Jump to content

Skyrim Special Edition radi katastrofalno prvog dana


SolidChief

Recommended Posts

skyrim special edition

Bethesda je nedavno uvela polisu da će review kopije za svoje igre davati svega dan pred izlazak same igre, a čini nam se da već sada možemo da vidimo i neke razloge ovome.

Već u prvih nekoliko sati od izlaska “specijalne edicije” Skyrima igrači prijavljuju gomilu problema i bagova. Pre svega izgleda da je ovaj reskinovani Skyrim veoma loše optimizovan, pa i igrači sa grafikama poput GTX 1080 prijavljuju da jedva dostižu po 30-tak frejmova.

Mnogi kažu i da igra krešuje često već u samom startu, i da ih stalno izbacuje na desktop. Izgleda da je jedan od ključnih problema u G-sync, koji radi veoma loše pa vam savetujemo da ga isključite ukoliko rešite da igrate igru već danas.

Na kraju, videli smo i puno žalbi da su mnogi bagovi i dalje tu od kad je sveta i veka, dakle od kad se pojavio originalni Skyrim 2011. godine, i da još uvek nisu sređeni ni u ovom novom izdanju.

I mi ćemo ovog vikenda krenuti da igramo Skyrim Special Edition, pa ćemo vam preneti naše utiske, a nadamo se da će Bethesda pod hitno izbaciti neki patch da ovo sve sredi u međuvremenu.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Stari bagovi sa kvestovima itd su preostali, ali što se tiče performansi, tu čitam isključivo pozitivne reakcije - svi su u fazonu da radi jako glatko, prosečni FPS je viši i ne fluktuira kao ranije, senke više nisu "kockaste" itd.

Doduše, to sve čitam na relevantnim forumima, a ne u nubovskim komentarima na PC Gameru i Kotaku :tf:

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...