Sunshine. Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 jel umrla igrica Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 Nije josh, ali je blizu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Veoma,veoma blizu. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Ceo zanr je u, da izvinete kurcu, wow se tu jos uvek i super drzi s obzirom na staz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 (edited) Ja iskreno ne razumem sta ljude jos uvek drzi da igraju wow (one koji igraju) Edited June 23, 2015 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Zasto? Sta se desava? Jel su ga usrali, ili? Ja igrao poslednji put pre dve godine, upravo razmisljam da li opet da krenem malo rekreativno preko leta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 (edited) Sutra novi raid o/ @psy Ja pretpostavljam da igram krace od vas sa foruma pa mi nije dosadila igra jos, samo rejdujem par puta nedeljno sto mi se uklapa u obaveze a i igra je maltene besplatna sad. Edited June 23, 2015 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Po meni ga nisu zasrali, ova zadnja expanzija je skroz ok, nego jednostavno dosadilo i to je to...zadnje 3 exp, ukljucujuci i ovu sam kupovao, uplacivao 2 meseca da izlevelujem, vidim malo content, odigram taj prvi raid i to je to, posle toga batalim dok ne dodje sledeca expanzija...u principu taj pocetak i jeste najzanimljiviji, posle toga da li igrao pvp ili pve se sve uglavnom svodi na grind, sto je jelte, dosadilo :) Ja iskreno ne razumem sta ljude jos uvek drzi da igraju wow (one koji igraju) Ima dosta ljudi koji su sa wowom krenuli u skorije/relativno skorije vreme, dolaze novi klinci i njima je jos uvek sve to zanimljivo i novo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 umri wowe ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Sada hteo da uplatim pretplatu za 1 mesec, ali ja na battle.net-u ne videh nigde? Video sam da ima za 2 meseca, i da ti samo dopunjava svakog meseca i to kosta cini mi se 10.99 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 (edited) Casual igra za razliku kako je bila nekad. Logujem se 3 puta u nedelju odigram raid 3 sata. Sve radis sto treba iz garrisona, tu mi je banka, transmog, enchant, jewelcrafting, auction house. Ne moram nikog da jurim, da zovem da pitam. Realno social aspekt u igri je Beograd na vodi. Novina je sto igraci sada idu po zonama i skljocaju SELFije i kace na twitter. A sto se tice developeri jedu govna redovno sa svojim najavaima koje su imali. Evo cist primer: http://gamerant.com/world-of-warcraft-no-flying-mounts-warlords-draenor/ A pre par dana objavili Flying shit back u 6.2 Svaki patch, dobijes nove mounte drugacijih boja ruzni do zla boga, nove petove, proguglajte Tier 18 set i PvP Armor set novi i skontacete dokle je otisao dizajner tim. Mislim ne znam sta dalje da kazem, da me ne cudi vise sto su sa 10 miliona pali na 7 miliona. I jedva cekam da vidim da padnu jos vise. Mada ok focus im je na Heroes of the Storm, hearthstone i overwatch gde bolje zaradjuju jer ljudi vole da kupuju kozmetiku danas, sesire i ostala sranja. Realno lepo je sve to opisano u prilozenom video zapisu Edited June 23, 2015 by Silencer 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 Nije umro WoWara, zabole ga. Samo je drugačiji, ali je živ, zdrav i vitalan. Neuporediv sa onim od pre, recimo, 7 godina, ali hu kerz. Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Nije umro WoWara, zabole ga. Samo je drugačiji, ali je živ, zdrav i vitalan. Neuporediv sa onim od pre, recimo, 7 godina, ali hu kerz. Plejers kerz. 1 Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Jbt koja tuga ovi setovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Ogavni su setovi. Place mi se kad vidim na sta lici hunter set. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 wow je super 1 2 Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangul Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Bice bolje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts