Doca Posted February 19, 2017 Report Share Posted February 19, 2017 (edited) ja za sad našao samo ovo: edit: stream kasni fino, oko minut, čisto da se zna. ja sam uzeo preko mts-a za 50 kinti, deluje skroz ok za nas koji nemamo arenu, mada nije HD kvalitet. Edited February 19, 2017 by Doca Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 20, 2017 Report Share Posted February 20, 2017 Novica iz tekme u tekmu polako postaje veoma iritantan lik, mora neko da odmeni prasca iz Limoža izgleda, na žalost Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 20, 2017 Report Share Posted February 20, 2017 (edited) Zvezda kvalitetnija i da je Partizan kompletan. feat. floping Simonovica Jel bilo saopstenja? Edited February 20, 2017 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 20, 2017 Report Share Posted February 20, 2017 nije, ali valjda ćemo opet da napravimo DVD o kupu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 20, 2017 Report Share Posted February 20, 2017 ali simon je stvarno flopovao za sve pare :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted February 20, 2017 Report Share Posted February 20, 2017 ko vas jebe kad ne znate da igrate postflop... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 21, 2017 Report Share Posted February 21, 2017 zvezda poprilicno u padu forme,stekao sam utisak posle finala kupa da bi partizan to dobio sa vanjom i hatcherom nesto slicno kao u aba ligi pre koju nedelju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 21, 2017 Author Report Share Posted February 21, 2017 ne brinite, radonja tempira formu za f4 evrolige!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 21, 2017 Report Share Posted February 21, 2017 Jel ovo ljudi i dalje zaboravljaju da se izloguju po igraonicama? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 22, 2017 Report Share Posted February 22, 2017 On 2/21/2017 at 7:04 AM, mohr said: zvezda poprilicno u padu forme,stekao sam utisak posle finala kupa da bi partizan to dobio sa vanjom i hatcherom nesto slicno kao u aba ligi pre koju nedelju realno si stekao loš utisak Zvezda igra koliko joj treba, možda dobijete jednu u Agroživu ako se ne bude igralo po grupama, ostalo plafon po 1 pobeda u bo5 u plejofu domaće lige ili ABA. Iako se trudite, realno nemate tri igrača da valjaju da mogu da iznesu i bo3 seriju, a kamoli više. Novica se loži, ali je sada truba, Hečer je izdrkani crnac, a svi ostalo drugi veze nemaju sa vezom, da se ne lažemo. (ko dodje i posle ovog komentara napiše "a Birča", stvarno nek se zabrine za svoje mentalno zdravlje) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 22, 2017 Report Share Posted February 22, 2017 a vrabac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 22, 2017 Report Share Posted February 22, 2017 Vrabac i Luković ("ne mogu i bacanja i da skačem") su nebrušeni dijamanti Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 22, 2017 Report Share Posted February 22, 2017 Koliko me je za prethodni derbi bilo briga, toliko sam se ovde nervirao. Ne znam kakvo je to njihovo napaljenje, taktika, nasa zbunjenost i umor, ili koji god jos faktor da postoji, pa da mi moramo ovako da se mucimo. Jeste da smo kao vodili poslednju cetvrtinu 10+ sve vreme, ali da su svirani koraci Guduricu na onom sutu, ko zna sta bi bilo. Iskreno bih voleo da ih pregazimo par puta, cisto da pokazemo pravi odnos snaga, jer trenutno zaista jesmo dosta kvalitetniji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 22, 2017 Report Share Posted February 22, 2017 jok, zanimljivije je ovako da se ponadaju i da se lože da imaju šanse Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 23, 2017 Author Report Share Posted February 23, 2017 nova pobeda zvezde u evroligi nad galatasarajem 77:58! sledece srede ponovo u pioniru docekujemo bamberg! eto sanse da se vratimo na stari kolosek :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 25, 2017 Report Share Posted February 25, 2017 Koliko smo samo rutinski dobili ovo... Oni nemaju cemu da se nadaju u EL, to je tacno, ali to ume i da bude opasno. Mi smo odigrali tacno kako je trebalo. Sa druge strane, mrtvi PAO je dobio trojkom u poslednjoj sekundi, pu. Sad taj Bamberg, to bi bas valjalo da se dobije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 26, 2017 Report Share Posted February 26, 2017 Bamberg i Uniks moraju, ostalo jebiga, valjda ćemo naći tu jednu da budemo skroz sigurni. Od prve četiri ekipe, ja bih nekako najviše da idemo na Real, mislim da jedino sa njima imamo koliko toliko šansi (ajd da kažemo 20 vs 80%). Ostale tri ekipe možemo da dobijemo maks jednu kod kuće. Naravno, daleko da sam nezadovoljan ili nešto, ovo je preogroman uspeh, pa čak i da ne prodjemo u top8, odigrali smo vrhunsku sezonu u EL Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 26, 2017 Report Share Posted February 26, 2017 Koje su sanse da neki turski tim izgubi mesto u evroligi? Nisam upucen pa moram da pitam, ugovorima je sve predodredjeno? Nema bodovanja drzava pa po rezultatima drzava ima odredjeni broj predstavnika? Znam da su glavni sponzori ali ono sto je galata radila je cisto tankovanje, Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 niko nista sto je terza namestio iz keca u dvojku :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 furiozna zvezda u drugom poluvremenu nakon iz dupeta u usta u prvom, sve korektno Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 8, 2017 Author Report Share Posted March 8, 2017 naplaceno :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 16, 2017 Author Report Share Posted March 16, 2017 jao jao ovom dangubicu bih iskopao one zrikave oci, jebem ga u usta da ga jebem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 16, 2017 Report Share Posted March 16, 2017 Ovaj Armani je tragicna ekipa, bukvalno ne znam kako smo ovo pobedili. Mnogo nam fali Jovic, da se stekne sigurnost, da udje neki pas pod kos, neki dobar pik da se odigra, ovo je sve bilo na silu. Na kraju, svaka cast. Volters koji je pogodio 2 trojke ni iz cega, koje su nam zivot udahnule. Sa druge strane, smrdljivi Real je izgubio od Panate, tako da su smo tu i dalje. Valjda ce CSKA sutra da tresne Baskoniju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 u Milanu imamo bolju podršku u Beogradu, jebala nas "braća", mnogo su nam pomogli Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 kmeee, kmeeee, nepravda! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts