Zwerko Posted September 8, 2016 Report Share Posted September 8, 2016 GeForce Experience aplikacija je upravo dobila 3.0 verziju za koju Nvidia tvrdi da je do sada najveće unapređenje. Ova aplikacija je prateći program uz GeForce drivere već nekoliko godina a omogućava automatsko optimizovanje grafičkih podešavanja u igrama, snimanje gameplaya (naša go-to aplikacija za ovo) i streamovanje na Twitch bez potrebe za dodatnim programima. Naravno i olakšano instaliranje novih drajvera, pored svega pomenutog. Verzija 3.0 koja je upravo objavljena smanjuje uticaj na performanse računara, unapređen interfejs, podršku za snimanje sve do 4K rezolucije kao i podršku za streamovanje u 1080p i 60fps na Youtube Gaming. Novu verziju GeForce Experience možete preuzeti sa Nvida sajta. Pročitajte čitavu vest na RUR sajtu! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 9, 2016 Report Share Posted September 9, 2016 Mora account. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted September 10, 2016 Report Share Posted September 10, 2016 Ja dobijam bluescreenove otkad sam update, sad cu da vidim kako ce biti posle brisanja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 (edited) Automatizovali su update drajvera, tj nema vise dugmeta za proveru dostupnosti novih...Ovo za kreiranje naloga su bas isforsirali, kao da nam nije dovoljno naloga za sve i svasta u 21. veku :-) Generalno je upeglano i kul deluje, za sada nisam imao BSOD Edited September 13, 2016 by Boyka Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts