Jump to content

Recommended Posts

da stock gun ima taj pen, ali i alfa dmg "samo" 490...ja sam navikao borsiga da igram sa onim topom sa 750 dmg i pen 215, ali to ne ide u tier 10 gejmovima...uzecu onaj sa dmg 560 i penom 276 i verovatno odmah imam da spiskam sav free exp

edit, pa naravno da sporiji reload ima ovaj sa vecim dmg, jbga:)

Edited by Dule_smor

srpskivojnik-3.jpg

Pa sto ne prodas gold in game :P Ako me secanje dobro sluzi, to je veoma vrlo izvodljivo :D

U ostalim vestima :

Toliko mnogo igram od kako sam se ozenio, da su mi srebrnjaci na 1.6 milki :) Otvorio sam patonca tier X, mrzi me da izgrindam pare da ga kupim :) Ali sam zato juce usao u igru na 2 minuta i kupio zlatnog su-a na popustu :) Da se malo zezam kada se ukaze prilika :D

I tako :) Pozdrav iz kancelarije :D

ubij jednog - ubica si;

ubij hiljadu - vojskovodja si;

ubij milion - drzavnik si.

A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

NN 4ever

Pa sto ne prodas gold in game :P Ako me secanje dobro sluzi, to je veoma vrlo izvodljivo :D

U ostalim vestima :

Toliko mnogo igram od kako sam se ozenio, da su mi srebrnjaci na 1.6 milki :) Otvorio sam patonca tier X, mrzi me da izgrindam pare da ga kupim :) Ali sam zato juce usao u igru na 2 minuta i kupio zlatnog su-a na popustu :) Da se malo zezam kada se ukaze prilika :D

I tako :) Pozdrav iz kancelarije :D

eto vidis, i tebe mrzi da grindas srebro...a nisam lud pa da prodajem gold:)

srpskivojnik-3.jpg

Ja nista ne stigoh da igram sad kad je bilo x5 :( Elem, meni su ti britanski TD toliko smoreni jer su spori, stigao sam do AT7 i ne mili mi se da ga igram uopste. Od tih bi jedino FV 215b 183 igrao, ali dok stignes do njega... Mada i ta kornjaca deluje ok. 

Elem, sutra izlazi patch 9.12, personalne misije za T-22 podrazumevaju da se igra domination mod, pa ko voli nek izvoli, morali su nekako da iscimaju ljude da to igraju. Bitan info je da ko do 19. januara sledece godine bude u garazi imao Centuriona Action X moze da ucestvuje u misijama za FV4202 koji će biti Tier 8 premium, ja sam sad na Centurionu I pa cenim da ću možda moći da se iscimam do desetke za dva meseca, pogotovu ako budu neke akcije. Takođe ubacili su francuski Tier 8 premium Sherman, ima do jaja top, ali je sve ostalo pakao, nemam pojma ko ce im kupiti taj tenk pored CDC-a koji je odlican. 

Heghlu'meH QaQ jajvam