trn Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 hvala milom bogu sto je micic na pozajmici samo, kakav necovek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 Dobra je ona "ako je plej mozak ekipe, Micic je tumor na mozgu". Ne mogu da smislim coveka, smrdljivo menadzersko govno.Sa druge strane, vrhunski rezultat u Evropi, naravno da ostaje zal sto nismo uspeli da prelomimo bar jednu utakmicu, ali ipak je ovo realnost u ovom trenutku. Cestitke momcima i strucnom stabu, samo da sad nesto ne zeznu u domacem prvenstvu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 Ove zadnje tri tekme su bila prava poslastica za sve ljubitelje kosarke. Na kraju je bolji tim zasluzeno prosao a ja cu zvezdu pratiti i sledece sezone u novom stistemu evrolige. Ugl. kako je krenulo na kraju legendarna godina u evroligi. Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 mislim da su zasluzili bar jednu pobedu, ako nista drugosvakako, svaka cast!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 29, 2016 Report Share Posted May 29, 2016 25 godina od Barija Stanko, a tebe nema! http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/velika-ispovest-vladimira-cvetkovica-kako-je-tapi-pokusao-da-kupi-finale-u-bariju/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Bice tesko, bice 30 razlike. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 ili ne previše smo poleteli, i priprema slavlja na Kalemegdanu i sl. Dobra serija Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 realno ne pratim ovu seriju, ali ako sam dobro razumeo, da nisu poklonili cirbesu faul sad bi bilo 2-1 za partizan? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 I Joviću! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 zvezda u bonusu posle 3min prve cetvrtine i 2.5min druge cetvrtine... partizan 20 slobodnjaka a nije ni polovina druge cetvrtine ... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 ali promašuju ta bacanja, što znači da nama sudije pomažu da dodjemo do lopte! 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 ajmo novi topik, alo! samo sto nismo dobili prvog rivala u kvalifikacijama!!! igramo protiv pobednika dvomeca La Valeta (Malta) vs B36 Torshavn (Farska Ostrva) AE 12/13.07 revans 19/20.07 AE 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 AE Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Ipak ostaje, laknulo mi je Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 realno, opet osvajate :DD meni se ne svidja sve ovo oko covica i radonjica, covic se vec trecu godinu retardise, preti i glupira se a trpi se zbog mira u kuci pojacanja naravno ni na vidiku, ok je bilo to dok je bio onaj format EL, mislim da ce to u novom formatu biti katastrofa jer ce mnogo vise para ulagati timovi a mi to necemo ispratiti ni priblizno Makabi se izdrkava, Darusafaka takodje, CSKA/Fener/Real/Barsa standardno, tripujem da cemo biti punching bag :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 pa kako drugačije! i jeste da se ovi izdrkavaju, ali je isto tako mnogo manje klubova u EL, tako da će biti dosta dobrih "manjih" igrača slobodno. treba samo ubosti prave naravno Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 sta prica ovaj gojko? da se zna sledeci protivnik zvezde, ako ozbiljno shvati ovaj duel i prodje, da ce to biti predstavnik malte?! zasto ga pustaju pijanog da prenosi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 lol, jel to zvezda primila gol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 nije to zvezda, to su panteri iz zeljeznika! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 lol, ladno Maltezima ponistili cist gol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 ladno cist gol sto se odlicno videlo iz onog ugla ukoso...reci koja kradja Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 coki je ukrao pare sa kosova i otvorio 4 firme na tudje ime! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 (edited) :D namestio Terza iz 1u2 malo pre usao u svlacionicu Malteza sve je pod kontrolom Edited July 12, 2016 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 evo gol iz ofsajda sad, gura nas uefa!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts