Jump to content

Tinejdžerka pronašla leš igrajući Pokemon GO


SolidChief

Recommended Posts

pokemon go

Nije prošlo ni par dana od izlaska dugo iščekivane Pokemon GO igre, koja igračima daje mogućnost da u stvarnom svetu “hvataju” pokemone, tako što ih traže po lokacijama u svojoj okolini pomoću svojih telefona i tableta, a već su krenule da se dešavaju mnoge bizarne stvari o kojima su ljudi pričali i nagoveštvali da se mogu desiti.

Svakako najbizarnija stvar je ona koja se ovog petka desila devojci u gradu Rivertonu, u američkoj saveznoj državi Vajoming. Kako javlja portal County10 , devetnaestogodišnja Shayla Wiggins je instalirala Pokemon GO na svom pametnom telefonu i otišla napolje da juri pokemone. Na mapi je primetila jednog specifičnog vodenog pokemona na reci Vind i krenula u potragu za njim. Kako se kretala uz obalu ka mostu, u vodi je primetila da nešto pluta i kada se približila ispostavilo se da je u pitanju leš. Odmah je pozvala policiju koja je brzo došla na lice mesta i zatvorila prostor gde je leš pronađen.

Devojka je bila u šoku i izjavila je da neko vreme sigurno neće opet da igra Pokemon GO, a šef policije je rekao da se leš tu nalazio manje od 24h i da prema prvim nalazima nema tragova nasilne smrti, već je najverovatnije u pitanju nesreća koja je za posledicu imala davljenje poginulog.

foto: county10

pokemon go lešShayla Wiggins Pokemon GO

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...