gruja Posted June 4, 2016 Author Report Share Posted June 4, 2016 Znam da ovde ima raje koji vole ovog gospodina kao i ja, pa da ne propuste :') http://pescanik.net/tamo-gdje-pocinju-bajke/ 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 BREAKING Manchester City FC are in advanced talks with Borussia Dortmund to sign Pierre-Emerick Aubameyang. Auba i Aguero u napadu. Silva i Debrujne iza njih. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 7, 2016 Author Report Share Posted June 7, 2016 Meni Auba deluje mnogoooooooooooooooooo precenjeno. Jebem li ga, dobar je, ali mislim da nije TAJ lik. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 nemoj tako Grujane, odličan je bio za sada. Naravno, ostaje da vidimo kako će se snaći u PL. Spominje se da Mktarijan ide u Arsenal, a da pored Vardyja hoće i Mahreza i Kantea iz Lestera. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted June 8, 2016 Author Popular Post Report Share Posted June 8, 2016 Spominje se mnogo njih, ali ce na kraju verovatno doci neko tipa Obertan ili Gurkuf, da im Venger spasi karijeru 3 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 (edited) Evo Sissoko se nudi :DD Edited June 8, 2016 by sinister Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 8, 2016 Author Report Share Posted June 8, 2016 Poruka za Sinija i drugove :D 2 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Osvajamo! COYG Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Evo lepih vesti. Ipak arena neće prenositi pl sledeće sezone. http://www.tvarenasport.com/sportski-forum/fudbal/premijer_liga_prenos_naredna_sezona_35644 Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 29, 2016 Author Report Share Posted June 29, 2016 bog ti dao zdravlja na ovoj prelepoj vesti Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 pa ko ce onda? sport klub? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 da, najavili su vec, prenosice i ovaj kvalifikacioni OI turnir inace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 Ja sam bio spremio bekap, da uplaćujem DAZN. Ako stvarno ispoštuju da pretplata bude kao Netflix, mislim da je vrhunska stvar, samo naravno treba naći proxy u Nemačkoj ili Švici. Nema još puno infoa, ali će imati sve tekme PL, NBA, NFL, tenis i sl. www.dazn.com , proguglajte malo za priču, sadržaj i sl Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 Sadio Mane presao iz Sauthemptona u Liverpul...ok igrac, ali zar ne bi bilo bolje da su kupili nekog za odbranu ili golmana (minjole je sranje). ili Tadica, ako vec traze igrace napred. Ali ok, josh je rano i Klop nije budala. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 Mane je solidan, ali je puno para dato za njega. Osećam da će failovati samo tako :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 šta onda reći za 40m za Mišija :D čelsi gonna čels 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 Dajte transferi topic. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 novi klub u koji igraci dolaze dumru 1 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 Moze lock hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted June 30, 2016 Author Popular Post Report Share Posted June 30, 2016 :DDDDDDDDDDDDDD 4 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 To je ta specijal taktika, Kane izvodi prekide a Sterling skace u kaznenom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 Nolito u Sitiju. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 United se vec pojacao fino, i ne staju... Bice zajebana ova sezona. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts