Kristian Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 Mislim da su do 21. januara popusti. Treba prodati sve one cokolade i koka kole :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 Ma ja sam to davno tapnuo, sad cekam da skupim dovoljno kesa da kupim bar po 1.000 repair i first aid kitova dok su na popustu :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 Danas odigrao partiju s Centurion AX, zapalio tri tenka :) Naravno nikakva misija niti bilo sta mi nije bilo ukljuceno, kad bude mi tako nesto trebalo uradicu nikad :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 5 tokena mi fali za THC 28, ostalo mi po pet misija za heavy i light. Jako mi tesko ovo ide. A uradio bih cisto zbog zenske posade, jer mi fali jos jedna britanka za Cent AX. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 18, 2016 Author Report Share Posted January 18, 2016 trololo :Dbtw, kad smo kod ovoga, koji vam je najveci dmg jednim hicem, a da nije arty ili ovako eksplozija...ja sam jednom one-shotovao amx 13 90 sa t49 derp gunom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 (edited) Mission Marathon: FV4202 (P)Mission MarathonReward: FV4202 (P) (50% Crew) + 1 garage slotTimeframe: From 15 February at 06:50 until 29 February at 06:50 CET (UTC+1)Eligibility: Every player who owns the Centurion Action X (i.e. has the tank in their garage) by 18 February. If you get the tank later than that, you will not be able to complete the missions.Goal: Complete the missions listed below. http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/mission-marathon-fv4202p/ Edited January 19, 2016 by kristijan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 Treba odraditi 10 partija sa preko 750 base XP sa Centurion AX i napraviti 450k dmg s bilo kojim tenkom, realno dostizno, ali je malo knap vremenski period, da su dali mesec dana bilo bi bas bleja. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Pa da, tja base XP je laganica. 450k dmg za 14 dana mu dodje oko 32k dnevno, sto opet nije mnogo s obzirom da mozes da igras sve sto imas u garazi od tiera 8-10. E sad, to sto jako pljuju FV4202(P) je totalno druga prica :D Ja sam u fazonu "free" premium tier 8 tenk i nista me ne zanima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Da, i ja sam u fazonu svakako treba skupiti što više premium tenkova. Pritom ovaj FV4202 deluje kao malo lošiji Centurion I, e sad Centurion mi nije bio baš najbolja osmica, ali nije ni tako loš. Pritom ima dosta dobar hull down i penetration, tako da mislim da može lepo da se farma dmg, samim tim i krediti, ako FV 4202 bude u istom fazonu. Gledam sad moje statistike average dmg po vozilima i Cent I mi je samo za 100 manji od T34 i WZ-111, tako da bi trebalo da bude dobar za kredite, mnogo bolji od Super Pershinga jer ti gold skoro nikad ne treba. Što se misije tiče deluje mi da dmg kreće da se puni u isto vreme kad i Centurion AX misija, tj ne mora prvo da se završi AX pa da se krene ovo drugo, tako da taman mogu da igram naizmenično sa AMX 50B i AX. Na 50B imam preko 2k average dmg, na Centurionu nešto manje ali opet dosta, dakle sve u svemu mi treba negde oko 230 partija. A posle kad završim sa AX mogu da ubacim i T110E5, E100, IS-7, sve to pravi dosta dmg a neće da me smori ako igram s različitima. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela [SWOS] Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Da, i ja sam u fazonu svakako treba skupiti što više premium tenkova. Pritom ovaj FV4202 deluje kao malo lošiji Centurion I, e sad Centurion mi nije bio baš najbolja osmica, ali nije ni tako loš. Pritom ima dosta dobar hull down i penetration, tako da mislim da može lepo da se farma dmg, samim tim i krediti, ako FV 4202 bude u istom fazonu. Gledam sad moje statistike average dmg po vozilima i Cent I mi je samo za 100 manji od T34 i WZ-111, tako da bi trebalo da bude dobar za kredite, mnogo bolji od Super Pershinga jer ti gold skoro nikad ne treba. Što se misije tiče deluje mi da dmg kreće da se puni u isto vreme kad i Centurion AX misija, tj ne mora prvo da se završi AX pa da se krene ovo drugo, tako da taman mogu da igram naizmenično sa AMX 50B i AX. Na 50B imam preko 2k average dmg, na Centurionu nešto manje ali opet dosta, dakle sve u svemu mi treba negde oko 230 partija. A posle kad završim sa AX mogu da ubacim i T110E5, E100, IS-7, sve to pravi dosta dmg a neće da me smori ako igram s različitima. Da, i ja sam u fazonu svakako treba skupiti što više premium tenkova. Pritom ovaj FV4202 deluje kao malo lošiji Centurion I, e sad Centurion mi nije bio baš najbolja osmica, ali nije ni tako loš. Pritom ima dosta dobar hull down i penetration, tako da mislim da može lepo da se farma dmg, samim tim i krediti, ako FV 4202 bude u istom fazonu. Gledam sad moje statistike average dmg po vozilima i Cent I mi je samo za 100 manji od T34 i WZ-111, tako da bi trebalo da bude dobar za kredite, mnogo bolji od Super Pershinga jer ti gold skoro nikad ne treba. Što se misije tiče deluje mi da dmg kreće da se puni u isto vreme kad i Centurion AX misija, tj ne mora prvo da se završi AX pa da se krene ovo drugo, tako da taman mogu da igram naizmenično sa AMX 50B i AX. Na 50B imam preko 2k average dmg, na Centurionu nešto manje ali opet dosta, dakle sve u svemu mi treba negde oko 230 partija. A posle kad završim sa AX mogu da ubacim i T110E5, E100, IS-7, sve to pravi dosta dmg a neće da me smori ako igram s različitima. Meni ce da bude interesantno kadu tih 15 dana dobar procenat partija bude "iztrolovan" sa Centurion AX-ima. Ono kao....zamisli udjes u partiju i po 12 istih tenkova sa obe strane :) Quote “Faith moves mountains, but only knowledge moves them to the right place” [Joseph Goebbels] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 21, 2016 Author Report Share Posted January 21, 2016 16.12 - 24.01 15% off tier 8-10 standard tanksglupo pitanje...jel ovo bese znaci da se popust zavrsava u 6:00 24.01. ili u 6:00 25.01. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 Kad se tako napise obično znači do 6:00 24.01. Ali je ovo iz mog originalnog posta, u kalendaru sad stoji da je uključen i 24. Januar, tj da kalendar važi 16 December to 25 January, što u praksi znači do 06:00 25.01. Imas jos jedan dan više :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 22, 2016 Author Report Share Posted January 22, 2016 Oket, fala, iskoristio sam maksimalno taj popust, pazario sam O-Ho, VK4502A, M40/43 i sad cu Ferdinanda:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 22, 2016 Author Report Share Posted January 22, 2016 Lol, ladno me lik reportovao i smarao na chatu zato sto sam na kraju gejma rekao fu all jer su mi skinuli par killova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 (edited) Dobro pa u pravu je za report, opsovao si ih bez bilo kakvog razloga :) aj to smaranje na chatu mi je uvek bio retardirano.Ja sam na popustu kupio T-54 i AX, imao sam skoro pa dovoljno kesa za WT pz IV ali sam krenuo druom logikom i kupio za sve pare repair i medical kitove, po 700 kom otprilike. Racunam to mi je na narednih 1.000 partija otprilike usteda oko 2 mil srebrnjaka, na tier 9 tenku bih ustedeo 300k.Edit: Ahahahah, nije da je samo tebi pisao, sad stize i meni posto je skontao klan: hi, your soldat "Dule smor is a coward little man ... insult ennemy team for no reason, and waiting las t moment of battle to do it ... a coward and little man ... bad look for your team bye bye Edited January 23, 2016 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 23, 2016 Author Report Share Posted January 23, 2016 opsovao sam moj team zato sto su mi skinuli kill, ne znam sta se on toliko nasao pogodjen jedim fu all, kad ljudi psuju boga oca jedni drugima stalno...i on je meni posle svasta rekao, pa nikom nista, vrlo vaazno...dobra ti je to fora za kitove, razmisljas kao pravi pirocanac:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 24, 2016 Author Report Share Posted January 24, 2016 danas me je ubio lik u gejmu zato sto nam je arty skinuo obojici po pola healtha (ne znam sta sam ja tu kriv, valjda sto sam bio pored njega pa je splashovao)...sve je vise debila u igribtw, uzeh i ja zwrko po 500 repair i first aid kitova dok su na popustu, za toliko sam imao para:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 http://worldofwarships.eu/en/project_r/ Jedan dan prem ili 100.000 krede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 25, 2016 Author Report Share Posted January 25, 2016 jebeni brodovi, uopste ih ne igram a hteo bih:(btw, idemo, jos jedan premium tenk, pohlepni alavci iz wgahttp://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/premium/premshop-panzer-mutz/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Malo li su zaradili prosle godine - stavka pet u PC igrama :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 realno ja nisam baš nešto impresioniran, mada u poređenju sa dota 2 i csgo kidaju, što je takođe zanimljivo za znati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Pa dobro posle LoL-a i WoW-a su najjaci ako izuzmemo ove lude kineze :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 29, 2016 Author Report Share Posted January 29, 2016 istekao mi premium, sad se dvoumim dal da uzmem neki od ovih paketa ili da iskuliram malo sa igrom:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted January 29, 2016 Report Share Posted January 29, 2016 meni za dva dana istice i mislim da cu da iskuliram sa igrom neko vreme Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 Zwerko mogli smo veceras malo da igramo one klanske? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts