Dule_smor Posted December 19, 2014 Author Report Share Posted December 19, 2014 btw, jel ovo ispod 180 dana premiuma type 59 ili mi se cini:) http://worldoftanks.eu/en/content/wintercalendar/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 (edited) Nije, to je bio 112 onaj kineski Tier 8 HT. A kad reportujes u sustini nista, kapiram da se registruje tamo negde na serveru pa ako neko dobija cesto reportove onda ovi iz WG-a to proveravaju pa na osnovu toga deluju. U svakom slucaju treba reportovati ako neko smara, ali sta dalje bude s tim je vec tesko ustanoviti, pogotovu sto realno ako igras random partije ces tog istog lika videti nikad. Ja sam se iznervirao pre neki dan, reportovao sam lika. Dakle lik u mom timu vozi Borsiga, ima neku do jaja statistiku, bilo peglanje zesce, ja bio u T34 popio brdo granata i na kraju izginuo. S druge strane ovaj lik se stekao sve vreme i rokao iz zasede (sto je sasvim legitimno za taj tip vozila) i ima full helth. Ostali on i arti u nasem timu i u protivnickom samo jedan T34 sa tipa 200 HP. I zna se gde je T34 ali arti ne moze jos da ga rokne jer reloaduje. I ovaj mu kao napise, e aj kao ja necu tebe da rokam (dakle u svakom slucaju moze da ga odere), idem ja da capujem da dobijem vise XP-a. I kao dogovore se, ovaj sa T34 ode i ubije naseg artija, ovaj sa Borsigom capuje. Bas sam bio popizdeo, reportovao sam sa unsportmanship behavior. Edited December 19, 2014 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Igrao protiv SirFoch-a i circonflexes-a i rokao ih objectom 268 u glavu sve vreme :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 20, 2014 Author Report Share Posted December 20, 2014 danas sam naleteo na lika koji ima 75% win rate na tipa 10k partija...kako jebeno, ne znam koliko dobro da igra, opet ce mm da ga stavlja u ekipu sa rondom retardima...jedino ako ne igra samo klanske/platoon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 21, 2014 Report Share Posted December 21, 2014 Proveri mu detaljno statistiku ako se secas imena, mozda ubija likove u nizim tierovima sa op tenkovima. Ali najverovatnije je to sto si ti rekao, igra cesto sa 1-2 lika i zajedno nose partije. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted December 21, 2014 Report Share Posted December 21, 2014 Nije, to je bio 112 onaj kineski Tier 8 HT. A kad reportujes u sustini nista, kapiram da se registruje tamo negde na serveru pa ako neko dobija cesto reportove onda ovi iz WG-a to proveravaju pa na osnovu toga deluju. U svakom slucaju treba reportovati ako neko smara, ali sta dalje bude s tim je vec tesko ustanoviti, pogotovu sto realno ako igras random partije ces tog istog lika videti nikad. Ja sam se iznervirao pre neki dan, reportovao sam lika. Dakle lik u mom timu vozi Borsiga, ima neku do jaja statistiku, bilo peglanje zesce, ja bio u T34 popio brdo granata i na kraju izginuo. S druge strane ovaj lik se stekao sve vreme i rokao iz zasede (sto je sasvim legitimno za taj tip vozila) i ima full helth. Ostali on i arti u nasem timu i u protivnickom samo jedan T34 sa tipa 200 HP. I zna se gde je T34 ali arti ne moze jos da ga rokne jer reloaduje. I ovaj mu kao napise, e aj kao ja necu tebe da rokam (dakle u svakom slucaju moze da ga odere), idem ja da capujem da dobijem vise XP-a. I kao dogovore se, ovaj sa T34 ode i ubije naseg artija, ovaj sa Borsigom capuje. Bas sam bio popizdeo, reportovao sam sa unsportmanship behavior. Mere se preduzimaju tek nakon sto odredjeni igrac dobije odredjen broj ticketa, tipa 40-50, ti mozes 10 da das dnevno, tako da :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 Pa to, mora organizovano da se spamuje :) Inace danas vec malo interesantnija ponuda u okviru premium kalendara, za 30 evra 5750 golda i 30 dana premiuma, dakle 3 meseca premiuma i malo plus golda a uz to i 105 LeFH18B2, French tier V Self-Propelled Gun - bonus; Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 Dobar im je ovo novaj patch, sad nece da pokrene igru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 22, 2014 Author Report Share Posted December 22, 2014 lol, panther II premium, al skup je...a ovo sto rece zwerko je povoljlno, al meni treba neka ponuda sa srebrom, tanak sam tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 Mislim da ti se mnogo vise isplati da kupis premium tenk i igras s njim da zaradjujes srebro jer ce ti ga uvek faliti, mozes sad da kupis par miliona, to ode na prvi sledeci Tier IX-X tenk. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 22, 2014 Author Report Share Posted December 22, 2014 btw, kad ce da izbace ovaj xvm mod za 9.5 patch...ili preporucite neki drugi mod ako je bolji, tipa ovo sto fura mr.he na onom skrinshotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 (edited) Ja koristim ovaj XVM od Quickybabya, on je vec izbacio za 9.5 http://www.mediafire.com/download/9vzw8gj4za8h5i7/QuickyBaby%27s+Modpack+9.5+v1.zip Edit: Btw koliko ovaj WG navlaci ljude - vec vidim u igri I panther 8.8 tenkove (dakle izasli danas) i WZ-111, i to igraci s bednim statistikama, dakle pukli su 70ak evra :( Edited December 22, 2014 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 2015WGNY jedan dan premija code. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 Fala :) Danas na kalendaru premium shopa Type 62 kineski koji je isto povucen. Uopste nije tako losa ponuda - 4500 golda, 30 dana premiuma i tenk. Dakle skoro 3 meseca premiuma i tenk za 43 evra, solidno. Samo se nadam da sutra dolazi neki drugi Tajp :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 (edited) Imam ga ortak, mnogo slab top i uvek je sa t10. Edited December 23, 2014 by DzoniAndj@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 23, 2014 Author Report Share Posted December 23, 2014 jel type 59 zwerko, imas dojavu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 Nemam, cekaj sutra ujutru :) ozbiljno, to sve drze bas u tajnosti, nista dosad nije procurelo, pretpostavljam zato sto je veliki kes u pitanju :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 Sutra neka t8 prem pada i su100y ili su122 44 :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 Uzmi fcm i su100y ili e25. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 24, 2014 Author Report Share Posted December 24, 2014 fegeti, stavili t-34-85m i neko tier III nemacko medium sranje...a toliko sam se pondao da ce biti type 59...uzeo bih jos neki premium dok su popusti da se castim:)...imam chi-nu-kai, e25 i t34, razmisljam se o super pershingu, AT 15a ili tog II fore radi...a mozda uzmem i par nekih tier V za po 500 kinti:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 Ако имаш Т34 не узимај супер першинга никако, а тог је исто тешко говно, бацање пара. АТ 15а не знам какав је нисам имао прилике да играм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 24, 2014 Author Report Share Posted December 24, 2014 znam da je tog govno, al fore radi, a nije skup:)...pa ne znam sta onda od ovih jeftinijih da uzmem, nemam para za lowe i 112:)...a jel bese dobijas posadu na 100% kad uzmes premium tenk ili ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 :O blasphemy Nemoj da pričaš da je neki tenk sranje kada ti nisi našao stil igre koji ti odgovara sa njim :) Tog ok tenk, malo iznad proseka, ništa specijalno kada ga igraš solo. On služi da bi se igrao togtoon :D Kad vas je trojca, pew pew pew Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 AT15a je dobio buff za rof skoro ako se dobro secam ili neki drugi buff je bio. Pre je bio meh i niko ga nije igrao ali sad ga i vidjam u partijama. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 (edited) Ja sam se nadao isto tom Type-59, ali eto... S jedne strane mi nije jasno jer bi prodali tipa bar 100k komada, po 30ak evra, masala... S druge strane ovako podizu hajp jos vise pa ako ga puste ima da prodaju pet puta vise :) Ove dve ponude nisu tako lose, Grostraktor kazu da je trol ali generalno sranje a i ne igraju mi se low tier partije osim kad moram, a ovaj T-34-85M mi bas onako meh, nista specijalno, iako kada se uracuna gold i premium ponuda jeste i vise nego solidna. Cak da su dali FCM 50t bih verovatno uzeo (koliko sam ispratio on jedini nije bio u kalendaru od tier 8 heavy tenkova). Sad se premisljam da li da uzmem e-25 sto cu verovatno i da uradim, ili da se isprsim za Lowea :) Sto se ove diskusije tice meni je SP bas legao, iako imam i T34. Jesu oba spora, ali nije toliko slican stil igre, ipak mi je T34 dosta bolji jer vise zaradjuje, grindam sad srebro za IS-7 pa igram naizmenicno ova dva pa mogu tacno da uporedim, pogotovu sto sa SP dosta i gold municije pucam kad mi treba sto mi ubija zaradu. TOG nikome ne bih preporucio osim kao zajebanciju, odigrao sam fazon 10 partija s njime, smorio me skroz, eno ga sad bleji u garazi dok ne dodjem u neko cudno raspolozenje :) Edit: Jeste, AT15A su poboljsali u 9.4 patchu, ali mene ti engleski spori TDovi sa malim topom koji puca cesto tako smaraju da je to strasno. Edited December 24, 2014 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts