Zwerko Posted February 6, 2017 Report Share Posted February 6, 2017 Taj top je mnogo nezgodan što kad god te rokne ti napravi i neki critical dmg a ti ovom slonu nećeš moći ništa standardnom municijom :) Mada je u pravu što se tiče premium HE granata, baš su pederi. Inače u kontekstu pravljenja para imali su reklame na Superbowlu, imam malo transfer blama od nekih ali ono 30 sekundi prikazivanja je 5 miliona $ pa vi vidite šta je marketing :) Ima jedno 4-5 reklama. https://youtu.be/SsoAINThBx8 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 6, 2017 Author Report Share Posted February 6, 2017 Nadam se da ove promene sa artijem nece skoro, makar dok izgrindam T92:). Inace mislim da ce biti sranje, ovaj stun i reusable med i repair kit ce jos gore smoriti igru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Meni taj stun deluje interesantno, ne znam kako će izgledati u praksi. A što misliš da će reusable med i repair kit smoriti igru? Po meni je najbitnija stvar da će smanjiti alpha dmg artiljerije da ne može tako lako da te one-shotuje. Plus ako bude preciznija onda ću možda i početi da je igram :))) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 7, 2017 Author Report Share Posted February 7, 2017 Pa dobro, ako te stunuje svaki cas i pobije ti pola posade moci ces bar da ih opravis medkitom. Ne znam, ne svidja mi se taj stun, ogranicio bih onda na max 2 artija po timu, a oni ce staviti 3 izgleda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 8, 2017 Author Report Share Posted February 8, 2017 Kakvi su bre sad ovo reloadovi od 35s, stunovi od 40s i splash od 20m koji kurac...kazem ja da ce biti sranje, ima arty da te drzi stunovanog non-stop http://twb-balkan.com/sandbox-update-izmenjene-karakteristike-granata-tier-x-artiljerije/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Dobro bre Dule nemoj odmah u paniku da padaš :) Mislim da ne može arty da te drži stunovanog, stun ti samo onesposobi privremeno jednog ili više članova posade koliko sam skontao, ti i dalje možeš da se krećeš i radiš sve što treba da radiš samo što ti je posada malo u govnima, ne verujem da će imati toliki impact na igru. Mislim kažem teško je sad ovako sa strane proceniti kad ne igramo ni test server. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 8, 2017 Author Report Share Posted February 8, 2017 Pa znam da neće biti potpuni stun, ali dovoljno da ti sjebu posadu i uspore reload i sve...a da ne pominjem što taman kad treba da izgrindam T92 i oneshotujem desetke oni urade ovo:)Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Požuri onda, ovo neće sigurno biti bar još mesec-dva u regularnom klijentu. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 8, 2017 Author Report Share Posted February 8, 2017 Ako neće još mesec dana onda uzimam premium sutra i grindam T92, fali mi nešto manje od pola expa:)Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Ma nema teorije mesec dana minimum. Sad je tek test za 9.17.1 u kome to sigurno neće biti što znači da će taj patch tek za 15ak dana. A taj za artiljerije će bar mesec dana posle toga (ne znam da su ikada izbacili dva patcha u jednom mesecu) tako da opusteno, verovatnije je bar dva meseca. Taman da možeš posle da one shotujes ljude s t92 :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 8, 2017 Author Report Share Posted February 8, 2017 A znači nije to za arty u ovom 9.17.1 patchu? Onda kul, imam vremena:). Btw, još manje od 50k expa pa uzimam Udesa, videćemo na šta liči to čudo. Šteta samo što mu za drugi top treba 60k expa, preterali suSent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 Ipak se vratilo glasanje za Top of the tree, ja sam mislio da će da promene nešto. Trenutno su lovci na dnevnom redu za mart, vodi T110E4 što bi meni bilo skroz ok da izgrindam T30 i njega. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 9, 2017 Author Report Share Posted February 9, 2017 Jebiga, ja glasao za 268 koji je trenutno drugi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 Podrzah Zveroslava, dadoh glas "miroljubivim snagama slobodnog sveta" :P Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 11, 2017 Author Report Share Posted February 11, 2017 Jos jedan overpowered tier 8 premium, to nam bas treba u ovoj igri, mamu ima alavu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 12, 2017 Author Report Share Posted February 12, 2017 Niko da prokomentarise novi premium tenk? Par pitanja: Jel kad invitujem nekoga u WoT samo ja dobijamo ove bonuse, zar nije bilo ranije da i on dobija nesto osim ovog x2 expa? http://worldoftanks.eu/en/content/docs/invitefriend/ I drugo, sta da preporucim drugaru da pocne da igra, koja grana je po vama najlaksa za pocetnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 Taj novi premium mi deluje kao ruski T34, ima dobru kupolu i dobru alfu, ostalo je nista specijalno. Za novog igraca ja bih preporucio teskasa iz nemacke ili ruske linije, kao i E5 americku liniju, svi imaju relativno lake tenkove za igranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted February 13, 2017 Report Share Posted February 13, 2017 Po meni su najzabavniji nemci, eventualno rusi do kv2 :D A znas zasto je zabavan kv2 :D Mislim da dobijate obojica, evo ti link, pa pogledaj, da ne prepricavam. Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Ipak je T110E4! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 14, 2017 Author Report Share Posted February 14, 2017 smaracai, bas bi mi leglo da uzmem 268, al jbga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 meni jos malo pa 113!!! :D :D :D :D samo jos 80k od 200k :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 15, 2017 Author Report Share Posted February 15, 2017 opa pajo, prva desetka, da castis! ja sam vrlo blizu da izgrindam UDES, 121 i T92, treba skupiti kredite za sve to :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 Bravo Pajo, samo jos sad i kredite da skupis :) A Dule samo kuka, aj 121 i T92, ali UDES te kosta nesto bas smesno kredita. Ja sam stigao do svedjana sedmica i jednih i drugih, picim ka Ru251 sa nemcima a ovamo cekam popust za amere da kupim bulldoga :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 15, 2017 Author Report Share Posted February 15, 2017 Svaki milion je bitan! A ti mi nesto kazes, cekas popust za jebenog Bulldoga kao da kosta ne znam koliko:). Svedjane mediume cu jos malo uzeti ovaj tier 6, ne znam dal cu stici i Leo dok je na akciji, kakav je? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts