Lucky Posted Tuesday at 08:27 AM Report Share Posted Tuesday at 08:27 AM Kad smo već nesposobni da očistimo grad, treba Vučić da proglasi neradnim danima svaki put kad padne prvi, drugi, sneg u Beogradu 🙂 Ono juče je bila ludnica, a vidim nastavlja se i danas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted Tuesday at 08:32 AM Report Share Posted Tuesday at 08:32 AM ja sam juce otisao na posao kolima a vratio se busom, jebale me all season gume 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted Tuesday at 08:35 AM Report Share Posted Tuesday at 08:35 AM #pungas 😄 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted Tuesday at 08:42 AM Report Share Posted Tuesday at 08:42 AM Nije problem u gumama, problem je u nečišćenju ulica. Ja sam išao busom, najebo ko žuti. Umesto pešaka da se vratim, zajebem se i uđem u bus. 2 sata se vozio 4 km. Problem bio što nije više otvarao vrata, pa nisam mogao da izađem, jer je bila neviđena gužvetina unutra. 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Tuesday at 11:03 AM Report Share Posted Tuesday at 11:03 AM 2 hours ago, absolute said: Nije problem u gumama, problem je u nečišćenju ulica. Ja sam išao busom, najebo ko žuti. Umesto pešaka da se vratim, zajebem se i uđem u bus. 2 sata se vozio 4 km. Problem bio što nije više otvarao vrata, pa nisam mogao da izađem, jer je bila neviđena gužvetina unutra. Ah da, standardni problem sećam se ovoga. Udjes i ispalis se i onda se nerviras sto nisi peske :)) ja sam juče od zorza klemansoa do crvenog krsta isao dva sata. Prvo gužva ćošak 29 i cvicijeve onda cvijiceva tu i tamo, dimitrija tucovića total blokirana, zatim one ulicice izmedju kilometarski redovi gore na bulevaru nema kraja sve u koloni takodje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted Tuesday at 12:01 PM Popular Post Report Share Posted Tuesday at 12:01 PM Ja sam došao Pandom sa all season gumama bez većih problema po neočišćenim sokacima, ne valja ti auto 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted Tuesday at 02:01 PM Report Share Posted Tuesday at 02:01 PM Vudu 1 - Reki 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manson Posted Tuesday at 02:45 PM Popular Post Report Share Posted Tuesday at 02:45 PM 2 hours ago, voodoo_ said: Ja sam došao Pandom sa all season gumama bez većih problema po neočišćenim sokacima, ne valja ti auto I/ili vozač 🙂 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 18 hours ago Report Share Posted 18 hours ago Stiže danas pismo iz Privredne Komore Srbije, ja kao šta je ovo, otvorim ono "Obaveštenje o benefitima članstva u Privrednoj Komori Srbije" gde na dve strane A4 tekst neka bulšit priča šta je sve PKS uradila za privredu u proteklom periodu dža bu. Zapitam se, za šta ovi troše papir. Kad ispod toga drugi papir "Obaveštenje o neplaćenoj zakonskoj članarini" :))) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts