ImbaQQ Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Je l' se to samo meni cini ili Francuska nije bas takva kao sto je predstavljaju? Kad se presaberem malo posle ove utakmice sa Rusijom, nemaju oni neku igru i raznovrsnost. Sa Finskom su igrali produzetke, sa Rusima jedva a ekipe realno nisu ni prineti nasoj grupi. Sto se igre tice ja ne vidim tu nista toliko opasnije nego recimo Grcku. E sad, domaci teren i sudije... to je druga prica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Ako dobijemo sutra baš nam se otvara žreb do finala, pošto tri najjače repke pored Srbije (Francuska, Španija i Grčka) će biti u drugom delu kostura, pod uslovom da Španci dobiju sutra. U tom slučaju nam je put Finska/Poljska - Hrvatska (verovatno) - u najtežem slučaju Žabari, a mogu da nalete Česi/Litvanci ili eventualno Turci ako Španci izgube sutra.Grčka - Srbija finale! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 OSMINA FINALA - poentcijalni mecevi/12. i 13. septembar/Subota1) A1 (Francuska) – B4 (Nemacka/Spanija/Turska)2) D2 (Litvanija/Ceska) – C3 (Slovenija)3) B1 (Srbija/Italija) – A3 (Finska/Poljska)4) C1 Grcka – D4 (Belgija/Letonija/Ukrajina/Estonija)Nedelja5) B2 (Srbija/Italija) – A4 (Finska/Poljska)6) C2 (Hrvatska) – D3 (Belgija/Letonija/Ukrajina/Estonija)7) A2 (Izrael) – B3 (Spanija/Turska)8) D1 (Litvanija/Ceska) – C4 (Gruzija/Holandija) Nadam se da nisam nesto sjeb'o :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 @highlimoja greška, zaboravio sam na turke koji pobedom upadaju u taj trougao ekipa koje imaju 3-2ništa, navijamo da turska dobije island 100 razlike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Mamu im jebem nameštačku Rules for classification: 1) Points; 2) Head-to-head results; 3) Points difference; 4) Points scored.Kako bih voleo da ih Nemci izbace sa prvenstva, krv im jebem mrtvu.Šta su namestili?H2H ne može da važi za trougao, što će se desiti u našoj grupi ako Španci i mi dobijemo danas. Ako se ne varam, u trouglu se gleda samo koš razlika ekipa u trouglu, tako da je u tom slučaju Španija najbolja, pošto su nakantali Turke, dok su ostale tekme u trouglu bile egal. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Problem je što u tom trouglu Italija prednjači jer je pobedila obe ekipe. Pitanje je, da li se koš razlika gleda samo ako je "nerešeno" u međusobnim duelima ili u svakom slučaju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Italija je izgubila od mrtvih Turaka. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Ko zna šta sam ja gledao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Da najavim jos jednom, ocekujem tesku utakmicu, veliku borbu i naravno nasu pobedu jer su Italijani odigrali mnogo teze meceve nego mi u manje od 24h. Plus sto imamo najduzu klupu na prvenstvu. Turcima smo "sa klupe" ubacili 39 poena a oni nama 12. Italijani su barem pokazali muda da ne kalkulisu nego igraju na pobedu u svakom mecu i za to kapa dole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 odvalicemo zabare 2 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 (edited) genijalan pocetak utakmice ovo i nije tako lose hahahah Edited September 10, 2015 by Cela Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 vadi bre ovog teodosića 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 odvalicemo zabaremože lock Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 I centri su nam proradili.. bice ovo dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 ovo izgleda odlicno, pisanje Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Standardna igra, vodimo od pocetka i dominiramo. Protivnik nece imati neke sanse da se prikljuci. Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Imamo 2 problema, Galinarija koga ne mozemo da cuvamo kako treba i puno faulova smo napravili. U napadu nam treba vise kretanja i rotiranja strana da se lakse stvori situacija za Teodosiceve asistencije na koje Italijani ocigledno ne mogu da reaguju. Ako zaustavimo Galinarija ili Barnjanija u drugom poluvremenu onda ce se oni prebaciti na trojke a vec ih dobro sutiraju, 40%. Potrebna nam je agresivnija odbrana ali kao sto rekoh, problem su nam faulovi. Sto se mene tice, neka odrzavaju i ovih 8 poena razlike do kraja i bicu prezadovoljan. Ne treba ni da silimo ne znam sta vec samo da pobedimo sto je lakse moguce, bez povreda i zameranja sudijama. Onako, gospodski ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Uf, jako dobro igramo. Ne samo ovu utakmicu, vec celu grupnu fazu. Sve to izgleda zaista sjajno, ali iz nekog razloga imam bas neki smrdljiv osecaj. Verujem da cemo pobediti odmah posle grupe, ali plasim se meca posle tog, pogotovo ako to budu Hrvati. Da li zbog prevelikog hajpa, da li zbog toga sto smo ih nekoliko puta pobedili u poslednjim sekundama ili zbog toga sto mislim da mora da dodje i losa partija u nekom trenutku... Voleo bih da nisam u pravu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 ne znam, meni izgleda kao da ih jebemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 losa partija je vec bila protiv nemaca tako da je to ispucano,samo pobede do kraja :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 (edited) ja sam u fazonu da ovaj tim ne može da izgubi utakmicu. i da krene nešto loše tu je sale da sve ispravi. ne sećam se da mi je ikada bilo ovakvo uživanje da gledam naše kako igraju :)) Edited September 10, 2015 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Isto tako ne mislim da nasi ne mogu previse da polete jer je tu Djordjevic uvek da ih isama i da ih spusti na zemlju. Kada sam video kako ih je tek spustao pre utakmice sa Islandom kao da se igra protiv Amerike sve mi je bilo jasno. Svaka cast prelep basket za gledanje i uzivanje. Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Velika borba do zadnje cetvrtine, tad su Italijani digli ruke. Ipak je umor odradio svoje sto je odlicno po nas. Niko se nije povredio hvala Bogu, lako smo odigrali drugo poluvreme i podjednako bitno, lepo smo odigrali. Bas je bilo uzivanje. Sad je valjda svima jasno da smo jaki kao crna zemlja i da ne treba mi da izbegavamo druge vec drugi nas. Kaznena ekspedicija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Ja sam mentalno retardiran covek i kao takav nisam kompetentan da pricam o sportu, timskom sportu pogotovo jer ne razumem osnovne principe komunikacije i sporazumevanja ljudi, funkcionisanja grupe ljude i tako dalje. Frustraciju zbog svog teskog psihickog stanja ispoljavam bez ikakve potrebe na druge ljude, koji su pametniji deset hiljada puta od mene( samim tim sto su normlani i zdravi ljudi) nekad cak tu frustraciju prosipam i na svoje prijatelje.Zarkovo 10.9.2015 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cela Posted September 10, 2015 Popular Post Report Share Posted September 10, 2015 pobedio sam 4 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts