Jump to content

Titanfall 2 u 90 minuta


SolidChief

Recommended Posts

titanfall-2

U ovoj gaming sezoni pored velikih igara kao što su Battlefield 1 i Inifnite Warfare, lako je zaboraviti da je još jedna odlična igra nedavno izašla. Govorimo naravno o Titanfall 2, nastavku veoma zabavne pucačine iz 2014. godine. Nesrećno smešten između pomenutih igara, novi Titanfall nije prošao baš opaženo iako je u pitanju jedna od najzabavnijih igara ove godine.

Za razliku od prvog, Titanfall 2 ima singleplayer kampanju koja je iznenađujuće dobra iako nije naročito duga. U njoj ćete se upoznati i sa celom mehanikom igre koja se zasniva na brzom savladavanju prepreka. Neki igrači su već počeli da nalaze nove rute po nivoima i ta da se takmiče u brzinskom (speedrun) prelaženju igre i već je postavljen prvi rekord.

Koliko iznosi taj rekord? Svega 98 minuta, odnosno 1:38:58. Nosilac rekorda je igrač DraQu koga znamo i kao jednog od najboljih igrača brutalno teške igre Devil Daggers gde je takođe držao rekord. Poređenja radi, ‘nNormalnim” igranjem, za prelazak Titanfall 2 je potrebno 5-6 sati.

Naravno, upozoravamo na spoilere. Mi trenutno spremamo recenziju Titanfall 2, igramo na PC-u, očekujte je uskoro na stranama play.co.rs sajta.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...