Nikolasi Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 (edited) Desava mi se da mi na nekih 20 minuta zalaguje stream video kada gledam ili u online igrama kao i skype mi zalaguje na nekih 1.5 sec i onda opet proradi.Na a Virtual Machine mi se to ne desava...tamo sve radi kako treba.Kada se to desi primetio sam da zablinkaju ikonice koje sam postavio na tasbaru....update sam posednju verziju LAN drajvera ,ali opet isto ne znam sta bi moglo da pravi te probleme u windowsu.Koristim Windows 10 pro 64 bit.Sad sam instalirao Windows 7 Ultimate 64 bit i isto se desava,znaci ne znam stvarno veoma cudan problem.Kada se javi prekid na 1 sec umesto network pojavi se identifying.Probao sam drajvere druge i nije pomoglo,ako neko ima ideju zasto ne radi bilo bi od velike koristi. Edited December 15, 2015 by Nikolasi Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 ako je sbb, nije ni cudo u poslednje vreme meni i par ortaka bas lose radi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 (edited) vidim iz ROOT-a naslov, reko ovakav naslov moze da smisli samo NIKOLASI I BIO SAM U PRAVU Edited December 15, 2015 by rejven 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted December 15, 2015 Author Report Share Posted December 15, 2015 Telekom ADSLNa Oracla VM VittualBox mi se to ne desava ,a ni na starom racunaru...tako da ne znam sta bi moglo da smeta.Da je nesto do internet konekcije onda bi i na starom racunaru prekidalo,a na novom racunaru Oracla VM VittualBox radi kako treba... nista ne prekida. Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 16, 2015 Report Share Posted December 16, 2015 (edited) Ako su jednaki intervali onda je napajanje, vidi da ti nije negde ukljuceno cuvanje struje, eko lan ili kako se to vec zove , EEE valjda. Edited December 16, 2015 by Pekarman Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 16, 2015 Report Share Posted December 16, 2015 Desava mi se da mi na nekih 20 minuta zalaguje stream video kada gledam ili u online igrama kao i skype mi zalaguje na nekih 1.5 sec i onda opet proradi.Na a Virtual Machine mi se to ne desava...tamo sve radi kako treba.Kada se to desi primetio sam da zablinkaju ikonice koje sam postavio na tasbaru....update sam posednju verziju LAN drajvera ,ali opet isto ne znam sta bi moglo da pravi te probleme u windowsu.Koristim Windows 10 pro 64 bit.Sad sam instalirao Windows 7 Ultimate 64 bit i isto se desava,znaci ne znam stvarno veoma cudan problem.Kada se javi prekid na 1 sec umesto network pojavi se identifying.Probao sam drajvere druge i nije pomoglo,ako neko ima ideju zasto ne radi bilo bi od velike koristi.под нападом си. хоће душмани да ти униште каријеру у повоју. нагледао сам се таквих случајева онолико... 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted December 16, 2015 Author Report Share Posted December 16, 2015 Problem je bio u mreznom kablu.Zamenio sam ga i sad sve radi kako treba. 1 Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts