Dule_smor Posted December 29, 2014 Author Report Share Posted December 29, 2014 nikako da namestim ovaj modpack kako mi odgovara, ili je preglasan zvuk motora/topa ili me nesto drugo nervira:)...btw, jel ste skinuli ove hd modele tenkova u packu, vredi li? i sto mi stoji zastava v.britanije kad ulazim u game kad sam logovan na eu serveru i stoji mi srbija na profilu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 30, 2014 Author Report Share Posted December 30, 2014 hello, jel ziv neko ovde:)...btw, jel to panther 8.8 premium naprasno pojeftinio sa 5k na 3k dinara? edit, jel ja tripujem ili se danas ne dobija x2 exp za svaku pobedu u danu kad si u top 10 kao sto pise da bi trebalo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 hello, jel ziv neko ovde:)...btw, jel to panther 8.8 premium naprasno pojeftinio sa 5k na 3k dinara? edit, jel ja tripujem ili se danas ne dobija x2 exp za svaku pobedu u danu kad si u top 10 kao sto pise da bi trebalo? snizena je cena, imas u vestima info x2 dobijas na crew exp ne na exp vozila, i to pise u misijama Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 I stavili su da ljudi koji su ga kupili po visoj ceni dobijaju nazad zlato. Mada je meni i dalje malo nejasna ideja cena za tier 8 premium medium tenkove - ovaj je 3.800 din, T-34-3 je preko 4.000, a SP je 2.800. Nekako mi deluje suludo s obzirom da ostali tenkovi slicnog tiera i kategorije imaju mnogo slicnije cene. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 Uzeo sam t34 i jgt 8.8. Ostalo jos 15k golda.. sta da uzmem jos za fun. Gledam izmedju kineza t-34-3 i jos neki mali tir, super pers. ili fcm. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 FCM preko SP i t-34-3. Jeste da nema oklop ali ima top koji je adekvatan za partije u koje upada i ako si iole dobar igrac uvek ces imati profit sa njim. Igras ulogu snajpera, koristis brzinu da se prebacis gde mozes najvise da izmatletiras neprijatelja. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 Meni je ovaj jgt. 8.8 zlo :P 120-140k profil lagano :) . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 Ja imam Super Pershinga iz misije i meni to prosto nije to, pogotovu u poredjenju sa T34. Dok sa T34 igram standardni hull down i ima super penetraciju tako da mogu da nesto uradim cak i u T10 partijama (juce sam izodvaljivao nekog lika u T57 Heavy posto je obracao paznju na druge a ne na mene :), dotle SP radi vise kao tenk koji treba da upija dmg, a to ne zaradjuje kes. Plus SP ima jako slabu penetraciju tako da za bolje oklopljene T9 tenkove, pa cak i neke t8 je cesto neophodno koristiti gold municiju a onda profit ode u majcinu. Ja bih se slozio s Pekarom za FCM, nanosi puno dmg i to ce donositi kes, samo ako volis taj francuski stil igre. Ne znam da li on upada u t10 partije, cini mi se da ne? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 Ko nema tajpa, igra fcma :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 (edited) kv2 http://postimg.org/image/vwitqpfu5/ Edited January 3, 2015 by DzoniAndj@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 3, 2015 Author Report Share Posted January 3, 2015 btw, ja skinuo ovu hd verziju u OMC modpacku, koja je jebena razlika osim sto teknovi imaju neke ambleme, ne vidim nista drugacije? edit, a dobro, ipak ima drugacijih modela, sad videh:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 par videa o modulima za tenkove, sta je bolje staviti za rezultate mozete odmah otici na kraj videa, ako odgledate sve videcete kako je napravio kontrolne testove https://www.youtube.com/watch?v=QH75Dji4J4M https://www.youtube.com/watch?v=yeCmlWoYeDE Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 jos nesto, ako nekome treba silver od 9-13og ce biti +30% silvera ako si u prvih 10, a dodatnih +40% (sto ce reci 70%) ako si u prva 3 http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/end-year-specials-2014/#2015%20is%20a%20Winner Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 4, 2015 Author Report Share Posted January 4, 2015 taman mi treba srebra, a i ovaj free exp bi mogao malo da konvertujem kad je vec popust:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 Koliko partija dnevno odigrate? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 Kakvo genijalno pitanje... 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 Sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 WZ-111 http://postimg.org/image/xn7ligaz3/full/ http://postimg.org/image/v4abvw7x7/full/ http://postimg.org/image/on3d67jkl/full/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 A ovaj dzoni ko robot,samo spamuje slichice kako je uspesan u tenkovima :> 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 (edited) A ovaj dzoni ko robot,samo spamuje slichice kako je uspesan u tenkovima :> Jbg-a buraz, 10 sati radno vreme na kompu... sta da radim kad trenutno nema posla. Nova godina, raspust, praznici, itd. Edited January 6, 2015 by DzoniAndj@ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 7, 2015 Author Report Share Posted January 7, 2015 koji je djavo sa tank inspectorom, nece da mi se loguje, a kad mu resetujem pass, posalje mail kao, ali mi nista ne stigne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 ma brate ja mislim da je mnogo drndanja za taj wz 111 a tenk je ko onaj wz 112.Sa tim sto si ovog drugog mogao za 40 jura da kupis a ovoga ako hoves si morao 60 ili koliko vec.Da je tenk nesto mnogo drugaciji od wza 112 pa da jos i razmislis da grindas ali ovako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 koji je djavo sa tank inspectorom, nece da mi se loguje, a kad mu resetujem pass, posalje mail kao, ali mi nista ne stigne? Nemam pojma, meni nije dostupan od 14. 05. 1954. Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 8, 2015 Author Report Share Posted January 8, 2015 hehe, dobra fora:)...registrovao sam se ponovo, radi sad...btw, jel mogu na jednom kompu da imam dva naloga za wot, samo se registrujem sa drugim mailom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts