_Gotti_ Posted May 11, 2015 Report Share Posted May 11, 2015 (edited) koji rac barbike ? sve radi kul cim upalim dotu eto ga problem +vec sam se bio drkao sa tim ....vadio mamoriju pa vracao.... razbicu ga i pali mi se power saving mode....razmislajm se da se ne greje govno, da odem sutra da uzmem gel onaj za procesor i 2 kulera ona jedan sa strane da roknem i jedan da stavim gore na kuciste Edited May 11, 2015 by _Gotti_ Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 11, 2015 Report Share Posted May 11, 2015 To dal se greje prvo proveri nekim programom koji konstantno prati temperaturu pa uporedi temperaturu kad ne radi nista i kad je pod opterecenjem. Mada iskreno meni svi ovi problemi deluju kao da su vezani za napajanje. Za grafiku prvo proveri da li je lepo prikacen taj dodatni konektor za napajanje, da nisi ga nesto pomerio, otkacio i sl kad si tu memoriju sredjivao. Ako nije to pokusaj da testiras s drugim napajanjem. Potencijalno postoji ona varijanta da ga zamenis sa onim adapterom koji pretvara dva molex konektora za hard na jedan taj za grafiku, ali ako ti je napajanje na izdisaju to ti nece nista znaciti. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 11, 2015 Author Report Share Posted May 11, 2015 (edited) skinuh hw monitor i temperature su mi ok izgleda da mi je napajanje na izdisaju bas cu da proverim da li mi je jos pod garancijom Edited May 11, 2015 by _Gotti_ Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 12, 2015 Report Share Posted May 12, 2015 Ако је још увек под гаранцијом, значи да си га превише форсирао, вероватно ниси правилно искључивао рачунар:http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2015&mm=05&nav_id=989947 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts