Tako da koristim samo na jednom acc-u. Budževina mi ne odgovara a ostavio sam da stoje na serveru, ali opet samo jedan gmail acc povlači. Ali share gmail acc-a je odradio poslao. Hvala na odgovorima. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 5, 2017 Report Share Posted May 5, 2017 6 hours ago, Ste said: Nisam nažalost imao vremena da čačkam mnogo od kada sam otvorio topic :/ Tako da koristim samo na jednom acc-u. Budževina mi ne odgovara a ostavio sam da stoje na serveru, ali opet samo jedan gmail acc povlači. Ali share gmail acc-a je odradio poslao. Hvala na odgovorima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts