Jump to content

WoT – Patch 9.9


Recommended Posts

Bez neke velike pompe Wargaming je jutros pustio patch 9.9 za World of tanks na EU serveru. Ovaj patch donosi nekoliko novih vozila, izmene na mapama, izmene u Domination modu, promene u balansiranju nekih vozila kao i poboljšanu grafiku.

Po pitanju novih vozila tu su dva premium tenka – nemački lovac na tenkove Kanonenjagdpanzer koji će biti na Tier 8 i prvi japanski teški tenk, japanski Tigar na Tier 6. Izmene na mapama podrazumevaju mape Swamps i Highway koje su delimično prerađene zbog boljeg balansiranja.

Ukoliko igrate Domination mod tu su sada neke izmene, jedna je da postoji mod u kome može igrati više od dva tima, bilo da su timovi raspoređeni kao vodovi ili da postoje igrači koji igraju i sami za sebe. Drugi mod se odnosi na situaciju gde nemate zastavice da nosite već morate da držite određene strateške tačke na mapi. Povećan je i broj vozila koja se mogu koristiti u Domination modu a tu je sada i mogućnost da se pozove artiljerijska podrška koja dolazi van mape.

Na kraju treba naglasiti da je preko 10 vozila dobilo nove HD modele, dok je kod određenog broja vozila iz IS serije primećen problem gde granate probijaju prednji deo tenka iako to ne bi trebalo da se desi, tako da su svi heavy tenkovi ponovo provereni i popravljeni ti modeli. Na kraju tu je i poboljšanje po pitanju grafike – senke su unapređene za sve nivoe detalja a ljudi iz Wargaminga tvrde da će ove izmene pored vizuelnog unapređenja doneti i poboljšanje performansi igre praktično na svim konfiguracijama.

The post WoT – Patch 9.9 appeared first on KlanRUR.



Pročitajte na sajtu

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Nece da kupuje ali ipak oce :)

 

Ovo su statistike za top:

 

Elite gun: 88mm L/56
Damage: 220
Penetration: 132
ROF: 9,626
DPM: 2117,8
Reload: 6,233
Accuracy: 0,364
Aimtime: 2,21s
Depression: -8
 
U sustini je potpuno isti kao Tiger s slabijim topom, ovo sto Pekar kaze, s tim da je rate of fire malo smanjen, ako su ovi podaci koje sam nasao na nekom forumu ovome je ROF 9,626, dok je na standardnom Tigru 10,91.

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Meni ne deluje bas da nije komplikovano :) Ok, jeste uglavnom isti endzin i sve to, ali se menjaju dosta stvari oko fizike, vozila, mapa svega. Tipa oces da gledas replay u kome je onaj Aufkl Panther a njega vise nema u igri, ili oces da gledas replay sa 9.8 Swamp mape a ona sad izgleda drugacije. To znaci da bi igra ili morala da cuva sve od ranijih patcheva (a vec kukamo kako je prevelika) ili da imas strahovite bagove. Onda su verovatno skapirali da im je lakse da ukinu celu tu mogucnost nego da se bakcu. Mada bi bilo lepo kada bi imao neki web servis ili tako nesto gde bi mogao da gledas stare replayeve. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Ovo što reče Zwerko. Nemoguće je praktično uraditi tako nešto, jer se resursi razlikuju od verzije do verzije (drugačije su mape, drugačiji su tenkovi...).

Uvek možeš ti lokalno da držiš kopije WoT foldera iz različitih verzija igre, za koje hoćeš kasnije da gledaš replay-eve.

Dandy [RUR]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...