@AleksaB Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Cisto da se vidi kako se igra Rubick.. hehe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Po kretanju ovih ljudi cisto sumnjam da tu neko ima vise od 3k mmr-a, Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
@AleksaB Posted February 28, 2016 Author Report Share Posted February 28, 2016 hehe tu su, malo vise.. 3.3, 3.4 .. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 A nema veze i da je 2k dobar je klip skroz :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 u suštini je početak najbolji. doduše nije mi jasno kako je izvalio rikija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 I nije, hteo je da hook-a invokera :) Ili je spider sense :D@BakiZ Nije los klip, ali ga ne bi bilo da riki zna :) Riki je preziveo hook sa aghaninom, 450 dmg-a, sto znaci da je imao 450~ hp-a a na snimku se vidi da je imao full manu i 99% nije imao cd na prvoj. Ne znam kakve je imao iteme ali je bio 40min i riki je bio godlike ( vidi se na pocetku klipa ) i ako je isao klasican build, to mu je bilo sasvim dovoljno da skoci na rubika sa 1,1k hp-a + prva i da ga ubije iz tri udarca ( maks 4 ). Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 (edited) Editovano, greska. Edited February 29, 2016 by shpanac Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 I nije, hteo je da hook-a invokera :) Ili je spider sense :D@BakiZ Nije los klip, ali ga ne bi bilo da riki zna :) Riki je preziveo hook sa aghaninom, 450 dmg-a, sto znaci da je imao 450~ hp-a a na snimku se vidi da je imao full manu i 99% nije imao cd na prvoj. Ne znam kakve je imao iteme ali je bio 40min i riki je bio godlike ( vidi se na pocetku klipa ) i ako je isao klasican build, to mu je bilo sasvim dovoljno da skoci na rubika sa 1,1k hp-a + prva i da ga ubije iz tri udarca ( maks 4 ).ok, znači ipak ga je usralo u jednoj meri :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@AleksaB Posted March 1, 2016 Author Report Share Posted March 1, 2016 Haha u nekoj jeste :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Isto sam i ja ovako nekada kad sam bio mladji Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
@AleksaB Posted March 11, 2016 Author Report Share Posted March 11, 2016 Isto sam i ja ovako nekada kad sam bio mladjihahaha :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts