rur_bot Posted October 15, 2015 Report Share Posted October 15, 2015 Blizzard je najavio da Overwatch beta kreće ovog meseca i to 27. oktobra u Americi i odmah potom u ostalim regionima širom sveta. Beta je namenjena testiranju i u početku će biti otvorena za samo manji krug testera, da bi se kasnije broj širio, a posebno tokom vikenda kada će biti većih beta testova odnosno igranja za veći broj igrača.Dva glavna cilja bete su dobijanje feedbacka od strane igrača – balans, zabava i osećaj tokom igranja. Sa druge strane, ideja je da se ispeglaju tehnički problemi, ukoliko ih ima i dodatno testira serverska infrastruktura.Upravo iz tog razloga biće formirane i dve grupe testera, pomenjene na početku vesti – “ključni” testeri u manjem broju (koji daju feedback) i šira grupa za testiranje servera tokom vikenda.Beta će biti samo za Windows, možete se prijaviti OVDE i nadati se da ćete biti odabrani ako ne za zatvoreni beta test a ono za beta test vikende.The post Overwatch beta kreće ovog meseca appeared first on KlanRUR. [url={url}]Pročitajte na sajtu![/url] 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 15, 2015 Report Share Posted October 15, 2015 ja jedva čekam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 haha, kakav je ovo FPS WOW.... prejadno mi je ovo, mozda zato sto mi je i WOW prejadan. xD Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 Kako misliš FPS WoW? možda ima minimalne grafičke sličnosti sa tim "kartunolikim" wow izgledom, ali to je sada trend još od TF2 pa nadalje.sve drugo makar meni deluje različito - ovo je fps, ono je rpg, ovo je "real time", wow je "potezan", ovo je totalno novi IP sa novim likovima i "SF", WoW je "epski". etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 Ovo je fps dota. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts