SavKe Posted April 7, 2016 Author Report Share Posted April 7, 2016 Da se razumemo, karta je potpuno neozbiljna, ali je skroz flavorful i zabavna. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 (edited) Bice zanimljivih trolden klipova ^^Edit: ali sam se iskreno nadao da ce svi old god-ovi biti igrivi... : ) Edited April 7, 2016 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Bice zanimljivih trolden klipova ^^Edit: ali sam se iskreno nadao da ce svi old god-ovi biti igrivi... : )i ja isto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 8, 2016 Author Report Share Posted April 8, 2016 Ipak je Cho'Gall, a ne neki spell koji on kastuje, ali ima veze sa spellovima. Sviđa mi se dizajn jako i JEDINA zamerka koju imam ovoj karti je što nije kao Dragon Consort , i zbog toga mislim da efekat nije dovaljno jako da vidi takmičarske construced deckove, ali je svakako dovaljno dobar da ljudi eksperiemtišu sa njim. Znam da bi možda bilo previše moćno da radi kao Dragon Consort, ali legendarna je jebote, i treba da bude moćna :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 8, 2016 Author Report Share Posted April 8, 2016 Da, taj simulator je vrh :DŠto se pitanja tiče, ako ga bilo šta ubije tokom njegovog battlecrya, nastavlja da castuje spellove dok ih sve ne izređa, jer se smrt ne registruje u toku efekta, nego tek kad se završi.Evo detaljne liste na Redditu, što se nejasnoća tiče https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/4dsca4/a_summary_of_yoggsarons_extra_details_on_how_it/ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 8, 2016 Author Report Share Posted April 8, 2016 Klasični zoo miniončić Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 9, 2016 Author Report Share Posted April 9, 2016 Još dve zanimljive karte večeras, ali čini mi se da su obe preskupe i nepraktične Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 jel se zna da li ce da menjaju nesto od karata iz classic seta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 jel se zna da li ce da menjaju nesto od karata iz classic seta?Ja kontam da nece, boli ih kurac, nisi balans promenu preko 500 dana imali a kao neka kompetitivna igra je u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 11, 2016 Author Report Share Posted April 11, 2016 (edited) jel se zna da li ce da menjaju nesto od karata iz classic seta? Menja se oko 12 karata. Gotovo sigurno se menja nešto iz Druid comboa (FoN - SR) zatim Big Game Hunter, Knife Juggler, Ironbeak Owl, Divine Favor, Leper Gnome, vrlo moguće i Gianti (Molten, Mountain), Alex... i vrlo moguće još neke Druid karte, poput Keeper of the Grove i Ancient of Lore. Isto tako i Master of Disguise, zato što zatvara dizajn prostor. Edited April 11, 2016 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 znaci izabrao sam pravo vreme da igram combo druida i da uzmem zlatan portret Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Jebote... Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 11, 2016 Author Report Share Posted April 11, 2016 Košta jednu manu više da bi bilo kul. Kad bi Hearthstone imao način da manipuliše deckom bila bi dosta jača karta, ali ovako pošto, za sada, ne možeš da utičeš na to šta vučeš, mogu samo da kažem da je previše sporta. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 11, 2016 Author Report Share Posted April 11, 2016 (edited) Sviđa mi se karta, praktično kao Nerubian Egg, samo sporije i veće. S tim što je Egg mnoooogo bolja karta ipak, jer se često izvuče value trejd i 4/4 turn 3, što je dosta bolje nego 5/5 turn 5. ps. Što mu je velik taj pipak u prvom planu Edited April 11, 2016 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 12, 2016 Author Report Share Posted April 12, 2016 Ovo je karta koja će burst Priesta da uzdigne u minimum tier 2/3 špil. Auchenai Soulpriest je bila mnogo teška da se u jednom krugu ukombinuje sa Velenom/Malygosom, a ovo uz samo jedan dobar Emperor turn može da omogući eksplozivan OTK sa Flash Heal, Holy Smite, Light of Naru, Mind Blast... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Da li ja tripujem ili je vecina karata do sada bila epic? xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 12, 2016 Author Report Share Posted April 12, 2016 Kiblerova karta, bolje bi im bilo da nerfuju Silence Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Dajte zlatnu verziju! : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 12, 2016 Author Report Share Posted April 12, 2016 Ja zapravo jedva čekam animaciju da vidim, sigurno neće opet da ostave Deathwinga bez animacije, kad već prva varijanta nema. A Kiblerov video za prezentaciju karte je sabio sa scenama iz Kataklizme Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugiardo87 Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 za rare, minimum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugiardo87 Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 shredder ove ekspanzije definitivno, ali samo za nas ljubitelje mage-a :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 13, 2016 Author Report Share Posted April 13, 2016 (edited) VIše je za poređenje Piloted Sky Golem, a ne Shredder. Oba koštaju 6 mana i daju ti dodatne minione.+ za Sky Golema:- "Sticky" je, jer deathrattle koji stvara nove minione je generalno odlična stvar, pošto i posle AoE spella ti ostane nešto na tabli.- Piloted Sky Golem daje 4 drop, generalno ćeš da dobiješ više nego od ovog Facelessa, koji daje 3 drop- Ima agresivne statse (6/4) koji mogu da stvore pritisak nad protivnikom.- Činjenica da se ne zna šta će da ispadne iz Deathrattle efekta otežava protivniku da planira svoj potez i da odluči da li da trejduje ili ne. + za Faceless Summonera- Battlecry ne može da se sajlensuje (kao što može Deathrattle Piloted Sky Golema), dakle dobiješ zagarantovan value.- Možeš odmah da vidiš šta si dobio i na osnovnu toga da planiraš ostatak poteza.- 5/5 statsi su balansiraniji, teže ga je ukloniti i bolje trejduje sa sitnim govnima.- Igriv je u Standardu, dok Piloted Sky Golem odlazi u Wild. Edited April 13, 2016 by SavKe 2 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 13, 2016 Author Report Share Posted April 13, 2016 (edited) Koliko je istrolovao sad Trump :DA prava karta je treš :( Edit/ U stvari sad kad sam pogledao Trumpovu analizu ne izgleda toliko loše, ali opet, ultimativni rng :D Odgledajte klip, odradio je odličnu analizu efekta Edited April 13, 2016 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts