Zwerko Posted March 26, 2017 Report Share Posted March 26, 2017 Pa nije mi prestalo to lagovanje samo nisam nastavio da igram danas :) skidanje modova pomaže samo za ono što zakuca u research modulu. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 26, 2017 Author Report Share Posted March 26, 2017 Ah dobro, znaci nije samo do mene:). Eh sad treba tempirati vreme kad uzeti sledecih 30 dana premiuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 30, 2017 Author Report Share Posted March 30, 2017 Solidni specijali za april, pogotovu ovaj za x5 expa koji traje 8 dana :) http://worldoftanks.eu/en/news/general-news/april-2017-sneak-peek/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 30, 2017 Report Share Posted March 30, 2017 Vaistinu, a plus još sam sad istražio T110E4 i fali mi još oko 150k xp za Leopard PT A, dakle imaću ga taman do tada a onda lepo do Leoparda 1 laganeze :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted March 30, 2017 Report Share Posted March 30, 2017 taman sedam dana premium se uzme za specijal :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 30, 2017 Author Report Share Posted March 30, 2017 Bogami ima da se otvorim sa mesec dana, ionako ne idem nigde za odmor:(Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 30, 2017 Author Report Share Posted March 30, 2017 jebany tyoe 5, premotati na 9:50 ako vas smara :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted March 30, 2017 Report Share Posted March 30, 2017 Ovaj lik je car, korisne informacije daje u dosta klipova ali zato ima i dosta zabavnih, mali mi opustajuc posle svih ovih mega youtube zvezda :) Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 1, 2017 Author Report Share Posted April 1, 2017 Logicno je da ce se menjati i personalne misije sa promenom artija, nadjoh ovo za arty misije za stug IV, ima li negde i promene za misije za t55a? http://twb-balkan.com/update-9-18-izmene-licnih-misija-za-artiljerije/ btw, fino od njih sto su stavili na popust i medium i light granu do leoparda:) http://worldoftanks.eu/en/news/special-offers/top-tree-leo1-april-2017/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 1, 2017 Report Share Posted April 1, 2017 U vidi stvarno, to je baš lepo od njih :) Paja i ja smo sinoć igrali test server nije loše, zanimljive su promene, a najbolje je što stalno rotira mape, ne može da ti upadne ista više puta za redom niti u par partija tako da je skroz kul za igru. Takođe sad više ne može sa lajtova da se ide na Leoparda 1 direktno, moraš da se odvojiš kod Indien Panzera. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 1, 2017 Author Report Share Posted April 1, 2017 tesko da cu ja da izgrindam PTA dok je akcija i pre sledeceg patcha onda:( evo i izmenjenih misija za t28 htc http://twb-balkan.com/update-9-18-izmene-na-licnim-misijama-za-artiljerije-t28-htc-nagradni-tenk/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 1, 2017 Report Share Posted April 1, 2017 Tacno tako sto Zw kaze, dobili smo istu mapu tek posle 10te partije, ja sam odigrao posle toga jer 3-4 partije i nisam imao "duplikate". Pojedine grane su spojene i neki tenkovi su pomerenu sa Tier 8 na Tier 9, kao sto je npr T49 ubacen T71 na mesto Tier 7.. kod rusa je dodat novi tenk na mesto Tier 7 miislim isto. Artiljerije i dalje imaju poduzi reload time i udaraju uglavnom po 400 (govorim prvenstveno za americku T10) desi se nekad da skoci na 600, ali je preciznija, tako mi deluje, i samo oznacivanje na terenu je jako dobro i korisno, splash dmg radi svoj posao lepo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 2, 2017 Author Report Share Posted April 2, 2017 @Zwerko, sa kojim topom si igrao vk 2801, troll? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 2, 2017 Report Share Posted April 2, 2017 Oh yes! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 2, 2017 Author Report Share Posted April 2, 2017 Ajde videcu, mada mi nije skaut nekako za taj troll gun da ceka pola sata da nanisani kad treba da juri unaokolo i spotuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 2, 2017 Report Share Posted April 2, 2017 Upravo to, juriš unaokolo i spotuješ a onda kad se prikradeš nekom od ovih lepi otvorenih TD-ova onda ga zašlajmariš za 900HP :) Meni je na tom tenku malo falilo da dobijem drugu prugu na topu a pri tome nisam imao ni sixth sense :) Ali samo onda prešao da grindam ove druge mada sma ga ostavio u garaži da se vratim na njega u nekom momentu. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 2, 2017 Author Report Share Posted April 2, 2017 900hp, da ga ne pretera malo, 400 mu je average valjda:). Ajde probacu kako ide samo da stavim kupolu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 2, 2017 Report Share Posted April 2, 2017 A moguće da sam se zajebao, da mi ostalo u glavi nešto od KV-2 ili tako nekako. Ali kad zalepiš recimo Borsiga ima da ga boli baš :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 3, 2017 Author Report Share Posted April 3, 2017 Evo i izmena arty misija za T55a, deluju lakse osim mozda par http://twb-balkan.com/update-9-18-izmene-misija-za-artiljerije-za-nagradni-tenk-t-55a/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 Evo i izmena grane za ruske lake tenkove http://worldoftanks.eu/en/news/general-news/918_ussr_lt/ Zanimljivo je da je T-50 pomeren na Tier V gde je nekada bio T-50-2, a sada se ide skroz lakom linijom, do sada je moralo da se ide na T-34 koji je medium. Plus je dodat ovaj na tier VII i naravno X. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 Izgleda da WG krade premium vreme :( Bas sam pratio protekla dva dana, uplatio sam 30 dana premiuma oko 12h uvece, sinoc je bilo 29 jelte, i sada evo 19:53, stoji 28? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 4, 2017 Author Report Share Posted April 4, 2017 Jel si siguran da nisi istripovao:) btw, evo ukratko sta nas ceka u novom patchu...ne svidja mi se ovo sa artijem uopste, cim su najavili taj stun bio sam skeptican, evo sad i QB slicno kaze...sa druge strane makar cu moci da nastavim grind ka leopardu 1 sa lake grane i sp I c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 Smorih se sada, imam sa lakim tenkovima misiju da spotujem 3k dmga u platoonu, a imam i da budem top po expu, pokusavao sam jedno 3-4 dana da resim tu za 3k expa, medjutim bez uspeha. Evo malopre prebacim na tu da budem top u svom timu po iskustvu.. kad ono.. guess what -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 Jedno noob pitanje: Accelerate Crew Training, ako ne stikliram na nekom tenku, npr. neki premium, da li cu dobijati vise free expa u tom slucaju? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 Ne Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts