3LANCER Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 Pretpostavljao sam, nego sam juče negde pročitao kao kako uopšte na launchu neće biti nikakvog sistema za mikrotransakcije, a sećam se ni da u poslednjoj beti nije bilo shop dugmeta prilikom otvaranja loot kutijica. U svakom slučaju igra se i drago mi je što Activision nije uspeo da utiče na biznis model igre. Enivej, prvi utisci: Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 Mislim da je Blizz dosta nezavisan u odnosu na Activision po pitanju svega, tj. da ne mogu ni da utiču i da hoće :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 25, 2016 Report Share Posted May 25, 2016 Ja i dalje ne verujem da neko moze da igra ovo...... i da je isto TO dobilo svoju zasebnu sekciju na forumu ovde... :)))) 1 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 25, 2016 Report Share Posted May 25, 2016 1 hour ago, fatboy said: Ja i dalje ne verujem da neko moze da igra ovo...... i da je isto TO dobilo svoju zasebnu sekciju na forumu ovde... :)))) ni ja nisam siguran da kapiram fanove, ali očigledno ih ima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted May 25, 2016 Report Share Posted May 25, 2016 osim sto je 40e 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 25, 2016 Report Share Posted May 25, 2016 da, da, ima i toga - dodaju neke smešne bonuse za 20 evra više i skinove koji su baš baš nebitni za ovaj tip igara imho. Doduše, istini za volju, Valve se nije trudio da TF2 izvuče iz "niše" u kojoj je već jako dugo, najavljuju neke promene, testiraju neka sranja, videćemo kako će to da prođe, ali jesu delimično sami krivi što ne igra veći broj ljudi TF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted May 25, 2016 Report Share Posted May 25, 2016 Ja pazario :) Gledamo se ingame Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 25, 2016 Report Share Posted May 25, 2016 1 hour ago, Atomic said: Ja pazario :) Gledamo se ingame Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted May 25, 2016 Report Share Posted May 25, 2016 (edited) 1 hour ago, tortky said: Preskupa je igra, napravili su TF2 i naplaćuju ga €60, paljba bre. 1 hour ago, Čamuga said: osim sto je 40e A ako kupis preko americkog shopa, neces platiti 40 eur vec 40 usd, sto je onda 35 eur. (Ko teleshop, od 60 pocetnih, preko 40 do konacnih 35 :):) ) Edited May 25, 2016 by Echo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Souldrinkah Posted May 26, 2016 Report Share Posted May 26, 2016 Gledao sam stream nekog popularnog lika jedno 15 minuta, mislim da sam dobio kancer koliko mi je bedna igra 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 6 hours ago, Souldrinkah said: Gledao sam stream nekog popularnog lika jedno 15 minuta, mislim da sam dobio kancer koliko mi je bedna igra Na trenutak sam se istripovao da si tinejdzer sa americkog gaming foruma. Tamo svi imaju kancer ili zele drugom da dobije isti. Totalno si moderan. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 6 hours ago, Souldrinkah said: Gledao sam stream nekog popularnog lika jedno 15 minuta, mislim da sam dobio kancer koliko mi je bedna igra a sta ti se ne svidja? zaista me interesuje posto i ja imam svoje rezerve prema igri, pa me zanima sta su tudje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Souldrinkah Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 (edited) Jednostavno previse boja i efekata na sve strane za jednu fps igru, dobijam napade epilepsije. I jos jedna stvar, gledam tog nekog streamera ispaljuje neke aoe zajebancije na neki prolaz (koji je ocigledno nesto jako bitan) i likovi tako nalecu i on ih ubija i u isto vreme pije limenku nekog monstera ili nesto - ne uzbudjuje se, deluje mi kao opasno casual igra a to ne volim. Edited July 29, 2016 by Souldrinkah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 2 hours ago, Souldrinkah said: Jednostavno previse boja i efekata na sve strane za jednu fps igru, dobijam napade epilepsije. I jos jedna stvar, gledam tog nekog streamera ispaljuje neke aoe zajebancije na neki prolaz (koji je ocigledno nesto jako bitan) i likovi tako nalecu i on ih ubija i u isto vreme pije limenku nekog monstera ili nesto - ne uzbudjuje se, deluje mi kao opasno casual igra a to ne volim. haha, pa ono, sa prvim delom se slazem ali drugi ne bas. nije toliko casual, mozda je lik samo imao takvog heroja, sta ga znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Souldrinkah Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 Cepao je neke bombe iz kao nekog rocket launchera, i ljudi ginu kao stoka.. nez ne gledam vise overwatch zaista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted August 1, 2016 Author Report Share Posted August 1, 2016 Mislim samo da si gledao pogrešan stream za igru :) OW deluje malo nepregledno dok ne zasedneš i odigraš rundu-dve nakon čega počneš da kapiraš taj haos. Lik koga si gledao je sigurno naleteo na grupu totalnih početnika koji srljaju na isti prolaz, jbg to je bilo i sa TF2 u početku dok ljudi nisu skapirali malo više igru. OW se dosta zasniva na counterovanju protivničkih klasa i taktika, zato i ima toliko likova a i zato svaki specijal mora da bude jasno vidljiv i drugačiji od ostalih. Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts