Dule_smor Posted November 3, 2015 Author Report Share Posted November 3, 2015 Odlozen patch 10.0 do daljnjeg, izgleda da su konacno shvatili da su zasraliko sto rekoh, mozda su se ipak opametilihttp://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/vital-intel-future-updates/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Ocigledno su skontali da je bas veliki problem kad je on licno morao da se javi da kaze da odustaju :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 4, 2015 Author Report Share Posted November 4, 2015 Ne znam sta da radim sa WT auf Pz IV, uzasno mi ide sa njim. Dal da puknem 60k free expa i odmah uzmem onaj top sa 276 penom, ne ide nikako vs tier X sa ovim topom sa 215 penom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 Top od rhm-a kida 246 pen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 4, 2015 Author Report Share Posted November 4, 2015 (edited) da stock gun ima taj pen, ali i alfa dmg "samo" 490...ja sam navikao borsiga da igram sa onim topom sa 750 dmg i pen 215, ali to ne ide u tier 10 gejmovima...uzecu onaj sa dmg 560 i penom 276 i verovatno odmah imam da spiskam sav free expedit, pa naravno da sporiji reload ima ovaj sa vecim dmg, jbga:) Edited November 4, 2015 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 A reload time ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 Dule i Zwerko su sabili veceras u WoTu :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zwerko Posted November 5, 2015 Popular Post Report Share Posted November 5, 2015 (edited) da stock gun ima taj pen, ali i alfa dmg "samo" 490...ja sam navikao borsiga da igram sa onim topom sa 750 dmg i pen 215, ali to ne ide u tier 10 gejmovima...uzecu onaj sa dmg 560 i penom 276 i verovatno odmah imam da spiskam sav free expedit, pa naravno da sporiji reload ima ovaj sa vecim dmg, jbga:)Jeste da je alfa samo 490, ali ako pogledas statistiku (valjda moze ovako da se linkuje) vidis da taj od 490 dmg zapravo ima veci damage per minute. U sustini ti se svede skoro na isto jer verovatno neces pucati non stop, ali s druge strane ako s ovim sto jace skidas ne probijas onda su ti to opet izgubljene granate. Meni ovaj na Borsigu prvi top radi sasvim ok i za desetke :) Dule i Zwerko su sabili veceras u WoTu :D Najbolja mi je bila ona partija kad smo sabili one likove sa premium srednjim tenkovima sto su isto bili u vodu a imali su preko 2.000 WN8, plus sto su oni bili osmice a mi sedmice. Samo jos jednom dokazuje da je statistika kao bikini :)Edit: Evo ga i video, linkovao sam baš na tu partiju ovde https://youtu.be/DvK0e6-gZCY?t=1h16m35s Edited November 5, 2015 by Zwerko 3 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted November 5, 2015 Report Share Posted November 5, 2015 Veci dpm ima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 6, 2015 Author Report Share Posted November 6, 2015 Poz za Remu i Somija, drugare iz platoona veceras:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 Pitanje za drugare u vezi SU 85, koji top Tier V - 122mm ili Tier VI 85mm? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 (edited) 85mm.Ode ru251. Edited November 8, 2015 by DzoniAndj@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 10, 2015 Author Report Share Posted November 10, 2015 fin specijal povodom dana primirja u ww1http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-armistice-day-2015/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 fin specijal povodom dana primirja u ww1http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-armistice-day-2015/https://www.youtube.com/watch?v=Y5pdgyOzJtE 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 12, 2015 Author Report Share Posted November 12, 2015 mada mogli bi konacno popust na retrain posade i equipment, nisu odavno...btw, sto u premium shopu ne moze da se uzme samo srebro, fali mi mnogo da kupim ve sto hocu, a ne grinda mi se toliko:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 Pa sto ne prodas gold in game :P Ako me secanje dobro sluzi, to je veoma vrlo izvodljivo :DU ostalim vestima :Toliko mnogo igram od kako sam se ozenio, da su mi srebrnjaci na 1.6 milki :) Otvorio sam patonca tier X, mrzi me da izgrindam pare da ga kupim :) Ali sam zato juce usao u igru na 2 minuta i kupio zlatnog su-a na popustu :) Da se malo zezam kada se ukaze prilika :DI tako :) Pozdrav iz kancelarije :D Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 dobro, saznali smo da faramir ima sređen život, radi, kancelarijski posao, ima ženu ... sve iz jednog posta :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 12, 2015 Author Report Share Posted November 12, 2015 Pa sto ne prodas gold in game :P Ako me secanje dobro sluzi, to je veoma vrlo izvodljivo :DU ostalim vestima :Toliko mnogo igram od kako sam se ozenio, da su mi srebrnjaci na 1.6 milki :) Otvorio sam patonca tier X, mrzi me da izgrindam pare da ga kupim :) Ali sam zato juce usao u igru na 2 minuta i kupio zlatnog su-a na popustu :) Da se malo zezam kada se ukaze prilika :DI tako :) Pozdrav iz kancelarije :Deto vidis, i tebe mrzi da grindas srebro...a nisam lud pa da prodajem gold:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 Dajte neke savete za pocetnika :D Btw sta je ovo vise cekam da mi nadje mec nego sto i on sam traje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 13, 2015 Author Report Share Posted November 13, 2015 tip za pocetnike, samo igraj sto vise :Dbtw, konacno preko 1000 WN8 rating, fu tomatos! :Dhttp://wot-life.com/eu/player/Dule_smor-500557909/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Још мало па љубичаст Ја сад пробао да покренем са интегрисаном графичком вот и ладно ради без проблема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 14, 2015 Author Report Share Posted November 14, 2015 toto, jos samo 10-ak hiljada partija:)...jbga, kad mi je prvih 5k partija bilo sa starim kompom gde sam svaku petu partiju odigrao bez krasovanja igre, kapiram da mi je tad wn8 bio oko 100:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 16, 2015 Author Report Share Posted November 16, 2015 jebote, vec izgrindao tortoise, a nisam ni primetio, ovaj x5 exp sabija:)...jos samo da skupim kesa da ga kupim:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Ja nista ne stigoh da igram sad kad je bilo x5 :( Elem, meni su ti britanski TD toliko smoreni jer su spori, stigao sam do AT7 i ne mili mi se da ga igram uopste. Od tih bi jedino FV 215b 183 igrao, ali dok stignes do njega... Mada i ta kornjaca deluje ok. Elem, sutra izlazi patch 9.12, personalne misije za T-22 podrazumevaju da se igra domination mod, pa ko voli nek izvoli, morali su nekako da iscimaju ljude da to igraju. Bitan info je da ko do 19. januara sledece godine bude u garazi imao Centuriona Action X moze da ucestvuje u misijama za FV4202 koji će biti Tier 8 premium, ja sam sad na Centurionu I pa cenim da ću možda moći da se iscimam do desetke za dva meseca, pogotovu ako budu neke akcije. Takođe ubacili su francuski Tier 8 premium Sherman, ima do jaja top, ali je sve ostalo pakao, nemam pojma ko ce im kupiti taj tenk pored CDC-a koji je odlican. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 17, 2015 Author Report Share Posted November 17, 2015 (edited) Alava stoka, jebali ih ti silni premiumi i Domination, necu da ga igram bre! Btw, kad cemo klansku:)lol, sad videh da su izbacili mapu Paris zbog teroristickog napada Edited November 17, 2015 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts