Popular Post 3LANCER Posted February 13, 2016 Popular Post Report Share Posted February 13, 2016 Street Figher igrači i ostali poštovaci digitalnih borilačkih veština, pozivamo vas na prvi KlanRUR Street Fighter V turnir!Turnir će se održati 28. februara sa početkom u 12h u prostorijama KlanRUR redakcije u Vele Nigrinove 2 u Beogradu (dođite barem 15ak do 30 minuta ranije kako biste se smestili i potvrdili prijavu na licu mesta). Iako bismo voleli da što veći broj igrača učestvuje na prvom domaćem SF5 turniru, moramo zbog ograničenog prostora da stavimo ograničenje na 16 igrača. Kao što je uvek bilo pravilo kod naših turnira, učešće je potpuno besplatno, a za najbolje igrače će biti obezbeđenje nagrade. O tome, nešto više kako se bude bližio dan turnira.Igraće se PC verzija i biće obezbeđeni žičani Xbox One gamepadi, a naravno možete doneti i svoje kontrolere i arcade stickove dokle god su kompatibilni sa igrom. Molimo samo da ako donosite bežične kontrolere da ponesete i odgovarajuće kablove za povezivanje na USB. Naravno, igrači mogu da se između sebe dogovore o rešavanju svih nesuglasica i nadamo se fer i prijateljskoj atmosferi.Ceo turnir ćete moći da pratite uživo na našem Twitch kanalu, a na našem Youtube kanalu će naknadno biti dostupni snimci sa turnira.Dakle, ako ste raspoloženi za jedan dan sjajnih Street Fighter mečeva u atmosferi najbolje opremljene gaming redakcije na našim prostorima, ne časite ni časa i odmah se prijavite! Broj prijava je ograničen na 16 igrača, prijave se zatvaraju 27. februara u ponoć.Prijavljivanje za turnir možete obaviti putem ovog formulara: http://goo.gl/forms/kC5FGPaFx5 3 Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Moze li se igrati na nekom vasem arkadnom kontroleru ako se dodje/ucestvuje? Odbojni su mi konzolni kontroleri i ne bih se najbolje snasao na njima pa zato pitam da li imate nesto raspolozivo u shteku za tu priliku ? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted February 17, 2016 Author Report Share Posted February 17, 2016 Samo gamepade imamo na raspolaganju i, naravno, tastaturu :) Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted February 24, 2016 Author Report Share Posted February 24, 2016 Turnir je dobio zvaničnu podršku od strane Capcoma i obezbedili su nam nekoliko nagrada u vidu PC igara.mesto - Dragon's Dogma Dark Arisenmesto - Resident Evil Zero HDmesto - Devil May Cry 4 Special EditionA tokom turnira igrači će moći da se regenerišu uz Monster Energy Drink. Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 dodajte i Jaffu i summon Kjoot :D Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Prijavio bih se samo zbog druzenja, ali ja ne znam nista u vezi tog SF :(Los sam u tim borilackim igrama, cak me k0baya pokidao u MK:Komplete :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Samo dole napred ruka Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 (edited) To me podseti na jednu anegdotu.During the war, kad je u zgradi postojala buvara u kojoj su, pored regularnih automata, imali automate prerađene da umesto regularnih ploča imaju Sega MegaDrive (žeton nije bio život nego određeno vreme nakon koga se blokiraju komande, npr. 10 minuta), dolazili su neko dvoje klinaca (valjda brat i sestra ili tako neki rođaci) koji su igrali samo MK2, i uvek su birali Liu Kanga i Milenu. Igrali su sve fajtove tako što su oboje pritiskali napred napred noga, tako da je svaka partija bila Liu Kang koji radi flying kick i Milena koja radi propadanje, pa ko koga udari. SVAKA PARTIJA.Posle nekog vremena dolaženja ih je smorilo :D Edited February 25, 2016 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Prijavio bih se samo zbog druzenja, ali ja ne znam nista u vezi tog SF :(Los sam u tim borilackim igrama, cak me k0baya pokidao u MK:Komplete :Ddođi da se družimo a ako odlučiš da se prijaviš možda i pobediš nekoga, nikad ne znaš! :)To me podseti na jednu anegdotu.During the war, kad je u zgradi postojala buvara u kojoj su, pored regularnih automata, imali automate prerađene da umesto regularnih ploča imaju Sega MegaDrive (žeton nije bio život nego određeno vreme nakon koga se blokiraju komande, npr. 10 minuta), dolazili su neko dvoje klinaca (valjda brat i sestra ili tako neki rođaci) koji su igrali samo MK2, i uvek su birali Liu Kanga i Milenu. Igrali su sve fajtove tako što su oboje pritiskali napred napred noga, tako da je svaka partija bila Liu Kang koji radi flying kick i Milena koja radi propadanje, pa ko koga udari. SVAKA PARTIJA.Posle nekog vremena dolaženja ih je smorilo :Diju ladno se sećam tih automata što su bile sega igre pa prestane da šljaka kad prođe neko vreme :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 žeton nije bio život nego određeno vreme nakon koga se blokiraju komande, npr. 10 minuta Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted February 26, 2016 Author Report Share Posted February 26, 2016 Logitech nagrada iznenađenja više nije iznenađenje: pobednik turnira dobija G602 miš! (vrednosti oko 100 evra)Biće i Monster nagradica za gledaoce na Twitchu, a Capcom nam je dao još jedan primerak Resident Evil 0 HD za koji će tokom celog dana biti otvoreno prijavljivanje pa ćemo dobitnika izvući random. Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdravkelja Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 Nema sta, serious turnir :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 Nadamo se da će sve proteći u najboljem redu a pre svega uz dobru atmosferu i druženje! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted February 28, 2016 Author Report Share Posted February 28, 2016 Turnir mozete pratiti i preko Challonge: http://challonge.com/klanrur_sf5_februar Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Bio je dobar turnir, dobrih poteza je bilo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted February 28, 2016 Popular Post Report Share Posted February 28, 2016 Bilo, bilo! Hvala i @Coyote na pomoći u realizaciji :) A @3LANCER na sjajnoj montaži :) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Bravo...jos samo da nabavite neke crnce da vam komentarisu meceve i ko da gledas Team Spooky prenose :P Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Sry na ispali, gledao twitch koliko sam mogao, falio je cast :) gg Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 hvala! haha to je tacno za cast, razmisljali smo i o tome al bi logisticki bilo malo teze. Ideja je bila da vidimo sta uopste mozemo da uradimo :)Probacemo cast varijantu sad za HS turnir pa cemo videti da bude praksa za nadalje :) hvala! haha to je tacno za cast, razmisljali smo i o tome al bi logisticki bilo malo teze. Ideja je bila da vidimo sta uopste mozemo da uradimo :)Probacemo cast varijantu sad za HS turnir pa cemo videti da bude praksa za nadalje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tool Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Svaka cast za turnir!Nadam se da ce biti ovako nesto svakog meseca. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Prvi klip stream na twitchu, na 1:40 najbolja runda po meni Milozof i Zdravkelja (drugi njihov mec) :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Prvi klip stream na twitchu, na 1:40 najbolja runda po meni Milozof i Zdravkelja (drugi njihov mec) :Drealno, ceo taj susret je bio odličan - a i samo finale - bukvalno do poslednje moguće runde su igrali :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted February 29, 2016 Author Report Share Posted February 29, 2016 Taj Chun-Li vs Karin fajt je bio EVO ranga, pratim meč i drma me hajp kao da sam ja igrao :D 1 Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 relano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted February 29, 2016 Author Report Share Posted February 29, 2016 Evo i tog legendarnog fajta: 2 Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts