bolkonski Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Da li neko zna za ribolovačku radnju u Beogradu? Gde se nalazi i tako to. Hvala Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 http://formaxstore.com/kontakt cini mi se da sam u ovoj bio sa ortakom jednom trebalo bi da je to ta, ogromna je radnja 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 3, 2016 Author Report Share Posted June 3, 2016 Hvala care! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Radi orjentacije, to je ista zgrada gde je milicija NBG, a odmah pored je veliki parking. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 1 hour ago, bolkonski said: Da li neko zna za ribolovačku radnju u Beogradu? Gde se nalazi i tako to. Hvala imaš i čim prođeš ćošak ustaničke i bulevara na smederevskom putu (možda se tu i dalje zove bul.kralja aleksandra) mada ne deluje tako ozbiljno kao ova linkovana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 +1 za ovo sto je trn ostavio, sve pohvale! a imas i ispod pancevca veliku, kako da nazovem, pijacu!, gde mozes da uzimas samo ribolovacku opremu i ostalo vezano za pecanje!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Ja kolko se sećam ima i u okviru sportskog centra Banjica Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts