zobla24 Posted March 1, 2017 Report Share Posted March 1, 2017 sa mausom na pocetku partije uvek kazem na koju cu stranu ici i da cu tu da push-ujem i zato trazim support bas zbog tih da me ne obidju, ako nema arty, bukvalno se nicega ne plasim :) i naravno skupis brdo spot dmg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 1, 2017 Author Report Share Posted March 1, 2017 Al zato kad krenu da te fokusiraju 2-3 artija mrtav si brzo:). Odličan je Maus, moram malo više da pikam njega i Type 5 posle ovof buffa...al prvo da izgrindam T92 i 121:)Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 2, 2017 Author Report Share Posted March 2, 2017 Nek se nosi ovaj Wargaming. Cekam reset treceg skila posade na m53 i vec 20 partija je na 97%, a sve igram sa reservom 50% exp za posadu, pa nemoguce da se nije pomerio ni taj pisljivi 1%...uopste cini mi se da posada sporije napreduje nego ranije ili sam istripovao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted March 2, 2017 Report Share Posted March 2, 2017 Pa zar ne mozes da vidis koliko XP-a ti fali za sledeci procenat? Tipa, fali ti 19,500XP a kad zavrsis partiju vidis koliko je XP-a dobila posada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 2, 2017 Author Report Share Posted March 2, 2017 govorim o procentima pri resetovanju skillova za kredite, tu se ne vidi tacan potrebni exp...znaci kad resetujem umesto 3 na 100 imam 2 skilla na 100 i jedan na 97, ne prikazuje koliko ti treba za treci na 98, 99 i i 100, makar koliko ja znam:)...na kraju cu da resetujem skill za golde i aukurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 3, 2017 Author Report Share Posted March 3, 2017 I naravno prva pobeda danas sa artijem na himmelu sa 0 dmga...serem ti se u karmu bas, dok izgrindam tog jednog clana posade ima da ide novi patch i promena artija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 Kad pominjes los rng i bad luck, sinoc vozim e50 da uradim poslednju misiju da ubijem 2 TD koji su tier veci od mene i da napravim 2k dmga, ubijem prvog, izrokam sta god jos da imam 2k+ dmg, na 80% hp ostanem, nadjem jos jednog tda na full hp i krenem na njega, probijem ga prvi shot spreda, on krece na mene, ja ga track i popijem shot ostanem na nekih 30%, pozicioniram se iza njega i krecem da tocim, to je to ja mislim, eto meni zavrsena misija posle ko zna koliko loseg mm-a gde sam dobijao sve osim 2 tda koja mogu da ubijem da zavrsim misiju, odjednom eksplozija meni tenk unisten... sta se desilo, jebani e25 juri neprijateljsku arty (jebana francuska arty bat chat tier 10), i taj lik koji bezi od naseg tda u full speedu opali metak ka meni prebaci svog tda i mene rokne, u tom trenutku sam ostao, uradio alt+f4 i samo se udaljio od kompa da ne bi polomio nesto... I tako, ima li neko goru pricu :D Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 Ja sam skroz odustao od jurenja misija, ako se desi, desi. Na primer ista ta misija, pokušavao sa Super Pershingom sa goldom, sa FV4202 odigrao gomilu partija s tim u vidu, T-44, T-54, svi tenkovi s kojima "kidam" i ništa, neće da se potrefi pa to ti je. I na kraju grindao E50 i rešim je sa glupavim Panther II i to nisam ni skontao da sam rešio nego mi samo na kraju izašlo obaveštenje i to with honors :) Inače spremaju vrlo zabavne izmene, baš sam danas pisao o tome http://klanrur.rs/2017/03/03/wot-novi-matchmaker-laki-tenkovi-i-ranked-battles-stizu/ U suštini mi se najviše sviđaju ove ranked battles što će da uvedu, ali Tier X laki tenkovi će izgleda da budu vrlo zajebati. Jedino što sad moram da požurim da izgrindam T-54 laki i Ru251 da ih igram malo i ovako kako su sada :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 Meni sinoc sigurno najgore vece ikada. Odigrao sam jedno 15 partija sa E50, fali mi tipa 1k XP-a za kupolu, pa onda farm za poslednju cev. Zavrsio sam sigurno jedno 6 partija za redom sa 0 dmg, 0 WN8, 0 assisted dmg. Gori od bota. Isto, samo ALT +F4, ae vidimo se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrtMrtSmrt Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 (edited) Ima ljudi ja sam najjjj gori... kad bih znao kako da vam okacim riplej mislim da bio bio Br 1 na ju tubu :D I to sa artijem Su-14-1 Edited March 3, 2017 by TrtMrtSmrt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 3, 2017 Author Report Share Posted March 3, 2017 Ja sam primetio da to u talasima ide, tipa 20 partija sa win chance 30% i 3 pobede, pa onda 20 partija sa win chance 65% i 15 pobeda.Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 3, 2017 Author Report Share Posted March 3, 2017 Inace poceli pederi i u tenkovima da daju ovakve ponude, ne samo u brodovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 3, 2017 Author Report Share Posted March 3, 2017 I konacno istrazen taj T92. Sad jos samo da ovom gunneru resetujem skillove i uzmem jebeni deadeye, sad je na 98% kad se resetuje za kredite, cenim jos jedno 20-30 partija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 (edited) Opa cestitam, a ne znam zasto juris taj skill na arty, koristis AP pa ti treba ? bolje uzimi BiA+snapshot+camo. Pogotovo sto u sledecem patchu koliko sam razmueo arty nece imati AP shells nego samo HE. Cisto da dodam, deady eye radi samo na AP, APCR i HEAT. Edited March 4, 2017 by Invader Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 4, 2017 Author Report Share Posted March 4, 2017 Jel sigurno tako lol, dobro da si mi rekao:). S snapshot radi samo kad se kupola pomera, jel smanjuje dispersion i na artiju kao i na ostalim tenkovima?Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 Snapshot radi sve dok ne pomiris ceo tenk, znaci pomeranje cevi u arty arc, a u svakom slucaju nema sta drugo da uzmes na gunneru za arty osim ova 3 sto sam naveo, repair ti ne treba, firefighting isto, designeted target radi samo ako imas diretan view, armorer je nesto sto mozes da resis sa repair kit i dead eye smo vec pomenuli :D Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 4, 2017 Author Report Share Posted March 4, 2017 Nobina sam, nisam znao da deadeye ne radi sa HE i da designated radi samo kad imas direktan view, protraćio sam skill:(. Mada T92 nema neki ugao pomeranja cevi za razliku od M53, ne znam koliko će mi snapshot na njemu biti koristan.Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 Pa sigurno ce biti korisniji od ostalih skillova na gunneru :D Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 4, 2017 Author Report Share Posted March 4, 2017 Bas su mogli da napisu pederi ingame u opisu za designated target da se ne odnosi na arty, a ne da mora covek da juri po sajtovima. A jel ste sigurno da ce Arty ubuduce imati samo HE shells. I koji sad djavo da uzmem za drugog gunnera umesto designated ako budem resetovao, nema bas korisnih skillova za arty. A za snapshot pise ovo: Quote The Snap Shot Skill enables the Gunner to reduce the penalty to accuracy and shot dispersion that is applied to shots made while the turret is in rotation Znaci to se odnosi samo da shotove ispaljene dok se pomera kupola/cev. Ja skoro nikad sa artijem ne gadjam tako vec sacekam makar par sekundi da se skupi nisan koliko toliko. Tako da ne znam bas koliko je to koristan skill za mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 Pa pise da radi samo na AP, APCR i heat, i sam znas da koristis samo HE na arty :) Pa sto se tice snap shot to je meni jedini skill koji bi mogao da koristim non stop, milion puta se desi da mrdnem cev 1mm cisto da promasim, generalno ne primetis to ali radis :) In other news, morao sam da okacim ovo na yt, resio partiju i usralo me na kub :D Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 4, 2017 Author Report Share Posted March 4, 2017 Ahaha, pa jao, kako li je rantovao leopard:). Snapshot it is then! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 Ja bi poludeo da sam na njegovom mestu, zato sam morao da share video, a partija bila nerealna, ostao taj leo i grile na nasa 2 tda i 2 arty (ukljucujuci i mene), rokali se oko te zastave dok ja pokusavao da ih flank i nadjem arty shot, nasa arty im otisla u td mode, sve u svemu smo ostali 1v1 i dok sam je pomerao do njihove baze i tad me spot, tad i pocinje video :D Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 4, 2017 Author Report Share Posted March 4, 2017 Jebote koji sam ret, tak sad vidim da m53 ima dva gunnera, a t92 jednog i radio operatera...nista stavicu gunnera sa snapshotom, dzabe sam se cimao za ovaj deadeye:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarb12k Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 Sta se vise ovo desava sa wotom od nove godine imam tri puta vise poraza a granate lete svuda samo ne u tenk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 4, 2017 Author Report Share Posted March 4, 2017 Nemam pojma, bilo je price da ce menjati disperziju topova tako da svi topovi budu manje precizni, ali mislim da to ipak nije uradjeno. I konacno uzeh svoj prvi tier 10 arty, T92:). Bacam utiske kad odigram malo vise partija sa njim. Btw, imam nekog ludog radio operatera sa t32, sa 4 skilla i peti uskoro, ne znam sta sve da mu stavim:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts