Jump to content

Recommended Posts

hello, jel ziv neko ovde:)...btw, jel to panther 8.8 premium naprasno pojeftinio sa 5k na 3k dinara?

edit, jel ja tripujem ili se danas ne dobija x2 exp za svaku pobedu u danu kad si u top 10 kao sto pise da bi trebalo?

snizena je cena, imas u vestima info

x2 dobijas na crew exp ne na exp vozila, i to pise u misijama :tf:

mrf...

SigCustom.png

I stavili su da ljudi koji su ga kupili po visoj ceni dobijaju nazad zlato. Mada je meni i dalje malo nejasna ideja cena za tier 8 premium medium tenkove - ovaj je 3.800 din, T-34-3 je preko 4.000, a SP je 2.800. Nekako mi deluje suludo s obzirom da ostali tenkovi slicnog tiera i kategorije imaju mnogo slicnije cene. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

FCM preko SP i t-34-3. Jeste da nema oklop ali ima top koji je adekvatan za partije u koje upada i ako si iole dobar igrac uvek ces imati profit sa njim. Igras ulogu snajpera, koristis brzinu da se prebacis gde mozes najvise da izmatletiras neprijatelja. 

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Ja imam Super Pershinga iz misije i meni to prosto nije to, pogotovu u poredjenju sa T34. Dok sa T34 igram standardni hull down i ima super penetraciju tako da mogu da nesto uradim cak i u T10 partijama (juce sam izodvaljivao nekog lika u T57 Heavy posto je obracao paznju na druge a ne na mene :), dotle SP radi vise kao tenk koji treba da upija dmg, a to ne zaradjuje kes. Plus SP ima jako slabu penetraciju tako da za bolje oklopljene T9 tenkove, pa cak i neke t8 je cesto neophodno koristiti gold municiju a onda profit ode u majcinu. 

Ja bih se slozio s Pekarom za FCM, nanosi puno dmg i to ce donositi kes, samo ako volis taj francuski stil igre. Ne znam da li on upada u t10 partije, cini mi se da ne?

Heghlu'meH QaQ jajvam

koji je djavo sa tank inspectorom, nece da mi se loguje, a kad mu resetujem pass, posalje mail kao, ali mi nista ne stigne?

Nemam pojma, meni nije dostupan od 14. 05. 1954. :tf2:

506px-Bundesarchiv_Bild_101I-139-1112-17

ubij jednog - ubica si;

ubij hiljadu - vojskovodja si;

ubij milion - drzavnik si.

A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

NN 4ever