Jump to content

Hearthstone Twitch statistika – MAJ


kruko

Recommended Posts

Hearthstone je poslednjih godinu dana gotovo redovno u top 3 najgledanijih igara na popularnom streaming sajtu twitch.tv , a najpopularniji Hearthstone streameri redovno imaju u proseku po 20-30 hiljada posmatrača prilikom svake igračke sesije. Posebno su popularni “veliki” dani u životu Hearthstonea, kada brojke probijaju sve granice. Na tabeli ispod vidite najgledanije “važne” datume Hearhtstonea na Twitchu:

Hearthstone-najgledaniji-dani.png?8ec759

 

Prošlog meseca najviše gledalaca u jednoj sesiji imao je Trump, ali to dolazi otuda što je u maju na njegovom kanalu hostovan HTC Invitational. Ispod njega je neočekivano Savjz, ali i on je bio domaćin jednog turnira:

Hearthstone-najgledaniji-trenutak-Maj.pn

 

Najveći prosečan broj posmatrača u prošlom mesecu je imao Kripp, pozicija koju uspešno drži već neko vreme. Period njegovog strimovanja je rano jutro pa do podneva po našem vremenu, što je odličan tajming, jer tada ima malo “velikih” streamera, da mu prave konkurenciju. Odmah ispod njega je Amaz koji takođe ima dobro vreme strimovanja, dok su na trećem i četvrtom mestu Trump i Forsen, koji “dele kolač” Hearthstone publike, pošto im se period strimovanja poklapa.

Hearthstone-prose%C4%8Dan-broj-posmatra%

 

Na kraju, tu je i lista Hearthstone igrača koji su zabeležili najveći broj strimovanih sati u prošlom mesecu. Očekivano, to su uglavnom nepoznati igrači koju pokušavaju da budu “viđeni”, pa zato više vremena ulažu u strimovanje. Tu su i arena majstor Ratsmah, kao i Kanađanin Hotform, koji su poznatiji na sceni, ali takođe ulažu puno vremena u strimovanje, kako bi uspeli da zacementiraju dobre pozicije koje su teško stekli.

Najvi%C5%A1e-streamovanih-sati.png?8ec75

The post Hearthstone Twitch statistika – MAJ appeared first on KlanRUR.



Procitajte na sajtu

Edited by Савовски
  • Upvote (+1) 1

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

U beti je gledanost isto mnogo velika bila, narocito posle blizzcona. Sjecam se da je HS jos tada usao u top5 najgledanijih igara na Twitchu iz kojih ni dan danaas nije izasao. Ja igram od closed bete tako da sam i sam rano poceo tamo da pratim desavanja.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...