Jump to content

Pomoc oko kupovine Xbox

sttevann

Recommended Posts

Naime, naleteo sam na neku akciju ovde, xbox one 500g za 170 chf.

https://www.interdiscount.ch/idshop/product/spielkonsolen/925637_ER-8831851593729/xbox-one-konsole-500-gb-inkl.-game-lego-movie-(ohn/detail.jsf

Prvo da napomenem, nikada nisam imao neku konzolu, a sad sam mislio da uzmem nesto, posto komp koristim iskljucivo za posao, a zeleo bih da ponekad odigram nesto.

Dakle, pitanja:

- da li ovo vredi te pare? 

- da li je dovoljno 500gb? 

- sta mi je sve potrebno sada da bih mogao normalno da igram(pretpostavljam neki account, konekcija, itd? Nije kao pre, ukljucis segu i cepaj :D )

- da li ostaviti tih 170 chf u steku, dodati jos toliko i uzeti ps4 kad se naidje na snizenje? :D

Hvala unapred :)

"Choose life..."

taj popust je jer će uskoro One S, isto kao što će skoro i PS4 biti na popustu pred Neo. Ako ti VR ne znači puno, obe stare konzole će ti biti dovoljne. Jedino što ne znam koliko su igre, jer generalno nisam nikada bio neki fan Xboxa

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Taj popust je realno super, dosta je dobra ponuda, 500GB će ti biti dovoljno. One S se već pojavio ponegde, ali nema nikakvog razloga da ga kupuješ.

Drugo je pitanje da li ti set igara na XOne odgovara tj. bolje frazirano - da li ti ne smeta što nemaš neke PS4 ekskluzive. 

Za online igranje ti je potreban Xbox Live Gold, to ti je 10$ mesečna doplata. Za "offline" igranje ti ne treba ništa.

Ako mene pitaš, Xbox je krenuo da se "zahuktava" i mislim da će u perspektivi biti sve bolji i bolji, jer i mora, pošto ga je PS4 oprao u početku - sve više igara se pojavljuje za sve platforme i slabije ima eskluziva u tom smislu, iako Soni i dalje drži neke "jake" - God of War, Gran Turismo, Uncharted ... MS se cima i radi neke zanimljive stvari Win-Xone, ima potencijala.

Obavezno nabavi odmah i drugi kontroler ako planiraš neke kauč sesije.

Hvala drugari :)
Za sad, mislim da necu imati problem sto se tice igrica, posto kontam da cu na pocetku najvise da igram fifu/pes, posto necu imati previse slobodnog vremena da se upustam u neke avanture, a kasnije cemo vec videti. Ali ne verujem da cu bas doci u stadijum da mi se igra bas neka igrica koja ne postoji za xbox.

Video sam da kinect nije ukljucen u cenu, sto mi i nije toliko bitno.

Sto se tice online igranja, videcu vec pa mozda kasnije uplatim gold, mada mislim da mi nece trebati u pocetku.

U svakom slucaju, hvala na odgovorima, danas sam i sam malo citao o xboxu, nalozio se malo(pre svega zbog cene).

Verovatno cu veceras da ga narucim, vidim da ga nema na lageru u prodavnici u mom mestu, ali ako se poruci moze da stigne za 1-2 dana max.

"Choose life..."

2 hours ago, sttevann said:

Hvala drugari :)
Za sad, mislim da necu imati problem sto se tice igrica, posto kontam da cu na pocetku najvise da igram fifu/pes, posto necu imati previse slobodnog vremena da se upustam u neke avanture, a kasnije cemo vec videti. Ali ne verujem da cu bas doci u stadijum da mi se igra bas neka igrica koja ne postoji za xbox.

Video sam da kinect nije ukljucen u cenu, sto mi i nije toliko bitno.

Sto se tice online igranja, videcu vec pa mozda kasnije uplatim gold, mada mislim da mi nece trebati u pocetku.

U svakom slucaju, hvala na odgovorima, danas sam i sam malo citao o xboxu, nalozio se malo(pre svega zbog cene).

Verovatno cu veceras da ga narucim, vidim da ga nema na lageru u prodavnici u mom mestu, ali ako se poruci moze da stigne za 1-2 dana max.

kinect je fejlovao pa ti zaista nije ni potreban.

za ovo što si izneo da hoćeš da radiš, irelevantna je konzola (manje-više) tako da će ti ova biti više nego dobra.

Na kraju ja ne uzmem ovaj, nesto sam imao neke vanredne troskove, bilo me zao da dam kintu.

I kad danas otvorim sajt da pogledam da li ga ima jos uvek, kad ono sad je 150chf :D

Doduse bez igrice(uz onaj je isao Lego movie), ali svejedno ono sto se meni igra moram da pazarim dodatno, tako da...

Mogao bih sebe da pocastim sad za polozenu voznju :D

"Choose life..."

I eto, ja danas dosao sa posla, i pricam zeni kako cu da svratim u subotu do prodavnice da uzmem, samo se jos uvek dvoumim koji, razlika je u 20ak chf, ali su drugacije igrice. Kad ona odlazi do auta, i iznosi kutiju iz gepeka. :-D

Kupila mi je bundle sa fifom 16 (200chf), i bas danas su imali akciju, svako ko kupi taj bundle, dobije vaucer za besplatnu fifu 17 kada im stigne za desetak dana! :-D

Tako da za 200chf dobijes xbox, i dve (dobro, manje vise iste) igrice :-D

Ljubav <3

"Choose life..."