Jump to content

Prihod od mobilnih uređaja je probio prihod PC verzije Hearthstonea


kruko

Recommended Posts

Kako prenosi agencija SuperDataResearch, zarada od Hearthstonea na mobilnim uređajima je ovih dana postala veća nego što je zarada koju Blizzardu donose igrači koji igru primarno igraju na desktop računaru. Blizzard je 14. aprila pustio u promet i verziju igre za mobilne telefone, što je prihode Hearthstona podiglo u nebesa, tako da se očekuje da će ove godine Hearthstone doneti i dosta veću zaradu za Activision Blizzard, nego što je to bilo prošle godine, kada je profit od Hearthstonea bio ogromnih 114 000 000 (da, 114 miliona) dolara.

Port na mobilne telefone je zaista urađen besprekorno, igra je uspela da održi duh i kvalitet pc verzije, a da pritom bude lako igriva i prilagođena malim dimenzijama i ekranu osetljivom na dodir. Kada se uzmu u obzir sve ove brojke, postaje mnogo jasnije ono što smo videli na E3, da su svi živi počeli da se utrkuju sa pravljenjem digitalnih kartičnih igara, jer sada svi veliki igrači žele deo ovog kolača. A kad se samo setimo da je Hearthstone krenuo kao neambiciozni side project u slobodno vreme par ljudi iz Blizzarda…

Chart Hearthstone

The post Prihod od mobilnih uređaja je probio prihod PC verzije Hearthstonea appeared first on KlanRUR.



Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...