Jump to content

Eurobasket 2015


Atomic

Recommended Posts

Je l' se to samo meni cini ili Francuska nije bas takva kao sto je predstavljaju? Kad se presaberem malo posle ove utakmice sa Rusijom, nemaju oni neku igru i raznovrsnost. Sa Finskom su igrali produzetke, sa Rusima jedva a ekipe realno nisu ni prineti nasoj grupi. Sto se igre tice ja ne vidim tu nista toliko opasnije nego recimo Grcku. E sad, domaci teren i sudije... to je druga prica. 

Link to comment
Share on other sites

Ako dobijemo sutra baš nam se otvara žreb do finala, pošto tri najjače repke pored Srbije (Francuska, Španija i Grčka) će biti u drugom delu kostura, pod uslovom da Španci dobiju sutra. U tom slučaju nam je put Finska/Poljska - Hrvatska (verovatno) - u najtežem slučaju Žabari, a mogu da nalete Česi/Litvanci ili eventualno Turci ako Španci izgube sutra.

Grčka - Srbija finale!

Um caruje, Dundo Maroje!

 

click me

Link to comment
Share on other sites

OSMINA FINALA - poentcijalni mecevi
/12. i 13. septembar/

Subota

1) A1 (Francuska) – B4 (Nemacka/Spanija/Turska)
2) D2 (Litvanija/Ceska) – C3 (Slovenija)

3) B1 (Srbija/Italija) – A3 (Finska/Poljska)
4) C1 Grcka – D4 (Belgija/Letonija/Ukrajina/Estonija)

Nedelja

5) B2 (Srbija/Italija) – A4 (Finska/Poljska)
6) C2 (Hrvatska) – D3 (Belgija/Letonija/Ukrajina/Estonija)

7) A2 (Izrael) – B3 (Spanija/Turska)
8) D1 (Litvanija/Ceska) – C4 (Gruzija/Holandija)

 

Nadam se da nisam nesto sjeb'o :)

Link to comment
Share on other sites

Mamu im jebem nameštačku

 

Rules for classification: 1) Points; 2) Head-to-head results; 3) Points difference; 4) Points scored.

Kako bih voleo da ih Nemci izbace sa prvenstva, krv im jebem mrtvu.

Šta su namestili?
H2H ne može da važi za trougao, što će se desiti u našoj grupi ako Španci i mi dobijemo danas. Ako se ne varam, u trouglu se gleda samo koš razlika ekipa u trouglu, tako da je u tom slučaju Španija najbolja, pošto su nakantali Turke, dok su ostale tekme u trouglu bile egal.

Um caruje, Dundo Maroje!

 

click me

Link to comment
Share on other sites

Da najavim jos jednom, ocekujem tesku utakmicu, veliku borbu i naravno nasu pobedu jer su Italijani odigrali mnogo teze meceve nego mi u manje od 24h. Plus sto imamo najduzu klupu na prvenstvu. Turcima smo "sa klupe" ubacili 39 poena a oni nama 12. Italijani su barem pokazali muda da ne kalkulisu nego igraju na pobedu u svakom mecu i za to kapa dole.

Link to comment
Share on other sites

odvalicemo zabare

može lock

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

Imamo 2 problema, Galinarija koga ne mozemo da cuvamo kako treba i puno faulova smo napravili. U napadu nam treba vise kretanja i rotiranja strana da se lakse stvori situacija za Teodosiceve asistencije na koje Italijani ocigledno ne mogu da reaguju. Ako zaustavimo Galinarija ili Barnjanija u drugom poluvremenu onda ce se oni prebaciti na trojke a vec ih dobro sutiraju, 40%. Potrebna nam je agresivnija odbrana ali kao sto rekoh, problem su nam faulovi. Sto se mene tice, neka odrzavaju i ovih 8 poena razlike do kraja i bicu prezadovoljan. Ne treba ni da silimo ne znam sta vec samo da pobedimo sto je lakse moguce, bez povreda i zameranja sudijama. Onako, gospodski ;)

Link to comment
Share on other sites

Uf, jako dobro igramo. Ne samo ovu utakmicu, vec celu grupnu fazu. 
Sve to izgleda zaista sjajno, ali iz nekog razloga imam bas neki smrdljiv osecaj. Verujem da cemo pobediti odmah posle grupe, ali plasim se meca posle tog, pogotovo ako to budu Hrvati. Da li zbog prevelikog hajpa, da li zbog toga sto smo ih nekoliko puta pobedili u poslednjim sekundama ili zbog toga sto mislim da mora da dodje i losa partija u nekom trenutku... 
Voleo bih da nisam u pravu.

2ch4bup.jpg

Link to comment
Share on other sites

Isto tako ne mislim da nasi ne mogu previse da polete jer je tu Djordjevic uvek da ih isama i da ih spusti na zemlju. Kada sam video kako ih je tek spustao pre utakmice sa Islandom kao da se igra protiv Amerike sve mi je bilo jasno. Svaka cast prelep basket  za gledanje i uzivanje.

Rider on the storm...

Link to comment
Share on other sites

Velika borba do zadnje cetvrtine, tad su Italijani digli ruke. Ipak je umor odradio svoje sto je odlicno po nas. Niko se nije povredio hvala Bogu, lako smo odigrali drugo poluvreme i podjednako bitno, lepo smo odigrali. Bas je bilo uzivanje. Sad je valjda svima jasno da smo jaki kao crna zemlja i da ne treba mi da izbegavamo druge vec drugi nas. Kaznena ekspedicija.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam mentalno retardiran covek i kao takav nisam kompetentan da pricam o sportu, timskom sportu pogotovo jer ne razumem osnovne principe komunikacije i sporazumevanja ljudi, funkcionisanja grupe ljude i tako dalje. Frustraciju zbog svog teskog psihickog stanja ispoljavam bez ikakve potrebe na druge ljude, koji su pametniji deset hiljada puta od mene( samim tim sto su normlani i zdravi ljudi) nekad cak tu frustraciju prosipam i na svoje prijatelje.

Zarkovo 10.9.2015

When the going gets tough, the tough get going

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...