Jump to content

HotS "freeze" - pitanje za razmišljanje


Lucky

Recommended Posts

Događa mi se da se HotS s vremena na vreme, na primer svaka tri dana, na laptopu na kojem ga igram, zabaguje i to tako da se bukvalno zakoči celu sliku i ne dešava se ništa, nekada i po minut i onda se kao otkoči ali server naravno "pokušava da me rekonektuje" pa onda "čekaj da te uskladimo" i tako te stvari. Ja sam to sve do malopre pripisivao problemu sa grafikom/procesorom, kao baguje se, međutim "sinula" mi je ideja da je možda do problema sa netom koji imam sa SBB-om, pa samo da vidim vaša razmišljanja.

Problem sa SBBom je da svako malo, a bez pravila, prestane da radi net, ali ne prijavljuje da nema neta (on je kao uredno konektovan) već browser samo "vrti" i nikako ne otvara stranice. Razmišljam da se to možda isto događa i u HotSu a da je blizz napravio igru tako da se odmah zakuca kada se to dogodi, sve dok se net ne presabere i onda se ponovo konektuje a kod mene se to manifestuje kao zabad igre a posle minut se kao ponovo "rodim" na serveru uz gore opisane "čekaj da te uskladimo" trenutke.

Rešenje je da naravno prebacim laptop na drugi net pa probam, gde ne zabada, ali to ne mogu pre sutra a i možda bih zaboravio :)

Link to comment
Share on other sites

hm, zanimljivo, posebno ovo za wireless jer komp jeste nakačen na wireless - baš ću da probam kablom da ga povežem danas pa da isprobam par partijica tako.

Ovo za Targo je isto zanimljiv događaj, jedino ne znam da li je baš primenjiv osim ako Targo i SBB nemaju isti problem.

Smara me da zovem ove iz SBBa ali svakako planiram zbog tog prestanka rada neta jer baš najčešće bude u najglupljem trenutku.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Samo update na ovu temu - ipak je bio SBB da popravi ono što se net skuca pa nastavi da radi, od tada taj problem nisam imao, a ujedno nisam imao ni problem u igri opisan u prvom postu. Nisam igrao previše partija, ali desetak zasigurno i nije se dogodilo nijednom, tako da izgleda da je ipak bio problem do interneta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...