Guest Posted April 24, 2015 Report Share Posted April 24, 2015 Do juče je radio normalno, nisam ništa menjao na kompu, i evo od jutros kaže da nije instaliran, a jeste. Pokušaj ponovne instalacije kaže "you already have the latest version" ili tako nešto. Zna li neko do čega je, i kako srediti? Treba mi za posao jebeno govno. trooperu, da nemaš možda kontakt žive osobe u MS-u koja bi mogla da pomogne sa ovim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 24, 2015 Report Share Posted April 24, 2015 Chrome govno je disejblovao NPAPI preko kojeg radi Silverlight, za sada možeš mislim kroz flags da ga vratiš, od septembra više ne Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 24, 2015 Report Share Posted April 24, 2015 Chrome govno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 24, 2015 Report Share Posted April 24, 2015 o bože koji moroni ladno ću morati da koristim IE ok, kucao sam mu "cards.nis.rs" u address bar, odveo me je na bing sa upitom "cards.nis.rs" gde http://cards.nis.rs nije bio na prvoj strani rezultata mislim da u microsoftu ne radi nijedna osoba koja koristi microsoft proizvode, to je jedino objašnjenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 24, 2015 Report Share Posted April 24, 2015 Ja sam mislio da je MS ubio taj Silverlight ili planira da ga zabode. Ali možda nisam u pravu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 jeste, nema više SilverLighta, batalili su razvoj Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts