sttevann Posted October 3, 2016 Report Share Posted October 3, 2016 Izasla je konacno. Ima li jos ljudi koji igraju? Ja poceo na Xboxu, za sada se jos uvek mucim, tek sam se navikao na 16, dosta je promenjena(unapredjena) kontrola igraca, sa i bez lopte. Promenjeni su penali, slobodni udarci i jos mnogo toga. Nisam imao kada da isprobam Ultimate team, mada se u 16 nisam snasao, tj nije mi se svidelo dosta toga, pa sam ga batalio. Ali kazu da bi i ovde trebalo da ima unapredjenja. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 ja sam kompletno odustao od kupovine konzole i Fife, neću da im plaćam mesečno za online, nek se jebu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted October 10, 2016 Author Report Share Posted October 10, 2016 Juce sam izdvojio par sati, i malo je bolje :) Skontao sam kako se igra, skontao gde su driblinzi, i oni mogu da budu veoma korisni, ako je lopta kod dobrog driblera naravno. I dalje - jebeni penali, nisam uspeo nijedan da pogodim, jedino na treningu kada je prazan gol da se lopta jedva dovuce preko crte. Direktni slobodni udarci odlicni, i svidja mi se promena kod dalekih slobodnjaka/kornera, gde se pomera pointer gde ce lopta otprilike da padne. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 Igram ja na PC-u, mislim da nije multi-cross-platform ili kako se vec kaze tako da mislim da ne mozemo da igramo zajedno.. Ako neko igra na PC, lancemirs mi je origin-ID Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 da li ima neko original za pc, a da ga ne igra trenutno recimo, da mi da da probam jedan dan online? u fazonu sam da kupim 18 da peglam preko neta, a nemam ideju kako to izgleda sa ~40-50 pingom npr. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Ako oces samo da probas mozes i da uplatis Origin Access, za mesec dana je 4 evra. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 aha, kul, mislio sam da je jedina opcija da platim 40e za igru, hvala :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Ja nemam 17 ali 13-14-15 radile bez problema online. Samo izbegavas partije koje ti pri odabiru protivnika pokaze manje od 3/3 za ping. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Lol.. nisam ni video ovaj Origin access.. znači za 25€ igram gomlu igara godinu dana? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Yup, doduše ne pojave se baš odmah, prođe tipa 6-9 meseci, ali možeš sad na primer da igraš Battlefield 1 i Titanfall 2 koji su se pojavili pre tipa 2 meseca na Origin Accessu. Ali tipa za 6-9 meseci ćeš isto tako moći da igraš Fifu 18, bar dok ti traje pretplata. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts