SavKe Posted April 14, 2016 Author Report Share Posted April 14, 2016 Kruko, spell that costs (5) or less :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 14, 2016 Author Report Share Posted April 14, 2016 Do jaja karta, odličan dizajn. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 Uf, precarska karta, mada bi bila bolja borderline OP da je 4 3 3.PIRATI ĆE SE KLONIRATI! Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 14, 2016 Author Report Share Posted April 14, 2016 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 15, 2016 Report Share Posted April 15, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 15, 2016 Author Report Share Posted April 15, 2016 Ovaj Mad Frost Mage, potvrđeno je da neće da pokuša da Freezeuje miniona koji je već zaleđen, dakle recimo 3 spella zagarantovano zaleđuju 3 različita neprijateljska karaktera. Što se karte tiče, efekat je baš moćan, ali baš baš moćan, a isto tako su i statsi baš baš loši. Da je 3 mane 2/4 ili 4 mane 3/4, ovako mu čini mi se smao malo fali da bi bio igriv. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 15, 2016 Report Share Posted April 15, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted April 15, 2016 Report Share Posted April 15, 2016 Moram da priznam da mi je ova ekspanzija prilično dosadna.Da nije standarda, deluje da bi bio veliki fejl, doduše možda je to samo moj pogrešan utisak. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted April 16, 2016 Report Share Posted April 16, 2016 samo da podsetim da karakter moze biti i protivnicki heroj ne samo bica 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 16, 2016 Author Report Share Posted April 16, 2016 Pa da, naravno, a ukoliko to pominješ zbog Demented Frostcallera(što je pravo ime ovog Mad Frost Magea), to je u njegovom slučaju pozitivna stvar protiv Roguea/Warriora/Shamana/Paladina/Druida/Jaraxxusa. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 16, 2016 Author Report Share Posted April 16, 2016 Neka nova Mage karta sa neke reklme, prevod je Battlecry: Deal 1 damage to enemy minions Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 16, 2016 Report Share Posted April 16, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 16, 2016 Author Report Share Posted April 16, 2016 Kasniš Džoni :D 1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 16, 2016 Report Share Posted April 16, 2016 Moja nije na kineskom? : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bob.rock Posted April 16, 2016 Report Share Posted April 16, 2016 Board clear protiv zooa kad je na nasoj strani Brann. Rekao bih da je ovo dokaz da ce skroz sjebati Knife Jugglera :(Zanima me da li ovaj Battlecry dobija bonus od spell damage-a??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted April 16, 2016 Report Share Posted April 16, 2016 Ne dobija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 Koja je ono legendarna dole? Ovo je odlična karta.ova legenarna dle lic na deathwina onog novog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 17, 2016 Author Report Share Posted April 17, 2016 Tiddler otkrio svoju kartu, Hunter legendarna. Prevod je sa kineskog, nije zvaničan, ali u suštini radi kao Hunter karta Feign Death iz GvGa. Izgleda da i kod Huntera guraju Deathrattle temu. Statsi su odlični za 5 za mana miniona, efekat je isto kul, tako da mi se sviđa karta. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 17, 2016 Author Report Share Posted April 17, 2016 Mislio sam na efekat kako funkcioniše, ne na brojnost, ali da, stoji i to da ovo targetuje samo jednog miniona. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 17, 2016 Author Report Share Posted April 17, 2016 Ova karta je baš top tier, naravno ako C'Thun Druid bude radio. 6 mana 5/7 taunt je super već samo po sebi, i još pride jebenih 3/3 na C'Thuna. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 18, 2016 Author Report Share Posted April 18, 2016 (edited) Pa nema više glasanja, ostala je još tipa Reddit karta da se prikaže i onda u sredu četvrtak od 19h Frodan i Ben Brode igraju Hearthstone sa ostalim kartama, isto ko što je bilo za TGT, u tom danu će da pljunu sve ostale karte koje nismo do sada videli :) Edited April 18, 2016 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 18, 2016 Author Report Share Posted April 18, 2016 Moja greška, u četvrtak, istripovao sam se da je sreda 21. a to je zapravo četvrtak :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugiardo87 Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 koliko je još ostalo neotkrivenih karata? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts