Neptune Posted March 21, 2016 Report Share Posted March 21, 2016 Uzeo sam nedavno Bluetooth slusalice. No, kad slusam muziku preko njih, cesto krene da zabada, da secka. U neregularnim intervalima, bez nekih odredjenih pravila.Sistem je Windows 10, i7-6700HQ, 12GB RAM, SSD disk. Tako da ne bi trebalo da je hardverski. Verovatno su drajveri izbagovani. LatencyMon kaze sledece:Ceo izvestaj:http://pastebin.com/xeV2m0Gmkad ugasim BT i Audio driver, bude sve zeleno na latency indikatorima. BT driver specificno, kad ugasim, mnogo bolje izgleda sistem. BT driver je Intelov. Kontaktirao sam njihov support, ali su presmesni naravno. Je l mogu nesto da uradim osim da cekam da napisu normalne drajvere? Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 21, 2016 Report Share Posted March 21, 2016 Ja to nikad nisam uspeo da sredim na ASUS laptopu sa Win 7, odustao sam u jednom trenutku - čak su mi i BT drajveri pokvarili Word (!), pisao sam o tome. Samo sam dig'o ruke. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 21, 2016 Report Share Posted March 21, 2016 Pored Intelovih drajvera, moraćeš da čekaš da i Microsoft pusti neki apdejt, verovatno ima još nešto da se ispegla u Bluetooth steku.Android Kit-Kat isto ima katastrofalnu Bluetooth A2DP podršku, a protokol je star više od 10 godina, kreteni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted March 21, 2016 Author Report Share Posted March 21, 2016 da, bitno da je pakovanje lepo, koga boli patka sta je pod haubom. zato mi se tastatura lansira pet sekundi na telefonu, mamu im jebem nesposobnu. sve te product managere obuci u zvezdine dresove i poslati na banjicu, a na njihovo mesto postaviti vudua da odlucuje na cemu ce da se radi. Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 (edited) obligatory http://www.smbc-comics.com/comics/20120501.gif Edited March 22, 2016 by Demian 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts