Lucky Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 Molim samo sve učesnike diskusije da se drže kulturnog govora, kao što je do sada mahom i bio slučaj, uz nekoliko manjih izuzetaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1Ng0r Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 Zasto je Jankov post obrisan ? :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djokabomba Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 + Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 Ne znam ko je janko, ali ako je to onaj koji je napisao "vi IDIOTI", onda je to razlog. On i svi drugi mogu da ponove post, izbace pogrdne izraze i iznesu svoje mišljenje i ono će ostati postovano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djokabomba Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 To sto si ti izbrisao post ne znaci da oni nisu IDI... :D:D:D Pravila foruma moraju da se postuju sto je posteno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 drago mi je da se razumemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post YNk Posted May 23, 2016 Popular Post Report Share Posted May 23, 2016 8 minutes ago, Lucky said: Ne znam ko je janko, ali ako je to onaj koji je napisao "vi IDIOTI", onda je to razlog. On i svi drugi mogu da ponove post, izbace pogrdne izraze i iznesu svoje mišljenje i ono će ostati postovano. idiot (gr.)privatan čovek iz nižih slojeva naroda koji nije upućen u državne poslove i koji nema u njima učešća: fi. glupak, blesavko, blesavac, budala, maloumnik. 5 Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 Janko, nećemo se ti i ja sada ovde raspravljati i citirati rečnik. Neću ovo shvatiti kao bezobrazluk, već ću te samo još jednom opomenuti da vodiš računa o tome šta pišeš i na koji način, nakon čega sledi warn ako nastaviš po starom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 Vazi macori Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 Laki je prek! Znaci sve je u normali ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 наставите, ово је освежавајуће. Лале, не буди прек! ово је најбољи топик у последње време. 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1Ng0r Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 (edited) Ne volim da se mesam niti da pisem po ruru, to jako retko radim, stavise retko i citam isti, ali realno to sto je rekao idioti na kraju po meni nije ni blizu razlog da se post obrise, nije psovao nekog, jebao majke niti je to preraslo u nesto vise od jednostavnog izrazavanja svojeg misljenja o nekim ljudima i njihovom IQ-u prvenstveno i tome da smatra da su da se izrazim glupi a i bezobrazni(da se ogradim da neko ne shvati pogresno, ja ne ulazim u to da li ja to isto mislim ili ne). Zbog toga obrisati post i davati dalji warn mi ne deluje kao pravi nacin ali dobro ja sam tu samo da izrazim svoje misljenje nisam admin a jos manje head ovde tako da opusteno :) Edited May 23, 2016 by k1Ng0r 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjOXZ Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 38 minutes ago, k1Ng0r said: Ne volim da se mesam niti da pisem po ruru, to jako retko radim, stavise retko i citam isti, ali realno to sto je rekao idioti na kraju po meni nije ni blizu razlog da se post obrise, nije psovao nekog, jebao majke niti je to preraslo u nesto vise od jednostavnog izrazavanja svojeg misljenja o nekim ljudima i njihovom IQ-u prvenstveno i tome da smatra da su da se izrazim glupi a i bezobrazni(da se ogradim da neko ne shvati pogresno, ja ne ulazim u to da li ja to isto mislim ili ne). Zbog toga obrisati post i davati dalji warn mi ne deluje kao pravi nacin ali dobro ja sam tu samo da izrazim svoje misljenje nisam admin a jos manje head ovde tako da opusteno :) Dzabe si se "ogradio" , ide i tebi banana :D P.S. Naravno ovo je bila sala na sve ovo sto se dogodilo , ako nastave da banuju ljude zbog banalnih stvari kao sto je ova situacija na kraju cemo imati tri ekipe... Mnogo veci turniri su bili iskritikovani od strane nekih igraca sa pro scene pa nisu bili banovani sa istih... Po meni glup razlog za ban da nema dalje...I plus na sve to iako ih ne poznajem licno znam da su na sceni vec jako dugo i stalni na turnirima...i banovati njih na ovako vec raspaloj sceni znaci no comment... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 Sve mi je jasno .... i da para vrti gde burgija nece .... i da lik koji nikad nije uzeo mis u ruku a kamoli odigrao turnir maze kassada koji je jedan od retkih likova koga vreme nije ubilo :) ali ljudi kako je doslo do ove situacije da mali DEBELI ENZO sad VELIKI DEBELI ima bilo kakavu vaznost na sceni ? Pa on nije mogao cak ni da igra turnire jer nije imao sa kim ... otisao je na jedan turnir sa nekim starijim likom i to mu je sve od karijere. E a sad hocu i tebi Mali-Debeli-Veliki-Debeli da kazem nesto licno,iz vremena od kada te znam doduse preko interneta i jednom uzivo jer ponavljam na turnire nisi isao, do dana danasnjeg ti nisi nista napredovao ... i dalje pises po forumu i dalje si lik koji ne igra vec samo pise,komentarise i posmatra.Jos uvek pokusavas da se ubutas ljudima koje i ne poznajes sa tudjim forama.Kao sto pokusavas da izazoves lavinu osmeha i podrzavanja kad pred turnir ubacis kosku "1/4 kobrice".... prozivas mene koga btw ne poznajes licno i to internom forom koju je koristilo 10 ak ljudi koje sam izuzetno postovao i nikad nisam imao nikakv konflikt sa njima.Meni si tad bio simptacian jer si bio mali smesni debeljko koji je pokusavao nekako da udje u svet kome ne pripada ali mi vise nisi simpatican jer sad imas malo vise godina a i dalje pokusavas istu stvar. Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
@AleksaB Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 42 minutes ago, DjOXZ said: Dzabe si se "ogradio" , ide i tebi banana :D P.S. Naravno ovo je bila sala na sve ovo sto se dogodilo , ako nastave da banuju ljude zbog banalnih stvari kao sto je ova situacija na kraju cemo imati tri ekipe... Mnogo veci turniri su bili iskritikovani od strane nekih igraca sa pro scene pa nisu bili banovani sa istih... Po meni glup razlog za ban da nema dalje...I plus na sve to iako ih ne poznajem licno znam da su na sceni vec jako dugo i stalni na turnirima...i banovati njih na ovako vec raspaloj sceni znaci no comment... Upravo to sam pomenuo u postu i ja, momci su stalni, bukvalno godinama..I od tih 20 igraca sto znaju da igraju igricu banovati 3,4.Besmislica.. 3 hours ago, Lucky said: Janko, nećemo se ti i ja sada ovde raspravljati i citirati rečnik. Neću ovo shvatiti kao bezobrazluk, već ću te samo još jednom opomenuti da vodiš računa o tome šta pišeš i na koji način, nakon čega sledi warn ako nastaviš po starom. Kapiram da ti je duznost da opominjes i udaras zabrane, mada po meni nista ruzno nije rekao,ajde da je psovao i to, pa da mu se kaze, ovako je covek samo dao svoje misljenje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djokabomba Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 Stari dobri kobrica.... :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 Nije moja stvar i ne bih da se mesam... Neko je zasrao i to je sigurno, sto nije smak sveta, a kamo li da zakrvite. Odigrace se banovani mecevi i to je to-najbolje resenje. kobrice, burazeru, ti tog Enza drzis u potpisu, moram da primetim :) Sad jebem li ga ko ima vecu pisu, ali ovo nije mesto i nacin da ga merite. Svi ste u pravu i opravdano se ljutite, samo, jebo te, lakse malo, nije smak sveta. Dogovorite se! Enzo je ok momak, mozda je pogresio, ali je decko na mestu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post d3k111 Posted May 23, 2016 Popular Post Report Share Posted May 23, 2016 (edited) Draga E-frag organizacijo, ovim postom vam se obracam u ime cele mix-ekipe Ei4 koja je bila banovana. Nakon vase poslednje objave, gde ste banovali UNTOUCHED-a premanetno sa svih vasih turnira a ostatak ekipe unbanovali, zelim da napisem par stvari. Sto se mog bana licno tice, ja i dalje nisam stupio u kontakt sa nekim clanom organizacije (pod clanom podrazumevam coveka koji je doneo tu odluku) koji bi mi objasnio zbog cega sam ja pomenut u njihovoj prvoj objavi i u celoj ovoj situaciji (a kamoli da pricam o izvinjenju). Ja sam za ekipu Ei4 pristao da igram dan pre prvog meca i apsolutno nemam nikakve veze sa celom ovom spanskom serijom. Pominjale su se neke price da su moja ekipa TEAM 1231 i ekipa Ei4 napravile transfer medjusobno, TRIGY-d3k1 itd. Ja ni u jednom trenutku nisam planirao da nastavim ligu sa nekom ekipom, vec su moji planovi bili da ostanem sa ekipom team 1231, kao sesti igrac, tako da takve price apsolutno nisu tacne. Kao sto je i gospodin "k1d" rekao, on je na strimu najavio da ce ekipa Ei4 nastupati sa 2 devojke, i stvarno ne znam kako su dosli na ideju da banuju mene i spominju moje ime, a da pritom nemaju ni detaljan dokaz, ni proverene informacije. Do sada sam mislio sve najbolje o e-frag organizaciji, ali posle ovakvog izvlacenja iz cele price, smatram da je to krajnje bezobrazno sa njihove strane. Pricaju kako vidimo samo negativne strane, a kako niko ne ceni njihov trud, izgubljeno vreme i kako je UNTOUCHED, zbog "sirenja laznih informacija", napravio ogroman problem organizaciji, problem sa sponzorima itd. A sta cemo sa tim sto ste pomenuli neke ljude ovde, kao sto je na primer Panic, koji takodje nema apsolutno nikakve veze sa celom ovom pricom, sta cemo sa tim? Sta cemo sa tim sto ste nasa imena na ovoj sceni, doveli u pitanje zbog nekih tamo totalno nebitnih stvari? Da li stvarno mislite da ce se jednim postom i objavom, koju cak niste ni vi izbacili zvanicno kao organizacija (pretpostavljam da ne zelite da sadrzite takvu temu na vasem zvanicnom sajtu), koju je izbacila fb stranica CS:GO Srbija, resiti ovakvu stvar? Clan vase organizacije, EnzoPoz, protiv kojeg stvarno nemam nista, niti mu bilo sta zameram, jedini je covek sa kojim sam pricao, rekao mi je da vi stvarno ne zelite nikog da ostetite i ne zelite nikog da uvredite, a ne shvatate da vi vec jeste ostetili nas. Druga stvar je, kako mozete da banujete coveka permanentno sa svih vasih turnira zbog ovakve budalastine? Jel stvarno mislite da je neko kao on zasluzio ovako nesto, covek koji je igrao sve csgo turnire, koji je non stop tu na sceni, da se ne ponavljam po stoti put. I onda vi meni kazete da to nije demonstracija sile sa vase strane? A da ne zaoravimo to, kada je bio MVP turnira na nekom od vasih proslih kupova, gde je kao nagradu osvojio misa "Razer deathadder (novu verziju)", da je bukvalno morao da vas moli da mu tog istog misa posaljete. I sta se desilo? Desilo se to, da je tog misa napokon dobio posle godinu i kusur, i to otpakovanog, staru verziju. I decko je i pored toga cutao, ne zeleci da pravi problem vasoj organizaciji dok je jos bila u usponu. Zelim da na kraju napomenem, da je moje licno misljenje nakon ove poslednje vase objave, gde ste pozvali zensku ekipu (iako i dalje ne znam zasto je ta ekipa pozvana, ne zelim da devojke misle da je ovo na njihov racun, naravno da treba da se dozvili devojkama da igraju turnir, ali neka prodju kvali i nek igraju, nek osvoje turnir sto se mene tice), apsolutno smesno. Gotovo da sam siguran da je to uradjeno samo zbog samih sponzora, sa kojima ste navodno imali probleme, samo da bi skinuli krivicu sa sebe. Za ovu ligu je postojao kvali, gde su neki ljudi IZGUBILI VREME igrajuci ga, i pokusavajuci da se kvalifikuju, a vi ste sve to odbacili za gotovo 5 minuta zbog jednog pisljivog razloga. PS: Ova sama ideja, za prvu srpsku csgo ligu je stvarno fenomenalna ideja, sve pohvale za to. Ali sa pojedinim ljudima, koje ne bih da imenujem ponovo, mislim da sve ovo nece dobiti neku dobru sliku. PS: Upravo sam pricao sa mak1jem iz e-fraga i dobio to izvinjenje koje sam napomenuo gore u postu. Razgovor sa njim, i razgovor sa ostalim clanovima e-frag organizacije se daleko, daleko razlikuje. Zahvaljujem se njemu sto je izdvojio vreme. Edited May 23, 2016 by d3k111 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 Dodatno raspirujes problem. Ponovice se grupa i to je to. Nema potrebe da ga ostris na orgu. Nece niko biti ostecen, ne zaostravajte! Jebo te, igrica je za druzenje i uzivanje, a ne za ostrenje patke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@AleksaB Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 5 minutes ago, d3k111 said: Zelim da na kraju napomenem, da je moje licno misljenje nakon ove poslednje vase objave, gde ste pozvali zensku ekipu (iako i dalje ne znam zasto je ta ekipa pozvana, ne zelim da devojke misle da je ovo na njihov racun, naravno da treba da se dozvili devojkama da igraju turnir, ali neka prodju kvali i nek igraju, nek osvoje turnir sto se mene tice), apsolutno smesno. Gotovo da sam siguran da je to uradjeno samo zbog samih sponzora, sa kojima ste navodno imali probleme, samo da bi skinuli krivicu sa sebe. Za ovu ligu je postojao kvali, gde su neki ljudi IZGUBILI VREME igrajuci ga, i pokusavajuci da se kvalifikuju, a vi ste sve to odbacili za gotovo 5 minuta zbog jednog pisljivog razloga. Gotovo da sam siguran da je to uradjeno samo zbog samih sponzora, sa kojima ste navodno imali probleme, samo da bi skinuli krivicu sa sebe. +1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post k1Ng0r Posted May 23, 2016 Popular Post Report Share Posted May 23, 2016 13 minutes ago, d3k111 said: Zelim da na kraju napomenem, da je moje licno misljenje nakon ove poslednje vase objave, gde ste pozvali zensku ekipu (iako i dalje ne znam zasto je ta ekipa pozvana, ne zelim da devojke misle da je ovo na njihov racun, naravno da treba da se dozvili devojkama da igraju turnir, ali neka prodju kvali i nek igraju, nek osvoje turnir sto se mene tice), apsolutno smesno. Gotovo da sam siguran da je to uradjeno samo zbog samih sponzora, sa kojima ste navodno imali probleme, samo da bi skinuli krivicu sa sebe. Za ovu ligu je postojao kvali, gde su neki ljudi IZGUBILI VREME igrajuci ga, i pokusavajuci da se kvalifikuju, a vi ste sve to odbacili za gotovo 5 minuta zbog jednog pisljivog razloga. Bilo bi lepo ako bi neko iz e-frag organizacije odgovorio na ovo? Posto kao neko neutralan van cele ove price mene licno zanima kako je moguce da se na kraju naslo ovakvo resenje? Upravo iz ovog razloga koji je d3k1 napomenuo gore koji je 100% validan ja mislim da to salje jako losu sliku e-frag organizaciji jer se ekipa naknadno na ovaj nacin nikako ne zove vec se gleda dalje u quali koji je bio. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYANEGREDO Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 Volim Kacu! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScavHD Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 Cekaj...zenski tim se ubacuje NAKON prozivki da zene ne mogu da igraju turnir, jel ovde neko pokusava da cisti blato sa imena ili sta? Nisam siguran da u pravilima pise zabranjeno pisanje po ligi, a i sto to ne bi mogli igraci da pisaju po ligi kada vasi kvazi komentatori pisaju po igracima. Ili izbacite dokaze da je suprotno od toga sta igraci govore ili skratite jos dodatno broj igraca koji zele da postignu neki uspeh na nasoj teritoriji. Opste je poznato da kod nas ekipe ne traju dugo u istom sastavu, a ovo samo pripomaze tome. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post UNTOUCHED4jj Posted May 24, 2016 Author Popular Post Report Share Posted May 24, 2016 Zeleo bih da se oglasim i ja povodom ovoga jer se I ja u potpunosti slazem sa ostatkom ekipe, da je cela ova stvar smesna. Ja da sam kriv za to sto sam rekao, jesam, nisam ni slutio da to moze ovoliko daleko da ode. Priznao sam krivicu i izvinio se e-fragu sto se toga tice. E sada, posto sam ja dobio ban "zbog bezobrazluka" prema Makiju, mene samo zanima da li bi ishod situacije bio isti za igrace poput king-a,kassad-a,nestor-a,holms-a (nista licno, dajem primer), ili bilo ko od takvih ljudi i napisao isto sto i ja? Da li bi I oni dobili ban? Da li bi I njihova cela ekipa bila diskvalifikovana ? Naravno da ne. Pre svega ovoga, javio mi se Enzo i napisao mi sta je imao, bez uvreda , niti mi je napisao ruznu rec, jednostavno mi nacin na koji mi se obratio nije delovao ni malo kul. To sto sam mu ja napisao "da ja nisam debil pa da mi tako pise " i napisao sta sam imao, sigurno nije zvucalo slatko i simpaticno,ali ja nikome nisam niti pretio, niti sam bilo koga psovao, niti sam bilo sta ruzno rekao za orgu. Zatim je sledeca njegova recenica bila "posto si tako bezobrazan, diskvalifikovani ste i neces uci vise nigde, ni na jedan nas event". Nakon ovoga, ja bukvalno nisam mogao ni da poverujem u to, bio sam zatecen, i to je jedan od razloga zasto sam posle toga oterao makjia i sve njih u tri lepe i napisao da mi se jebe za njihovu glupavu ligu. Nikakva tu rasprava nije bila o tome ko je sirio neistinu i blatio njihovu orgu, da se razumemo. Kada sam rekao igracima na ts-u sta je bilo , svi su bili poludeli , zatim smo krenuli da trazimo brojeve od ljudi iz e-fraga kako bi ih pozvali da se izvinimo i probamo da povadimo stvari (iako mislim da nakon onog razgovora izmedju mene I organizacije, da smo mi ti koji su zasluzili IZVINJENJE). Hteli smo da kazemo sve kako jeste, da popricamo ,medjutim d3k1 dolazi na ts i kaze da je vest vec objavljena i da su svi igraci banovani. Da li mozete da zamislite kako su se ostali igraci osecali, koji nemaju apsolutno nikakve veze sa ovom situacijom… Tada je nastao pravi haos, krenuli smo da pisemo ovde po forumu, svi su zelili da znaju razlog naseg bana i donosenje takve odluke. Medjutim momci iz e-fraga su pisali o svemu osim o tome, cak sta vise su i pretili sa dokazima koji su naravno isli u njihovu korist. Naravno da ce k1d da kaze da ima vod gde on najavljuje lineup sa dve zene, ali zato vod gde on pljuje nase igrace , naravno da nema, boze moj. Tada su mi se javljali svi zivi na steamu i govorili da idem do kraja, da objavim sve ovo na hltvu i reditu, pisem sve sto znam o njima, i da im unistim ovu ligu. Naravno da to nije moj cilj, niti sam to ikada hteo da uradim , niti cu, kakva god njihova odluka bila, to sam i enzu rekao. Zelim samo da oni znaju, da ovakvim odlukama pogorsavaju stvar, I da ce se naci sigurno neko pametan koji ce sa ovim ici do kraja.Isto tako sam cuo da je gospod1n head admin of esports rekao sledece "on nije svestan da nista nece igrati i da se sa ovim jako zajebao" bukvalno mi je lik pretio,druze moj,ja bi voleo da dodjem na lan i da mi ti kazes "NE MOZES DA UDJES" Isto tako me zanima, zasto nista od ovoga nema na njihovom sajtu ili facebook stranici?!? I odgovor na dekijevo pitanje? I zelim da kazem da deki ne misli da devojke ne treba da igraju turnir, i da nije smesno to sto su pozvali zensku ekipu, vec je smesno to sto e-frag radi sa TIM INVAJTOM. Pokusavaju da skinu krivicu sa sebe , devojke treba da igraju , da vide i osete kako je igrati protiv najboljih srpskih igraca i ekipa ,i da pobede nekoga ,zasto da ne ,(neki vec znaju kako je gubiti od zena). k1d ovako mozes da se nasalis sa nekim, a ne da kazes da da nema ruke i noge i da je botina,i posle da krenete da pisete o slobodi govora i da ste se salili, pa i ja sam se salio, napisao sam sanji i aleksandri da neko iz orge brani da igraju turnir,ali sam sutra dan hteo da im kazem da se salim,ali jbg , one su vec rekle nekom i proculo se. Izdajete neka neistinita saopstenja kako vama odgovara od pocetka do kraja, a sve to radite preko drugih sajtova, znajuci da, ukoliko bi vi to izbacili na vasem sajtu, da bi tada pukli od sramote. Zavrsicu sa recenicom iz prethodnog posta. “Nisam siguran da u pravilima pise zabranjeno pisanje po ligi, a i sto to ne bi mogli igraci da pisaju po ligi kada vasi kvazi komentatori pisaju po igracima.” 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post kobrica2004 Posted May 24, 2016 Popular Post Report Share Posted May 24, 2016 11 hours ago, ZOOM_ said: Nije moja stvar i ne bih da se mesam... Neko je zasrao i to je sigurno, sto nije smak sveta, a kamo li da zakrvite. Odigrace se banovani mecevi i to je to-najbolje resenje. kobrice, burazeru, ti tog Enza drzis u potpisu, moram da primetim :) Sad jebem li ga ko ima vecu pisu, ali ovo nije mesto i nacin da ga merite. Svi ste u pravu i opravdano se ljutite, samo, jebo te, lakse malo, nije smak sveta. Dogovorite se! Enzo je ok momak, mozda je pogresio, ali je decko na mestu. Pa ako si primetik i procitao video bi da je on tu bas ono sto ja navodimnda jeste klasican mali debeli ubutavac....i ovan manastirski .... sta ima ja sa njim bilonsta da merim kad se vidi da je lik isto gde je bio dok sam ja igrao cs...tapka u mestu i glumi online tupana.a ovu organizaciju bih zamolio da mi pojasne razlog bana ovog momka kog licno ne poznajem ali je ban nerealan...to sto je ubacio kosku nije razlog za ban mozda je neko od vas trebao da mu skrene paznju ali da ga banjnete za ovakvu banlnost je krajnje neumesno...pogotovu sto se predstavljate za ozbiljan tim ljudi. 3 Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts