trn Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 20 hours ago, mohr said: najbolji igrac memfisa je,meni nije cudno sto je dobio toliko para ali daleko od toga da takvih primera nema,cudi me da niko nije pomenuo sto je mejo izbacen iz NBA zbog "dopinga",mora da se opasno drogirao kad te u takvoj ligi izbace :D nema to veze sa tim, vec je bio par puta suspendovan na krace zbog steroida, moguce da su i sada steroidi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 Durant u GSW Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 lol jbt ko da ih cuva sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 ajoj, koj show Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 opet gledaš ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 sad tek nece biti zanimljivo do finala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 3 i 5 su im bile slabije pozicije,ovo sto sada imaju je nerealna ekipa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 GSW 16/17: Steph Curry Klay Thompson Kevin Durant Draymond Green Zaza Pachulia Livingston, Iggy, J. Thompson, Kevon Loonie, Damian Jones (ovogodišnji rookie centar) I treba im još pet igrača za minimalce i možda poneki mid-level, da popune ekipu. OKC situacija je sad mnogo zajebana. Verovatno će morati da trejduju Westiea, kako ne bi rizikovali da ih on oduva na kraju sezone + moraju da potpišu još nekoga za cap space koji ostaje od Durantule (a nije da sad imaju mnogo izbora). Ako im Westie ode za džabe, mogu slobodno da vrate tim u Seattle. Biće veselo gledati LeBrona i njegov sledeći potez. Love za Westbrooka, Kyrie na dvojci? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 pa da svaki bek suter preko kajrija ima otvoren sut :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 i mene najvise zanima lebronov potez sad :) U svakom slucaju, bob myers se popise ligi po faci ovim xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 a gde su sad ovi da zabrane trejd duranta u gsw 'for basketball reasons' kao za cp3-a u lejkerse, za sta sam juce saznao da se desilo :)) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 Nema ih, tj ne mogu nista. Durant je free agent, pa i njegov prelazak u gsw nije trejd. Sjebali su ligu, po liginim pravilima, sa odlukom igraca da ne zele postepeno uvecavanja cap-a, nego sve odma i sad ostatak moze samo da place. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted July 5, 2016 Popular Post Report Share Posted July 5, 2016 Odličan post https://m.reddit.com/r/nba/comments/4r90de/my_way_too_extensive_thoughts_on_kd_and_the_nba/?utm_source=mweb_redirect&compact=true 3 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 Meni je isto kroz glavu prosao Cp3 scenario cim sam cuo da je KD presao, bukvalno nerealan roster... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 i san antonio deluje zajebano sa gasolom,djinobili ce igrati sledecu sezonu,nisam siguran da ce i dankan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 Doveli Gasola, znaci nista od Bobija:(. Jel potpisao on uopste? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 i david west u gsw-u :))))) Cak se i pominje da oce da jure chalmersa za jbni minimalac. Ne zelim da stane ovaj prelazni rok xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 Pero, sabija ovo sto si okacio. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 skroz, ceo thread je fenomenalan. Ja se iznova svakog dana oduševljavam kvalitetom sadržaja na redditu i quori Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 odlican vaistinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 lel, rej allen se mozda vraca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 Rondo-Wade-Butler Gibson-RoLopez (ofc ako Jimmy ipak ne bude trejdovan negde) A na Floridi, Hassan ostaje da se igra sam u pesku. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 jbt,najludja godina ikada sto se trejdova tice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 4 hours ago, Lex said: Rondo-Wade-Butler Gibson-RoLopez (ofc ako Jimmy ipak ne bude trejdovan negde) A na Floridi, Hassan ostaje da se igra sam u pesku. ;) ne znam tu ko mi je nenormalniji, Wade ili Chicago. Wade ide u ekipu koja će se jedva boriti za PO, kao i ove godine, dok Chicago otpušta Rose-a, odlazi im Gasol, a oni uzimaju Ronda i Wadea Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts