Jump to content

Recommended Posts

Nije, to je bio 112 onaj kineski Tier 8 HT. 

A kad reportujes u sustini nista, kapiram da se registruje tamo negde na serveru pa ako neko dobija cesto reportove onda ovi iz WG-a to proveravaju pa na osnovu toga deluju. U svakom slucaju treba reportovati ako neko smara, ali sta dalje bude s tim je vec tesko ustanoviti, pogotovu sto realno ako igras random partije ces tog istog lika videti nikad. 

Ja sam se iznervirao pre neki dan, reportovao sam lika. Dakle lik u mom timu vozi Borsiga, ima neku do jaja statistiku, bilo peglanje zesce, ja bio u T34 popio brdo granata i na kraju izginuo. S druge strane ovaj lik se stekao sve vreme i rokao iz zasede (sto je sasvim legitimno za taj tip vozila) i ima full helth. Ostali on i arti u nasem timu i u protivnickom samo jedan T34 sa tipa 200 HP. I zna se gde je T34 ali arti ne moze jos da ga rokne jer reloaduje. I ovaj mu kao napise, e aj kao ja necu tebe da rokam (dakle u svakom slucaju moze da ga odere), idem ja da capujem da dobijem vise XP-a. I kao dogovore se, ovaj sa T34 ode i ubije naseg artija, ovaj sa Borsigom capuje. Bas sam bio popizdeo, reportovao sam sa unsportmanship behavior. 

Edited by Zwerko

Heghlu'meH QaQ jajvam

Nije, to je bio 112 onaj kineski Tier 8 HT. 

A kad reportujes u sustini nista, kapiram da se registruje tamo negde na serveru pa ako neko dobija cesto reportove onda ovi iz WG-a to proveravaju pa na osnovu toga deluju. U svakom slucaju treba reportovati ako neko smara, ali sta dalje bude s tim je vec tesko ustanoviti, pogotovu sto realno ako igras random partije ces tog istog lika videti nikad. 

Ja sam se iznervirao pre neki dan, reportovao sam lika. Dakle lik u mom timu vozi Borsiga, ima neku do jaja statistiku, bilo peglanje zesce, ja bio u T34 popio brdo granata i na kraju izginuo. S druge strane ovaj lik se stekao sve vreme i rokao iz zasede (sto je sasvim legitimno za taj tip vozila) i ima full helth. Ostali on i arti u nasem timu i u protivnickom samo jedan T34 sa tipa 200 HP. I zna se gde je T34 ali arti ne moze jos da ga rokne jer reloaduje. I ovaj mu kao napise, e aj kao ja necu tebe da rokam (dakle u svakom slucaju moze da ga odere), idem ja da capujem da dobijem vise XP-a. I kao dogovore se, ovaj sa T34 ode i ubije naseg artija, ovaj sa Borsigom capuje. Bas sam bio popizdeo, reportovao sam sa unsportmanship behavior. 

Mere se preduzimaju tek nakon sto odredjeni igrac dobije odredjen broj ticketa, tipa 40-50, ti mozes 10 da das dnevno, tako da :P

Pa to, mora organizovano da se spamuje :)

Inace danas vec malo interesantnija ponuda u okviru premium kalendara, za 30 evra 5750 golda i 30 dana premiuma, dakle 3 meseca premiuma i malo plus golda a uz to i 105 LeFH18B2, French tier V Self-Propelled Gun - bonus; 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Ja koristim ovaj XVM od Quickybabya, on je vec izbacio za 9.5 http://www.mediafire.com/download/9vzw8gj4za8h5i7/QuickyBaby%27s+Modpack+9.5+v1.zip

Edit: Btw koliko ovaj WG navlaci ljude - vec vidim u igri I panther 8.8 tenkove (dakle izasli danas) i WZ-111, i to igraci s bednim statistikama, dakle pukli su 70ak evra :(

Edited by Zwerko

Heghlu'meH QaQ jajvam

fegeti, stavili t-34-85m i neko tier III nemacko medium sranje...a toliko sam se pondao da ce biti type 59...uzeo bih jos neki premium dok su popusti da se castim:)...imam chi-nu-kai, e25 i t34, razmisljam se o super pershingu, AT 15a ili tog II fore radi...a mozda uzmem i par nekih tier V za po 500 kinti:)

srpskivojnik-3.jpg

Ja sam se nadao isto tom Type-59, ali eto... S jedne strane mi nije jasno jer bi prodali tipa bar 100k komada, po 30ak evra, masala... S druge strane ovako podizu hajp jos vise pa ako ga puste ima da prodaju pet puta vise :) Ove dve ponude nisu tako lose, Grostraktor kazu da je trol ali generalno sranje a i ne igraju mi se low tier partije osim kad moram, a ovaj T-34-85M mi bas onako meh, nista specijalno, iako kada se uracuna gold i premium ponuda jeste i vise nego solidna. Cak da su dali FCM 50t bih verovatno uzeo (koliko sam ispratio on jedini nije bio u kalendaru od tier 8 heavy tenkova). Sad se premisljam da li da uzmem e-25 sto cu verovatno i da uradim, ili da se isprsim za Lowea :)

Sto se ove diskusije tice meni je SP bas legao, iako imam i T34. Jesu oba spora, ali nije toliko slican stil igre, ipak mi je T34 dosta bolji jer vise zaradjuje, grindam sad srebro za IS-7 pa igram naizmenicno ova dva pa mogu tacno da uporedim, pogotovu sto sa SP dosta i gold municije pucam kad mi treba sto mi ubija zaradu. TOG nikome ne bih preporucio osim kao zajebanciju, odigrao sam fazon 10 partija s njime, smorio me skroz, eno ga sad bleji u garazi dok ne dodjem u neko cudno raspolozenje :)

Edit: Jeste, AT15A su poboljsali u 9.4 patchu, ali mene ti engleski spori TDovi sa malim topom koji puca cesto tako smaraju da je to strasno. 

Edited by Zwerko

Heghlu'meH QaQ jajvam