Jump to content

TI6: Escape Gaming i EHOME su wildcard timovi


Lucky

Recommended Posts

escape small inside

Escape Gaming je osigurao Wild Card mesto za The International 2016 grupnu fazu takmičenja. Oni su u donjoj polovini wildcard plejof tabele pobedili Execration sa 2-0.

Prva runda je bila relativno izjednačena, dok Escape Gaming nije preuzeo kontrolu posle nekoliko uspešnih prepada na protivničke heroje. Od tog momenta Execration se samo branio, dok je Escape Gaming neumorno napadao i konačno osvojio tron. Escape je u drugoj rundi izabrao Huskar/ Dazzle kombinaciju i uspeo da pri rezultatu 7-0 primora protivnika da se preda.

Ovo je prvi Valveov turnir za koji se Escape Gaming kvalifikovao. Oni su pre toga izgubili od Alliance sa 3-1 u TI6 evropskim kvalifikacijama. Ovo je drugi LAN turnir na kome učestvuju. Prvi je bio Dream League Season 5 pod imenom No Diggity.

EHOME se takođe kvalifikovao za grupnu fazu posle pobede nad Escape Gaming sa 2-0, u drugoj rundi gornje polovine plejof tabele.

Za razliku od drugih mečeva u wildcard kvalifikacijama, ovaj susret je bio spor i metodičan. Niko nije preuzimao veliku prednost u početku rundi, ali je nemogućnost igrača Escape Gaminga da zaustave iceiceicea na Naga Siren u prvoj partiji i Anti-Mage u drugoj dovela do toga da nisu imali rešenja za prejaki EHOME kako su runde odmicale.

EHOME je za dlaku izgubio kineske regionalne kvalifikacije za TI6, izgubivši od Vici Gaming Reborn sa 3-2. EHOME je bio peti na TI5, a problematični mečevi protiv kineskih timova su doveli do lošeg plasmana na Šangajskom Majoru (9-12 mesto).

 

CompLexity Gaming i Execration su elminisani iz daljeg takmičenja. Oni će The International 2016 gledati iz publike.

 

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...