alfa Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Vrh trener i preveliki car. Gotivi Prti, nema dalje!A Partizan će opstati svakako... ako ne izbori regularno, izbaciće Metalac zbog finansija i to je to. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 nisam uopste pricao o timu koji mu je ostavljen vec o njemu kao licnosti,a tim sigurno nije za poslednju poziciju na tabeli...nego za koju je? Partizan je definitivno najlošiji po sastavu od sva četiri naša tima. Igokea ima iskusniji sastav, Sutjeska ima Šalića tako da trenutni plasman nije nerealan. Trebalo bi da opstanete, od 5 do 14 mesta je razlika dve pobede, tako da se ni ne zna ko će da ispadne, ali kad se sve sabere, sastav je krš, jedva sklepan, i ni Džile neće bog zna šta da uradi, opstaće u ligi kao što bi to uradio i Božić. Jedino što je Džile mnogo bolji trener, i mislim da će u sledećim sezonama napraviti bolji posao. Ova je svejedno izgubljena, ali to nije samo zasluga Božića, već prvenstveno vaše nove retardirane uprave, na čelu sa moronskim predsednikom Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 (edited) Pola utakmica smo od svih ovih dobili na čisto neiskustvo trenera. Božić možda i dobro pripremi utakmicu (što se i videli po nekim susretima), ali ne ume da završi na vreme istu. Čovek zatraži tajmaut, mumla 30 sekundi i to je to. Akcije NE POSTOJE, pik en roll se ne igra (doduše za to i treba malo bolja uigranost i kvalitet igrača), Igrači su posle serije poraza jednostavno dobili takav nivo kurcobolje i divljaštva da je to neverovatno (primer anđušić). Poslednja utakmica, jedino što su se crnje trudile ostale je boleo penis za sve.Tako da, ekipa možda jeste skupljena sa koca i konopca ali da imamo najlošiju ekipu u ligi, da izvineš hajli, to sigurno nemamo.edit: i aba liga ove sezone, nikad u životu nije bila lošija. Edited January 7, 2016 by lawl_ 1 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Jebiga, ipak mi nismo taj kalibar da preko noći uradimo toliko. Kao što je naš veliki suparnik sa fantastičnim trenerom i veoma dobrim vođenjem kluba uspeo preko noći da bude standardni član top16 EL. Oni treba da nam budu uzor kako se vodi klub. Setimo se samo i Dule kad je došao hasao je krompire u grupi EL godinama iz očiglednog neznanja, pošto komšije iz Železnika, uz isto tako skromne uslove, prave vrhunske rezultate u startu. Mada je sve to zbog vrhunskog vođenja ekipe od strane crnogorskog maga košarke i velikog inovatora Dejana Radonjića. 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Pola utakmica smo od svih ovih dobili na čisto neiskustvo trenera. Božić možda i dobro pripremi utakmicu (što se i videli po nekim susretima), ali ne ume da završi na vreme istu. Čovek zatraži tajmaut, mumla 30 sekundi i to je to. Akcije NE POSTOJE, pik en roll se ne igra (doduše za to i treba malo bolja uigranost i kvalitet igrača), Igrači su posle serije poraza jednostavno dobili takav nivo kurcobolje i divljaštva da je to neverovatno (primer anđušić). Poslednja utakmica, jedino što su se crnje trudile ostale je boleo penis za sve.Tako da, ekipa možda jeste skupljena sa koca i konopca ali da imamo najlošiju ekipu u ligi, da izvineš hajli, to sigurno nemamo.edit: i aba liga ove sezone, nikad u životu nije bila lošija.ok, a koji su to fenomenalni igrači koje imate? Dva loša crnca, Marinković koji je talenat, ali ne može da bude vodja ekipe, otpade iz Zvezde (Cvetković, Vitkoviac i Milutinović) koji kurcu ne vrede, i još jedan talenat u vidu Aranitovića, ali sa još manje iskustva. Andrić je stalno povredjen, plus mi on i nije nešto spec, jer ne može da pogodi bacanje (setite se prošlogodišnje tekme u Zadru npr). Murića ne računam, jer je on isto poluigrač koga za 4 godine u Krki niko nije hteo, a Vrapca i kompaniju ne želim da komentarišem, jer je to tek smejurija. Čak mi bolje deluje naš onaj nesretni tim iz 2010/2011 koji nije izborio ABA ligu jer je bio peti kod nas - Nedović, Jelovac, Bakić, Drča, Strahinja Milošević, na čelu sa Uvalinom Na žalost, situacija je takva da je Vučić uspeo da vam uništi ekipu skroz, rastera sponzore i totalno vas ukanali sa ovom novom nesposobnom upravom. Koliko god ja mislio da je Dule pukao sa mozgom, on je najbolji trener ikada u Partizanu, i trebalo je osmisliti novu upravu oko njega, ili npr postaviti Duleta za predsednika, a Džileta/Miloja za trenera. Postavljanje debilnog crnogorca Pekovića za predsednika je retko retardiran potez, jer si na čelo kluba postavio maloumnog lika sa iq-om debelo ispod proseka, koji još i nije u zemlji i ne radi ništa oko ekipe. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Miloje nije hteo Partizan, just for the record. On je pametan momak i zna koliko bi ga spržio klub, a zna i da će doći njegovo vreme verovatno. 1 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Miloje nije hteo Partizan jer mu je ok da bude Miškov potrčko, da se ne lažemo. Pita se oko sastava ekipe isto kao i Radonja u Zvezdi, i jedini zadatak mu je da budži indekse onim igračima koji treba da se što bolje prodaju.Cenim da bi mu u Partizanu bilo mnogo bolje, ali su verovatno draže pare Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 7, 2016 Author Report Share Posted January 7, 2016 Pola utakmica smo od svih ovih dobili na čisto neiskustvo trenera. Božić možda i dobro pripremi utakmicu (što se i videli po nekim susretima), ali ne ume da završi na vreme istu. Čovek zatraži tajmaut, mumla 30 sekundi i to je to. Akcije NE POSTOJE, pik en roll se ne igra (doduše za to i treba malo bolja uigranost i kvalitet igrača), Igrači su posle serije poraza jednostavno dobili takav nivo kurcobolje i divljaštva da je to neverovatno (primer anđušić). Poslednja utakmica, jedino što su se crnje trudile ostale je boleo penis za sve.Tako da, ekipa možda jeste skupljena sa koca i konopca ali da imamo najlošiju ekipu u ligi, da izvineš hajli, to sigurno nemamo.edit: i aba liga ove sezone, nikad u životu nije bila lošija.ok, a koji su to fenomenalni igrači koje imate? Dva loša crnca, Marinković koji je talenat, ali ne može da bude vodja ekipe, otpade iz Zvezde (Cvetković, Vitkoviac i Milutinović) koji kurcu ne vrede, i još jedan talenat u vidu Aranitovića, ali sa još manje iskustva. Andrić je stalno povredjen, plus mi on i nije nešto spec, jer ne može da pogodi bacanje (setite se prošlogodišnje tekme u Zadru npr). Murića ne računam, jer je on isto poluigrač koga za 4 godine u Krki niko nije hteo, a Vrapca i kompaniju ne želim da komentarišem, jer je to tek smejurija. Čak mi bolje deluje naš onaj nesretni tim iz 2010/2011 koji nije izborio ABA ligu jer je bio peti kod nas - Nedović, Jelovac, Bakić, Drča, Strahinja Milošević, na čelu sa Uvalinom Na žalost, situacija je takva da je Vučić uspeo da vam uništi ekipu skroz, rastera sponzore i totalno vas ukanali sa ovom novom nesposobnom upravom. Koliko god ja mislio da je Dule pukao sa mozgom, on je najbolji trener ikada u Partizanu, i trebalo je osmisliti novu upravu oko njega, ili npr postaviti Duleta za predsednika, a Džileta/Miloja za trenera. Postavljanje debilnog crnogorca Pekovića za predsednika je retko retardiran potez, jer si na čelo kluba postavio maloumnog lika sa iq-om debelo ispod proseka, koji još i nije u zemlji i ne radi ništa oko ekipe.qft Rece mi neki Crnogorac : 'Zabole Pekovica kurac za Partizan, on ti samo na separe u Trokadero misli. Vjeruj mi, iz prve ruke ti govorim iako sam Zvjezdas, to je samo da bi Saric moga da pere pare preko Partizana.' Otprilike tako nesto je rekao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Pola utakmica smo od svih ovih dobili na čisto neiskustvo trenera. Božić možda i dobro pripremi utakmicu (što se i videli po nekim susretima), ali ne ume da završi na vreme istu. Čovek zatraži tajmaut, mumla 30 sekundi i to je to. Akcije NE POSTOJE, pik en roll se ne igra (doduše za to i treba malo bolja uigranost i kvalitet igrača), Igrači su posle serije poraza jednostavno dobili takav nivo kurcobolje i divljaštva da je to neverovatno (primer anđušić). Poslednja utakmica, jedino što su se crnje trudile ostale je boleo penis za sve.Tako da, ekipa možda jeste skupljena sa koca i konopca ali da imamo najlošiju ekipu u ligi, da izvineš hajli, to sigurno nemamo.edit: i aba liga ove sezone, nikad u životu nije bila lošija.ok, a koji su to fenomenalni igrači koje imate? Dva loša crnca, Marinković koji je talenat, ali ne može da bude vodja ekipe, otpade iz Zvezde (Cvetković, Vitkoviac i Milutinović) koji kurcu ne vrede, i još jedan talenat u vidu Aranitovića, ali sa još manje iskustva. Andrić je stalno povredjen, plus mi on i nije nešto spec, jer ne može da pogodi bacanje (setite se prošlogodišnje tekme u Zadru npr). Murića ne računam, jer je on isto poluigrač koga za 4 godine u Krki niko nije hteo, a Vrapca i kompaniju ne želim da komentarišem, jer je to tek smejurija. Čak mi bolje deluje naš onaj nesretni tim iz 2010/2011 koji nije izborio ABA ligu jer je bio peti kod nas - Nedović, Jelovac, Bakić, Drča, Strahinja Milošević, na čelu sa Uvalinom Na žalost, situacija je takva da je Vučić uspeo da vam uništi ekipu skroz, rastera sponzore i totalno vas ukanali sa ovom novom nesposobnom upravom. Koliko god ja mislio da je Dule pukao sa mozgom, on je najbolji trener ikada u Partizanu, i trebalo je osmisliti novu upravu oko njega, ili npr postaviti Duleta za predsednika, a Džileta/Miloja za trenera. Postavljanje debilnog crnogorca Pekovića za predsednika je retko retardiran potez, jer si na čelo kluba postavio maloumnog lika sa iq-om debelo ispod proseka, koji još i nije u zemlji i ne radi ništa oko ekipe.Niko ne pominje fenomenalne igrače, da imamo fenomenalne igrače borili bi se za PO :D Samo kažem da je po meni, najveća greška dovođenje trenera koji ima -5 iskustva vođenja ekipe, bukvalno se lik igra trenera. Nema autoritet, ne zna na vreme da prekine seriju protivnika i preokrene u svoju korist. Siguran sam, da smo imali nekog iole boljeg trenera, ne bi bili u ovoj poziciji. Tvrdim da je tako. I istina je to što govoriš, apsolutno treba oterati neke degenerike iz PTZa poput Vrapca, Milutinovića i Cvetkovića.A Peković kao predsednik i ostanak Todorića u upravi je tek smehotresno. Nadam se da će 'debeli 2' uspeti da izvuče ekipu iz govana koliko god je to moguće. Ako ne bar da otera ovu bandu kurcobolnika i lažnih igrača na vreme. Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 26, 2016 Author Report Share Posted January 26, 2016 Dzile trenercinaDule 2.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 (edited) https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-0/p526x296/12573686_918104334924672_1661497680674165196_n.jpg?oh=e4dcd4d70e34158b40425470ef63113e&oe=572976FC kako god da se sad postavlja slika ;D Edited January 28, 2016 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post leisure Posted January 31, 2016 Author Popular Post Report Share Posted January 31, 2016 kakva sramna kampanja protiv malog Zileta u fazonu 'nisi pravi Grobar ako ne potpises jos jedan ugovor'saftajte kobaz bando sadasnja i prosla Zivkovicu zelim da zabode lep ugovor i napravi do jaja karijeru, a ovoj bagri da zavrse po zatvorima(poz za Vitju) kako i zasluzuju 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 jos ce partizan morati i da plati 2.5 m kad ode zile,taj sto je sklopio takav ugovor je apsolutni pobednik... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 taj koji je sklopio takav ugovor će od tih 2.5M da dobije deo keša, tako da jeste pobednik Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shoocky Posted February 7, 2016 Popular Post Report Share Posted February 7, 2016 @4:30 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 20, 2016 Report Share Posted February 20, 2016 Da ipak vratimo Peru na klupu? Ovo postaje nefer. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 20, 2016 Author Report Share Posted February 20, 2016 Ili da Dzile bar malo smrsa, previse je svinja debela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 20, 2016 Report Share Posted February 20, 2016 ovo je previse ocigledno da smo vas pustili, mislim, glupo je da kk institucija ne osvoji dve godine za redom neki trofej :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/12705265_570549286440993_5350991714020183000_n.jpg?oh=335bff382ba3e728e7c836a0e5613208&oe=5758B7E7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/576063-bioskopi-su-mrtvi-performans-otpisanih-ispred-sava-centra-foto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 27, 2016 Author Report Share Posted February 27, 2016 zanima me samo koji ce izgovor da smisli Iliev kada nas odvale cigani danas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 ima jedan vrhunski izgovor JURISAJ SUDIJA, HAHAHAHAHA, NEKA BOLI Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 da je samo cist gol ponisten,isti taj klinac je bio 1 na 1 sa golmanom kad su sudili ofsajd u kom jeste bio bozinov ali nit je krenuo na loptu nit je uticao na igru,penal je bio vise nego sto nije al ae,na to smo vec navikli :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 penal je bio vise nego sto nije al ae,na to smo vec navikli :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=KccqqVWBgRs Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts