unknwn Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Ono o čemu smo imali nagoveštaje već neko vreme, sutra konačno startuje, a to je prvi co-op Tavern Brawl u Hearthstoneu! Ono što smo se pitali jeste kako će to biti implementirano, i ispostavilo se da je stvar krajnje jednostavna. Igrači će se nalaziti jedan nasuprot drugog kao i obično, a njihov protivnik, Mechazod, će biti 2/95 taunt na tabli koji će menjati stranu kako koji igrač bude aktivan. Cilj igrača je da zajedno pobede Mechazoda, a ako bilo koji od igrača zagine, oba igrača gube.Kako se neke karte, kao što su Shadow Word: Pain i Stampeding Kodo, ne bi zloupotrebile, Brawl će se igrati sa unapred pripremljenim deckovima. I sam Mechazod će imati svoj arsenal karata da se bori protiv vas, a neke od njih ste već mogli da vidite u našoj ranijoj vesti kada smo govorili o potencijalnom co-op modu. Spremite se sutra i dogovorite se sa prijateljima, jer novi brawl kao i uvek startuje sredom od 17h!The post Sutra nam stiže co-op Brawl u Hearthstoneu! appeared first on KlanRUR. [url={url}]Procitajte na sajtu[/url] Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 Koliko su likovi losi. Stalno likovi igraju protiv mene umesto da napadaju bossa. Nije im uopste jasan koncept. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Timeleft Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 haha :)evo upravo sam odigrao par partija, u prvu sam napao :D mada samo jedan potez, a onda sam malo razmisliojel je neko uspeo da pobedi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 Slicno i ja, pravi coop, i na kraju top deckujem arcane golema za win. Najbolji brawl do sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 Jeste, mnogo je zabavan brawl, i težak bogme :D A deckovi moraju da budu premade, jer ima previše načina da se ubije Mechazod prelako sa puno karata. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Timeleft Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 dosta je jak, mora mnogo karte da se izbace, 35 HP najvise dokle sam stigo xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 Lorewalker Cho i udri, dok nije bacio onog zeca, koji wtf/lol momenat je bio Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted November 5, 2015 Report Share Posted November 5, 2015 Ako sam ja ovo skonto ovo moz se pobedi samo ako razmenite par BoK-ova sa choom, pa onda blessed champion ili dva : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted November 5, 2015 Report Share Posted November 5, 2015 Pobedio dve od nekih 10. U zadnjoj pobedi lik bacio ono da mi spellovi kostaju 0 mane a meni dva hila u ruci, blessing of kings i might i cho. Pobacao sve pq se zalecili dovoljno i lik puno damage odradio u pravom trenutku. Doslo mi da ga poljubim kako je pametno odigrao, no homo. Poenta je i imati nebafovane minione koji ce da se buff sledeci turn zverski i da imas velikog miniona kao zamku za assasinate. Odlicna zabava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted November 5, 2015 Report Share Posted November 5, 2015 E da, i ja sam imao milhausa. : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 (edited) Haha dve zaredom sam pobedio! Jako mi se svidja co-opobojica smo ostali sa 30 helta! Edited November 6, 2015 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts